Sayfa 292 / 578 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
8,731 ile 8,760 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

PSG istiyorsa satmak lazım, iyi para verirler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

[YOUTUBE="u7ET0nSRvzs"]Cluj maçında çekilen kısa film yayınlandı.. Galatasaray v CFR Cluj | Eurofan Episode 3[/YOUTUBE]

Çekilen kısa film çok güzel olmuş

Okan Buruk ile konuşulan şu kısımda güzeldi

Eskiden CM oynardım ve gerçektende çok oynuyordum. Sizde İnterde oynarken bir gol atmıştınız ve bu gol sayesinde lig kupasını kazanmıştım

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Engin maç kurtaracak bir isim değil, tek başına maç alacak bir isim değil. Ama sistem içerisinde takıma katkı sağlayan bir isim. Geçen sene nasıl vasattı onu anlamadım. "Emre Çolak kadar bile" derken? Emre geçen sezonun iyilerinden değil miydi?
    Emre geçen sezonun iyilerindendi ama bu seneye çok daha iyi başladı. Engin, bana göre geçen sezonki Emre Çolak kadar oynayamadı. Emre, geçen sene Engin'den çok daha iyi basıyor ve topları daha iyi kazanıyordu. Ofansif olarak da daha teknik olduğu için etkili. Bu yüzden Engin çok gerekli değil. Gerekli değilken, cezası yüzünden oynamadığı ve kötü sonuçlar aldığımız süreçte herkes Engin oynamıyor ondan yeniliyoruz diye tepki gösterdiler. Sözüm sadece sana değildi yani. Engin savunmanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum hala. Engin kimdir yahu?

Engin'in ceza alması Galatasaray'ın en büyük problemi değil ama önemli problemlerinden biri. Bugün Melo veya Selçuk kötü oynadığında Fatih Terim'i hamle açısından kısıtlayan bir problem. Bu oyunculardan birini çıkartıp yerine Engin'i çekip Emre'yi asıl etkili olduğu (veya başka bir oyuncuyu) ön bölgeye alma gibi bir hamle yapamıyor hoca. Emre'yi o bölgede oynatmak zorunda kalıyor ki onun da göbekte nasıl döküldüğünü görüyoruz.
    Neyseki Yekta var artık

Hakan Balta mevzusuna gelince; Tamam Hakan'ı tek eleştiren sen değilsin taraftarların çoğu beğenmiyor, o kadar kişi yanılıyor olamaz sonuçta ama hem Galatasaray'da görev yapan hem Milli takımda görev yapan o kadar teknik direktörden hiçbiri mi göremiyor Hakan'ın kötü olduğunu? Yani hepsi de oynattığına göre, hiç biri sol bek transferi yapmadığına göre ya biz çok kötü teknik direktörler getirmişiz ya da olay dışarıdan farklı görünüyor. Biraz geniş çaplı düşünürsek gelecek sene yabancı hakkı 6'ya inecek. Ve o zaman yerli oyuncular iyice değerlenecek. Yerli oyuncu kadrosu iyi olan takımların başarı şansı artacak. Bu açıdan bakarsak bizim Hamit, Umut, Burak gibi transferlerimiz bugün formsuz olsalar bile son derece yerinde nokta atışı transferler bana göre. Hakan'ın takımda kalması da aynı şekilde. Hasan Ali'yi senin gibi ben de beğenmiyorum ama Türkiye'de yerli olarak Hakan ve Hasan Ali dışında kim var güvenebileceğin sol bek? Ayrıca ben formda bir Hakan Balta'yı gayet beğeniyordum açıkçası. Hem son 10 yılda Kadıköy'de en çok gol atan oyuncumuz sanırım
    Milli takımda şuan oynamıyor. Oynamayı da haketmiyor bence Yine de Hasan Ali Kaldırım'da orda olmayı hak etmiyor. Neyse hiç o konuya girmeyeyim. Türkiye Milli takımının 2008 harici ne durumda olduğu ortada. Fatih Terim, Riera'yı hala ısrarla oynattığına göre Hakan Balta'nın Galatasaray kalitesinde olmadığını anladı. O bir imparator, kötü bir teknik direktör değil ve ben bu durumu görmesininden dolayı çok mutluyum. Sen Misimovic sakız çiğniyor diye gönderen Hagi'den böyle bir hareket bekler miydin? Skibbe, Cevat Güler, Bülent Ünder, Bülent Korkmaz dan ne bekliyorsun ki sen? Bir Frank Rijkaard gördü bu durumu onu da anlatayım biraz.

Zamanında Kaptity Livily gibi bir takıma elendiğimizde (Frank Rijkaard dönemi) bu adam 90. dakikada çok aptalca bir hata yapmıştı. Hata yaptığında da geri dönmedi koşmadı bile yürüdü ve golü yedik elendik. Frank Rijkaard, her yenilgiyi üstüne alan adam bile, ben yönetime bin kere sol bek alın dedim beni dinlemediler diye basın açıklamasında söylemişti. En azından bu durumun Frank Rijkaard da farkına varmış; fakat Adnan Polat yönetimi yüzünden transfer gerçekleşmemişti.

Hamit- Umut- Burak(Her ne kadar sevmesem de) bana göre de nokta atışı transferler. Savunma bölgesinde genelde yabancı oyuncular oynadığı için(Muslera- Dany- Eboue-Melo) Hakan Balta gibi Türk pasaportlu biri önemli, kabul ediyorum. Orduspor'da oynayan Atilla Turan da Türk ve hiç fena bir oyuncu değil. En azından şunu söyleyeyim tekniği hem Hasan Ali'nin hem Hakan Balta'nın tekniğini döver. Çok izlemedim ama Galatasaray-Orduspor maçında çok iyi oynamıştı ve daha sonra pek izlemedim Orduspor maçlarını ama tekniğinin iyi olduğundan eminim. En azından o alınabilir, denenebilir.

Hakan görev adamı, ondan ekstra işler beklemek saçma olur. 2 sezon önce felaket durumdaydı ancak geçen sezonun genelinde iyiydi. Bu sezona başlarken ise ameliyat olması gerekiyordu, yerini kaybetme korkusundan olmadı. "İyiyim, transfere gerek yok" dedi. Bu açıdan kendisine çok kızgınım, takımı düşüneceğine kendini düşünerek bizi sıkıntıya soktu.
    Yararından fazla zararı var, yararından fazla zararı...

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Sol bek konusunda sezon sonu Beşiktaş'la sözleşmesi biten İsmail Köybaşı için girişimde bulunmamız gerek , Atila Turan'da iyi bir oyuncu onun içinde girişimde bulunabiliriz.

Bu oyuncuların dışında sol beke alternatif olacak isimler ; Ziya Erdal , Gökhan Süzen ve Futbola açık olarak başlayıp son zamanlarda sol bekte ofansif anlamda harikalar yaratan Aydın Karabulut.(Elazığspor'un son iki maçının özetini izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.)
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Sol bek konusunda sezon sonu Beşiktaş'la sözleşmesi biten İsmail Köybaşı için girişimde bulunmamız gerek , Atila Turan'da iyi bir oyuncu onun içinde girişimde bulunabiliriz.

Bu oyuncuların dışında sol beke alternatif olacak isimler ; Ziya Erdal , Gökhan Süzen ve Futbola açık olarak başlayıp son zamanlarda sol bekte ofansif anlamda harikalar yaratan Aydın Karabulut.(Elazığspor'un son iki maçının özetini izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.)
    İsmail, Galatasaray'a gitmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by soules34 View Post
    İsmail, Galatasaray'a gitmez.
    Burak'ta , Selçuk'ta gitmezdi.

Galatasaray isterse İsmail'i alır.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Gitmez demek bence çok yanlış oyuncunun kendi tercihi profesyonel açıdan bakıyordur oyuncu da beşiktaşın maddi durumu ortadayken gelebilir tabiki de karar onun ama bence fatih hoca ismaili değil atillayı düşünüyor

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Burak'ta , Selçuk'ta gitmezdi.

Galatasaray isterse İsmail'i alır.
    yanlış anlama ama

galatasaray istediği kadar ismaili istesin ismail istemedikten sonra ismailin evindeki çöpü bile alamaz

garip bi cümle oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@Yavuz12

Aslında benzer şeyleri savunuyoruz da farklı yollardan anlattığımız için sanki birbirimize ters düşünceleri paylaşıyormuşuz gibi ilerliyor tartışma

Yani mesela ikimiz de Emre'nin geçen sene iyi olduğunu savunuyoruz, orada bir problem yok. Ayrıldığımız nokta Engin mi Emre mi daha fazla katkı yapıyordu mevzusu ki bununda pek bir önemi yok (FM'deki gibi maç başına top çalma vs... istatistiklerine bakma şansımız olsaydı belki daha sağlıklı yorumlayabilirdik). Önemli olan Engin'in yokluğu takımı olumsuz etkiliyor mu etkilemiyor mu... asıl tartışma bu.

Geçen sezon forvette Elmander, hemen arkasında da Emre ve Engin ile önde etkili pres yapıyorduk. Rakipler rahat oyun kuramıyor dolayısıyla kalemize şimdiki kadar etkili gelemiyordu. Bu sayede sezonu ligin en az gol yiyen takımı olarak tamamladık. Bu sezon Engin ceza alınca, Emre geçen sezonki görüntüsünün uzağında olunca ve Elmander de sakatlığın etkisinde olunca ileride pres yapan tek oyuncumuz Umut kaldı. Geçen seneki ilk 11'den Emre'nin yerine Amrabat, Engin'in yerine ise Hamit oynuyor. Amrabat Cluj maçını saymazsak pres yapmayan, takım savunmasına katkısı çok az olan bir oyuncu. Hamit ise Emre'den de Engin'den de daha iyi savunma yapıyor ama onlar kadar koşan, onlar kadar hareketli olan bir oyuncu değil. Daha çizgiye yakın oynuyor ve presi Emre ve Engin kadar önde yapmıyor. Şimdi tablo böyle olunca rakipler orta alanı rahatça geçebiliyor ve kalemize çok daha etkili geliyorlar. Şu son Kayseri maçında o perişan haldeki Kayseri bile (üstelik Yekta ve Selçuk'un iyi oynadığı maçta) çok ciddi pozisyonlar buldu kalemizde. Neyse ki beceriksizliklerinden atamadılar. Ama skora aldanırsak hata olur.

Anlatmak istediğim Engin Engin olduğu için değil, geçen sezon yaptığı görevden dolayı önemli bir eksiklik. Ve onun yaptığı görevi üstlenen, onu aratmayan bir oyuncu olmadığı için.

Neyseki Yekta var artık
    İnşallah. Oynamasını çok istediğim, kumaşını beğendiğim bir oyuncuydu. Tabi birkaç maç aynı istikrarı gösterirse ancak o zaman "var" diyebiliriz. Umarım performansı süreklilik gösterir.

Hakan Balta konusunda zaten ilk cümlemde belirttiğim gibi aşağı yukarı aynı düşüncelerdeyiz. Yerli olarak şu an için değerli bir oyuncu (kötünün iyisi). Atilla Turan daha bu sezon izleme şansı bulduğumuz bir oyuncu. Lige yeni geldi ve 3 büyükler için yeterliliğine bu kadar çabuk karar vermek yanlış olur (Çağlar'ı hatırlayalım). Tabi asıl önemli olan böyle oyuncuları önceden keşfedip takip etmek, scout ekibine iş düşüyor burada. Eğer biz bu oyuncuyu Fransa'dayken izlemediysek ve şimdi Orduspor'da başarılı oldu diye takibe alırsak o bizim eksikliğimiz olur bence. Armut piş, ağzıma düş mantığıyla daha çok milyonlar saçarız...

Fatih Terim, Riera'yı hala ısrarla oynattığına göre Hakan Balta'nın Galatasaray kalitesinde olmadığını anladı.
    Hakan'ın yerine Riera'nın oynaması biraz zorunluluktan oldu. Hakan sakatlığını atlattığında da Riera oynarsa o zaman senin bu dediğin geçerli olabilir ama şu an için henüz Hakan-Riera tercihini Riera'dan yana kullanıyor diyemeyiz bence.

İsmail Köybaşı demiş arkadaşlar, İsmail hücuma etkili çıkan fakat savunması çok zayıf bir oyuncu. FM diliyle pozisyon alma, sezme güç ve denge özellikleri zayıf. Andre Santos'un yerli versiyonu diyebiliriz. Biz ofansif oynadığımız için uyum sağlayabilir tabi, ama önünde birde Amrabat oynarsa sol kanadımız otobana döner.
    Last edited by Walter Sakana : 28.Ekim.2012 at 16:43

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Mutlu yıllar Milan Baros #15!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Erkekler Voleybol

Fenerbahçe Grundig 1 - 3 Galatasaray / Maç Sonucu

Setler: 22-25, 25-19, 18-25, 23-25

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yarın baskette Efes'i yenersek, bu hafta bütün branşları galibiyet ile tamamlıyoruz galiba.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    yanlış anlama ama

galatasaray istediği kadar ismaili istesin ismail istemedikten sonra ismailin evindeki çöpü bile alamaz

garip bi cümle oldu
    Hocam İsmail'in istemediğine dair bir şeyler yok ortada

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yarın baskette Efes'i yenersek, bu hafta bütün branşları galibiyet ile tamamlıyoruz galiba.
    Evet evet , İnşallah Efes'i de yeneceğiz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İsmail'i bırakmayız size.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

İsmail'in bu sezon sözleşmesi bitiyor. Gelecek ne gösterir hiç belli olmaz. Galatasaray daha önce sözleşmesi biten oyuncuları kadrosuna kattı. Arkadaş bunun farkında olduğu için rahatça Galatasaray isterse İsmail'i alır diye yazmış. Şaşırılacak bir durum yok. Yoksa aksi halde Galatasaray ne FB'den ne BJK'tan ne de TS'dan buna Bursaspor'da dahil sözleşmesi devam eden bir oyuncuyu öyle kolay kolay alamaz.

Ha görüşüm en az devre arasına kadar İsmail ile yeni sözleşme yapılmazsa Galatasaray işi bitirmek isteyen ilk takım olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray'ın bu sezon puan kaybı yaşadığı 4 maç var, birisi İnönü deplasmanı, diğerleri ligin 3., 4. ve 5. sine karşı. Bu puan kayıplarından en üzücü olanı şüphesiz Eskişehir maçı. Doğru dürüst pozisyon vermeden, bulunan pozisyonlara rağmen atılamayan 2. gol ve sonrasında son dakikalarda yenen rezil bir gol. Umarım sezon sonu, bıraktığımız iki puanı aramayız.

Averajı çift hanelerde olan tek takımız, sadece Burak - Umut ikilisi kadar gol atamayan takımlar var. Tabii bu oyuncular attıklarına rağmen yerin dibine sokuluyorlar o da ayrı konu.

İBB(D), Cluj(D), Mersin(D), Karabük(E), ManU(E) şeklinde 5 maçlık fikstür var, Avrupa'dan umutlu değilim pek, ligde ise en kötü 7 puan çıkaracağımızı düşünüyorum.

7 resmi maçımızı toplam 301.000 kişi izlemiş, ortalama 43.000, fena değil.
    Last edited by uAburak89 : 30.Ekim.2012 at 13:39

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    İsmail'in bu sezon sözleşmesi bitiyor. Gelecek ne gösterir hiç belli olmaz. Galatasaray daha önce sözleşmesi biten oyuncuları kadrosuna kattı. Arkadaş bunun farkında olduğu için rahatça Galatasaray isterse İsmail'i alır diye yazmış. Şaşırılacak bir durum yok. Yoksa aksi halde Galatasaray ne FB'den ne BJK'tan ne de TS'dan buna Bursaspor'da dahil sözleşmesi devam eden bir oyuncuyu öyle kolay kolay alamaz.

