Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • AEL Limassol kazanır

4 13.33%
  • Berabere biter

5 16.67%
  • Fenerbahçe kazanır

21 70.00%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 156 sonuç

Konu: AEL Limassol - Fenerbahçe | Avrupa Ligi C Grubu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    @ThreepWooD

O zaman barcaleno taktiği oynalım 4-6 ....Abi bu takımın orta sahası tamamen defansif top kesemye yönelik...Topu ileri taşıyamaz..Senin sölyeidğin taktikle cıksak..Fener fark yer...Topu orta saha'dan ileri götürümez..Futbol defansif ofansiftir...Gol atmadan maç kazanılmaz....
    Fail demek istiyorum ben

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    4-2 kötü sonuç mu?
    Selçuk varken mi aldık o skoru ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

Rıdvan Dilmen çok güzel bir konuya değindik.

Eğer bu gün UEFA sıralamasında ilk 11 de isek, Çek Cumhuriyeti, Yugoslavya, Rusya(Sovyetler) bölünmesi ile oldu. Bu ülkeler spora önem vermeyince yukarı fırladık, Bulgarlar ve Rumenlerde futbolda iyi olamıyınca bu konumlara geldik ve şuan yerlerini geri alıyorlar diyor.

Bir diğer nokta ise Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzon toplamda 20 maçta evinde maç kazanamıyor. Sanırsam artık bu maçın önemi hangi noktada herkes farkındadır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Fail demek istiyorum ben

Selçuk varken mi aldık o skoru ?
    Ben öyle mi yazmışım oraya? Daha açık nasıl yazabilirdim bilmiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ben öyle mi yazmışım oraya? Daha açık nasıl yazabilirdim bilmiyorum.
    Öyle yazmadın ama ben 3 göbek ile oynamak zorunda değildik diyorum.Ben nası anlatıcam bilmiyorum ki..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öyle yazmadın ama ben 3 göbek ile oynamak zorunda değildik diyorum.Ben nası anlatıcam bilmiyorum ki..
    Değildik tabi de buna da hoca karar versin bırakalım bir zahmet.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Volkan

Gökhan Gönül-Bekir-Egemen-Hasan Ali

Selçuk-Mehmet

Kuyt Baroni Caner

Sow

Baroni'yi son maçlarda forvet arkası deniyor..Ve oraya alıştı baroni..Çünkü orda hem basıyor hem ofansif katkı yapıyor..Böyle oynuyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Selçuk bu takımda oynayabilir sorun değil ama topal ile bir arada oynayamazlar,sistem olarak bu hata demektir. Bir takim nasıl iki tane alex tarzı oyuncuyu kaldirmazsa iki tane dümdüz onliberoyu da kaldırmaz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Volkan

Gökhan Gönül-Bekir-Egemen-Hasan Ali

Selçuk-Mehmet

Kuyt Baroni Caner

Sow

Baroni'yi son maçlarda forvet arkası deniyor..Ve oraya alıştı baroni..Çünkü orda hem basıyor hem ofansif katkı yapıyor..Böyle oynuyoruz..
    Dostum ona bakarsak Selçuk da oraya geliyor

Baroni benim dediklerimi gerçekleştirecek bir forvet arkası değil.Dandik mi ?

Hayır ama daha çok göbek oynuyor Baroni..

Her neyse maç başlasın görünür herşey inşAllah kazanırız ne diyim.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şu hocanın kararlarına saygılı olmayı bi türlü öğrenemedik..

Selçuk dediğiniz adam takımdaki bi çok oyuncudan değerlidir.. Aksini iddaa eden açık söylüyorum Fenerbahçeli değildir..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post

Selçuk dediğiniz adam takımdaki bi çok oyuncudan değerlidir.. Aksini iddaa eden açık söylüyorum Fenerbahçeli değildir..
    Krasiç Mi ? Selcuk Mu ? Hangisi Daha iyi ? Sence baroni'Yi göbeğe cekip..Kuyt-sow'la çift forvet oynatsa ? yani şu şekil

Volkan

Gökhan-Bekir-Egemen-Hasan ali

Baroni-Mehmet
    Krasiç Caner

Kuyt-Sow

Oynatsa ? Daha iyi olmazmıydı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by barahir View Post

Bence de değerlidir özellikle takım içi dengeler açısından.ama benim inandığım futbol dogrularina göre topal-selçuk yan yana olmaz.topal yedek olsa selçuk oynasa hayır demem mesela.antreman perdormanslarini hoca biliyor sonuçta en iyi...benim eleştirim buna sadece ve arkasindayim.seçimler beni bağlamaz da düşünülen sistem çok sakat
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kağıt üstünde Meireles'in de oynaması lazım. Ama sakatlığı olduğu için oynayamaz değil mi? Krasic'in durumunu biliyor muyuz? Sadece tv, gazete, bilgisayar başından takım kurmak ne kadar da kolay değil mi bizler için. O oynamalı, bu oynamamalı. Hafta içi çalışmalardaki durumları nedir bu oyuncuların kim biliyor? Fiziksel ya da zihinsel bir sorunları var mı, kim biliyor? Bizden iyi bilenler her gününü onlarla geçirenlerse, saygı duymak lazım bence de hocanın kararlarına.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tribünler bomboş sanki hazırlık maçı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Tribünler bomboş sanki hazırlık maçı
    Kıbrısın nüfusu kaç ki AEL Taraftarı tribinü doldursun Ama kale arkasındaki taraftar baya iyi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Bu nedir allah aşkına? ızdırap yemin ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Uzun süredir taktiğimizin bu kadar oturduğunu görmemiştim, İlk yarıya bakacak olursak sahada istediğini alan bir Fenerbahçe var. İkinci yarıda da gol yemedik mi tamamdır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Bir pozisyon vardı dakika 41de, HAK bir top kaybediyor sol bekde, sonra o top kontra atak oluyor, sağ açık olan Kuyt topu kurtarmaya çalışıyor. İşte takımın ve maçın durumu bu. Unutmadan rakip cacıkmış, Marsilya en az üçlemişti bizi.

Nesil
    2007

Krasic girse bari, Caner etkisiz gibi onun yerine girebilir.

Yedeklerde kim var bilmiyorum ama Selçuk Şahin de sırıtıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rakip tahmin ettiğimden dirençli çıktı ama hücumda son hamleleri yapamıyorlar, son anlarda Hasan'ın hatasıyla geldikleri pozisyon çok tehlikeliydi, onun dışında yarattıkları pozisyonlar da Volkan için kolaydı bence. Fenerbahçe önce yenilmeyelim, kontradan atarsak rahat olur diye düşünmüş gibi. Sahadaki anlayış bu şekilde gözüktü. Hücumda biraz daha etkin olursa 0-1'lik bir skor ile 3 puan çıkabilir bu maçtan.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

İlk yarı genel olarak iyi oynuyoruz istediklerimizi sahaya yansıtıyoruz fakat orta alanda top kaptırmamaya dikkat etmeliyiz açıkçası ikinci yarı istediğimizi tam olarak alabilmek için serdar kesimalı oyuna sokmalıyız bekir egemen ikilisiyle yeterince savuşturamıyoruz atakları heran gol yiyebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İlk yarının en iyisi fenerbahce kanadında = Selcuk Şahin.

En Kötüleri=Kuyt,Mehmet topal,Hasan Ali Kaldırım,Caner (20.dakikadan sonra adını bile duymadım)

Fenerbahce kontra atak sistem..Oynuyor..Rakibin fizik gücü bizden cok daha iyi..Cok daha seriler..Rakip oyuncular nerde durucaklarını iyi biliyorlar..Ve cok rahat poziyon veriyoruz..Bu gidişle gol yiyicez..Krasic alsa bari kuyt yerine ...en azından top sürer bir şut çeker şansa gene bir gol atarız..

Nesil
    2006

Bu takıma Semih geri dönmeli. Şuan Kuyt'dan daha etkili olur. Recep ve Salih maçlarda oynamalı genç isimler hırslılar ve istekliler. Krasiç olmalı hızlı. Fenerbahçe'de Tuncay gittiğinden beri takımda ruh yok. Tuncay ve Tümer'de ki ruh takımı ayaklandırıyordu. Fenerbahçe ruh bulamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Marsilya once gladcbachi yensin. bir hastaligimiz var rakip kim olursa olsun oyundan kopmuyoruz ama hep kötü oynuyoruz.2 tane dümdüz önlibero ile oynarsan olacaðý budur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kuyt ne yapıyor Allah askına. Dökülüyor resmen. 4-4-2 ye donersek belki etkili olur. Onun için Selçuk - krasic degisikligi şart. Eğer 4-3-3 diyorsan kuyt-krasic şart. Krasic şart oğlu şart. Bu arada biz 433 falan da oynamıyoruz. İleri 3lu o kadar değişik yerlerde oluyorlar ki hızlarına yetişemez oldum. Sow bir tek forvet oynamıyor bu takımda heralde
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

2 onde 2 arkada 4stoperle oynuyoruz. Ya selcuk ya da topal ciksin bi zahmet. 3 pas yapamadik bu yuzden. Limassola karsi da bekleyerek mi oynayacagiz anlamadim ki. Ofansif orta saha girmeli 2. Yari mutlaka.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Kuyt ne yapıyor Allah askına. Dökülüyor resmen. 4-4-2 ye donersek belki etkili olur. Onun için Selçuk - krasic degisikligi şart. Eğer 4-3-3 diyorsan kuyt-krasic şart. Krasic şart oğlu şart. Bu arada biz 433 falan da oynamıyoruz. İleri 3lu o kadar değişik yerlerde oluyorlar ki hızlarına yetişemez oldum. Sow bir tek forvet oynamıyor bu takımda heralde
    Selçuk cıkartırsan orta saha'da top kesicek adamın kalmaz..selcuk bugün cok iyi oynuyor..Top kesiyor mücadele ediyor...Kuyt-Krasic değişikliği süper olur..

Nesil
    2006

M.Gladbach şuan önde ve bu maçı kazanman en önemli iki rakibine karşı büyük avantaj sağlayacak, kaldı ki sonra ki maç gene bu takımla kendi evinde oynayacaksın ve bir zafer geldiğinde son iki maçın asıl rakiplerine karşı olacak ve ciddi bir avantaj belkide turu garantilemiş durum ile oynayacaksın. Bu avantajı kullanamıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Selçuk cıkartırsan orta saha'da top kesicek adamın kalmaz..selcuk bugün cok iyi oynuyor..Top kesiyor mücadele ediyor...Kuyt-Krasic değişikliği süper olur..
    Dogru olan iki onliberodan birinin cikmasi gibi duruyor.yerlerine recep dahil ofansif herkes olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Selçuk saatli bomba gibidir. Ne yapacagı belli olmaz. Ortasahadan bir isim çıkacaksa bu isim Selçuk olmalı. Topal daha güven veriyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yaratıcılık yok takımda, bu ilk 11'le de zaten bekleyemezsin böyle bi şey. 2. yarı Krasic girmeli muhakkak.

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri