Quote Originally Posted by Crazycat View Post
Maçtaydım, deplasman tribününde maçı izlemek için bilet aradım fakat bulamadım. Deplasman biletlerinin satıldığı yere gittiğimde oradaki adam gece bilet için bekleyenlerin olduğunu ama sabah bilet satılmadığını söyledi. Biletix'te satışların sadece stad gişelerinden yapılacağı yazıyordu, biletler İstanbul'da mı satıldı acaba bilgisi olan var mı? Ben de deplasmandan bilet bulamayınca Texas'tan izledim maçı. Bulunduğumuz yerde Bursaspor taraftarı birbirine girdi bir ara, Fenerbahçe taraftarı da bir ara birbirine girdi gibi gördüm ben ama benim bulunduğum yere uzaktı Fenerbahçe tribünü, yanlış görmüş olabilirim. Texas'tan torpil atanlar oldu, Fenerbahçe taraftarı 2 kere meşale yaktı. Devre arasına girerken Volkan'a küfür edildi, ara sıra Aziz Yıldırım'a küfür edildi. Maça gelecek olursak ortada bir maçtı bana göre. Bursaspor'un da atakları vardı, Fenerbahçe de son dakikalarda bastırdı, iki takım da kazanabilirdi maçı, berabere bitti. Volkan Demirel ve Moussa Sow gayet etkiliydi maçta. Kuyt'ın neden 90 dakika oynatıldığını anlamadım. Krasic, Stoch'a göre daha verimliydi oynuyor gibi gördüm ben. Son dakikalarda yapılan değişikliklerin de daha önce olması gerekiyordu.
biletler grupların ellerindeydi üyelere her grup kendi satış yaptı