takım iyi daha ne istiyorsunuz kiilk 4-4-2 denedim ben ama Topal için MC değeri az verildiği için DMC oynatıyordum , takım pek etkili olmuyordu. 4-3-3 e döndüm sonra. Kuyt kulübeye , Sezer 11'e geçti. Sezer'in şutları çok iyi , arada iyi paslar da veriyor ama korkak oynuyor , olmuyor pek. Topal topu ona atıyor ileri taşısın diye o tekrar Topal'a atıyor. bu birkaç kez devam edince Topal atık topun yönünü değiştiriyor , o bana mısın demiyor hiç
Defansta Bekir'i silmiş durumdaydım, devre arası sattım. Serdar Aziz'i aldım. Yobo, Egemen , Kesimal, Serdar Aziz götürüyorlar orayı. sol bekte Hasan oynuyor , olmadığında Caner geçiyor. ikisi de çok adam kaçırıyorlar. ama yabancı hakkı düşeceği için mecburum onlara. sağ bekte GG var iyi hoş oynuyor , ortaları çok iyi. o yokken Topuz oynuyor. Orhan'ı da gönderdim. daha yeni Romario'yu aldım ama gelişmesi lazım. şuan yedek bile olamaz.
Ortasahada DMC Topal oynuyor. o yokken Cristian geçiyor oraya. tabi oyun anlayışı değişiyor. Topal varken kesici Cristian varken top yapan bir yer oluyor. MC de Meireles-Alper ikilisi önceliğim. onlar yokken Cristian-Salih-Topuz-Sezer bu isimler oynuyor. ortasahadan memnunum ama Salih hariç yedeklerden hangisine teklif gelirse satmaya hazırım.
Kanatlarda Stoch-Caner-Krasiç ve bazen de Kuyt oynuyor. genellikle ilk yedeğim Canerdir. Krasiç veya Stoch yokken o oynar. eğer Caner sol bekte oynaması gerekirse bu sefer Kuyt'ı kanada alırım. yoksa Kuyt kanatta pek verimli değil.
Forvette Sow ilk tercihimdir. çok da iyi oynuyor. olmadığında Kuyt oynar ve oynadığı her maçta golünü yazar. ikisinden de memnunum.
benden bu kadar![]()

ilk 4-4-2 denedim ben ama Topal için MC değeri az verildiği için DMC oynatıyordum , takım pek etkili olmuyordu. 4-3-3 e döndüm sonra. Kuyt kulübeye , Sezer 11'e geçti. Sezer'in şutları çok iyi , arada iyi paslar da veriyor ama korkak oynuyor , olmuyor pek. Topal topu ona atıyor ileri taşısın diye o tekrar Topal'a atıyor. bu birkaç kez devam edince Topal atık topun yönünü değiştiriyor , o bana mısın demiyor hiç 
Alıntılı Yanıtla