Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

3 15.79%
  • Berabere biter

11 57.89%
  • Trabzonspor kazanır

5 26.32%
1 ile 30 arası toplam 94 sonuç

Konu: Beşiktaş - Trabzonspor | STSL 8. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Bu foto bir takımdan inancın, hırsın ne kadar fazla olduğunu gösteriyor. Dalga geçildi demiyorum ama her ne kadar dalga geçen varsa önce kendi milyon dolarlık takımlarına baksınlar ne yaptıklarına

Ayrıca bir kişi emeği çöpe attı demiş, ne çöpe atıldı pardon? Bir kişi net pozisyon kaçırınca çöpe mi atılıyor her şey. Futbol bu içerisinde her şey var. Emeğin falan gitti yok. Neden Olcay'ın hırsla topu takip edip oraya kadar koştuğu söylenmiyor acaba? Neden illa negatif bir yön aranıyor?
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bu foto bir takımdan inancın, hırsın ne kadar fazla olduğunu gösteriyor. Dalga geçildi demiyorum ama her ne kadar dalga geçen varsa önce kendi milyon dolarlık takımlarına baksınlar ne yaptıklarına

Ayrıca bir kişi emeği çöpe attı demiş, ne çöpe atıldı pardon? Bir kişi net pozisyon kaçırınca çöpe mi atılıyor her şey. Futbol bu içerisinde her şey var. Emeğin falan gitti yok. Neden Olcay'ın hırsla topu takip edip oraya kadar koştuğu söylenmiyor acaba? Neden illa negatif bir yön aranıyor?
    Üstteki futbolcuların kendini yere attığı pozisyonda futbolcuların siniri gözüküyor bence.Bu kadar net pozisyon nasıl kaçar 93 dakika koşan futbolcuya yazık.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kaçan bir pozisyon sonrası 4-5 futbolcunun yere yatması ile biz gerçek bir Takımız mantığını çözemedim ben yahu

Biri zaten yorulduğundan yerde gibi gözüküyor bi kızma durumu yok.Aslında oradakiler bir ikazdır, öfke göstergesidir.Aybaba'da istediği şekilde anlamış pozisyonu benim gözümde özeti budur..

Ben halısaha'da bile tanımadığım adam net kaçırında yere yatıyorum öfkemi belli ediyorum biz de mi gerçek bir takım olduk acaba

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri