Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

3 15.79%
  • Berabere biter

11 57.89%
  • Trabzonspor kazanır

5 26.32%
1 ile 30 arası toplam 94 sonuç

Konu: Beşiktaş - Trabzonspor | STSL 8. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Takım olmak nedir? Türkiye liginde hangi takımlar takımdır? Adam 2 aydır takım oluyoruz diye uyutuyor milleti. Açıp puan durumuna bakmıyor mu merak ediyorum? Diğer takımların başarısızlıklarıyla kendi başarısızlığını örtüyor. Neymiş, liderle arada 6 puan varmış. Galatasaray maçlarını kazansa şimdi bavul topluyordu.
    Kardeşim bu takımdan bizim zaten bu sene beklentimiz olamaz. Tabi ki belli bir beklentimiz var, Avrupa kupalarına gidelim yeter. Henüz ligin başı daha bir dur Ayrıca bir şey hatırlatmak istiyorum, zor maçlarımızın tamamı bitti, geride kaldı. Devre arasında yapacağımız transferler ile takım kendine gelecektir. Az sabır Bende kızıyorum ama ılımlı olmak lazım artık.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Kardeşim bu takımdan bizim zaten bu sene beklentimiz olamaz. Tabi ki belli bir beklentimiz var, Avrupa kupalarına gidelim yeter. Henüz ligin başı daha bir dur Ayrıca bir şey hatırlatmak istiyorum, zor maçlarımızın tamamı bitti, geride kaldı. Devre arasında yapacağımız transferler ile takım kendine gelecektir. Az sabır Bende kızıyorum ama ılımlı olmak lazım artık.
    Ben kulübün beklentilerinde, kolay veya zor maçlarında değilim. Aybaba'nın pişkinliği insanı çileden çıkarıyor.

Ha bi de "çok koştuk" goygoyu vardı, onu kullanmadı sanırım bugün.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Ben kulübün beklentilerinde, kolay veya zor maçlarında değilim. Aybaba'nın pişkinliği insanı çileden çıkarıyor.

Ha bi de "çok koştuk" goygoyu vardı, onu kullanmadı sanırım bugün.
    Evet onlar biraz can sıkıyor bazen. Kullanıyor Beşiktaş'ın bu durumunu.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri