Fenerbahçe'nin kendi ceza sahası önünde pas yaparak geçirdiği (son bölüm hariç), Yunus Yıldırım'ın da kararlarıyla arka çıktığı, taraftarlar için oldukça gergin bir maç oldu. Özellikle son bölümde yaşananlar (Carson'ın içeride kontrol ettiği topa yan hakemin korner vermesi, ardından Yunus Yıldırım'ın oyunu durdurup Ertuğrul Sağlam'ı dışarı yollaması -ki ben pet şişeye tekme attığını gördüm 4. hakeme bir şey dedi mi demedi mi bilemem, sonuçta taraftarı ve teknik heyeti tahrik eden bizzat Yunus Yıldırım ve yardımcıları oldu-, oyunun durduğu o bölümde -en az iki dakika oyun durmuş ve soğumuştur- kronometresini durdurmayı unutması! -maçın sonuna iki dakika ekledi yaa, şaka gibi...), ikili mücadelelerde takdir hakkını genelde Fenerbahçe lehine kullanması (bu durum hakkında ne kadar objektif olabilirim bilmiyorum, sonuçta Bursaspor'lu olarak ve kendi taraftarımla izlediğim bir karşılaşma oldu. İnsan ister istemez etkilenebiliyor çevreden.), çıkmayan kartlar (bundan %100 eminim, Kuyt, Bekir kart görmek için zorladılar kendilerini ama Yunus Bey aynı cesareti gösteremedi. Sonuç olarak art arda 4. maçımızdan da beraberlikle ayrıldık, stres atmak, o heyecanı yaşamak için gittiğim maçtan da ekstra stres yüklenip çıktım. Maçın kader anı da kesinlikle Bellushi'nin savunmadan seken şutunu olağan üstü refleksle Volkan'ın çıkarmasıydı. Çok denedik, istedik ama olmadı, kısmet değilmiş. İnşallah en kısa zamanda 3 puanı bir arada görür, morali-motivasyonu geri kazanırız.

Bu maça cezanın affedilmesiyle girdik ama önümüzdeki 3-4 iç saha maçında yine kadın ve çocuklar tribünde olabilir. Gerçekten hiç kimseye yakıştıramadığım, çok çirkin olaylar da oldu. Federasyondan saha kapatma cezası gelebilir.