Ha görüşüm en az devre arasına kadar İsmail ile yeni sözleşme yapılmazsa Galatasaray işi bitirmek isteyen ilk takım olur.
    İsmail'e vaktinde 5 m € saymıştı tüpçü başkan eğer kaçırırsanız büyük fiyasko olur zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Facx View Post
    İsmail'e vaktinde 5 m € saymıştı tüpçü başkan eğer kaçırırsanız büyük fiyasko olur zaten

Biz alışkınız 5' e alıp 1' e vermeye

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

dEDİKLERİMİ kimse üstüne alınmaz.Futbolu bilende bilmeyende konuşuyor..
    Engin Baytar bana göre Türkiye'nin dikine top sürebilen ender adamlarından Aydın Yılmaz,Engin Baytar,Erkan Zengin Stoch bunu en iyi yapabilen isimler..Engin'in yoklugu belli oluyor..Kapanan takımlara karşı Engin açabilecek kapasitede ki geçen sene 5 savunmaya karçı 3 ünü geçip elmandere gol attırmıştı Bursa maçında 2 maç cezaası kaldı Gsdeki gelişimi göreceksiniz
    İsmail gitmez denmiş.Futbol kamoyuyla içli dışlı biri olarak bir bilgivereyim
    Galatasaray sezon öncesi İSmaille Prensipte anlaştı. Galatasaray Cagları alın İsmaili verin deyince BJk yönetimi Caglar+2,5 Milyon Euro istedi. Galatasarayda diretince olmadı bu transfer malesef..
    Lige gelelim Bir FEnerle Beşiktaşın kaybettigi puanlara bakın Birde Galatasaraya
    Arkadaşlar şu anda Zirveye oynayan takımlara Puan kaybetmişiz.. ESKİŞEHİR,Ordu,gençlerbirligi.. Galatasaray şu anda en zoru atlattı kayıpsız lider olarak.Umut ve her ne kadar eleştirilsede Burak gol krallıkta ilk 2 de.. İBB(D), Cluj(D), Mersin(D), Karabük(E), ManU(E) lik bir seri var.. o aralarında bizi en zorlayacak Mersin. İBB ve CLUJU yener bu takım rahat olun.Manudan şüpheliyim Bu Fikstürde Manuya kadar hepsini kazanır Galatasaray kiKarabük maçından itibaren Enginde olacak.Galatasaray yakaladıgı zaman affetmezse neler olacagını herkes biliyor ki ezeli rakibinden 11 gol fazla atmışsın...Sabredin sadece.. Birde dipnot geçen sene Playoff dahil olmak üzer(6 hafta) son 36 haftada gs 34 haftadır liderlik koltugunda sadece 1 ve 2. hafta lider degildi bu sene..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

GS TV'de sessiz sinema isimli program var, efsane olmuş. Oyuncular sessiz sinema oynuyor, çok eğlenceli. Selçuk - Burak uyumu diye bir şey var, tekrarını falan izlerseniz anlarsınız.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    GS TV'de sessiz sinema isimli program var, efsane olmuş. Oyuncular sessiz sinema oynuyor, çok eğlenceli. Selçuk - Burak uyumu diye bir şey var, tekrarını falan izlerseniz anlarsınız.
    bi şekilde izlemem lazım yav merak ettim bakıyım tekrarı ne zaman

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    bi şekilde izlemem lazım yav merak ettim bakıyım tekrarı ne zaman
    http://www.youtube.com/watch?v=8sBg6YAqMHI

umutun kralı anlatırken burakı göstermesi çok iyiydi

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by Facx View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=8sBg6YAqMHI

umutun kralı anlatırken burakı göstermesi çok iyiydi
    izledim gece gece gülme krizine girdim
    H.şaş : Bunu bilemezseniz kendinize kulüp bulun

Nesil
    2007

Ben de izledim, süpermiş

"Nasıl anlatayım takibi ben?" Emre Çolak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şimdi bitirdim bende. Baya eğlenceliydi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Borsa konusunda mağdur adı altında Galatasaray'a vurmaya çalışanların komiklikleri bir bir ortaya çıkıyor. Galatasaraymagdurları diye site kurmuşlar. Sitenin kurucusu ile 12numara isimli sitenin kurucusu arasında, adres, şirket, domain alınan şirket arasında büyük benzerlik var, tıpkısının aynısı derler ya, öyle.

Zaten bu konunun gündeme gelmesini sağlayan da ilk etapta tirajik isimli bir siteydi, siteyi incelerseniz tarafları apaçık ortada. Kullanan üslup bile yeterli bunu anlamak için. Maddi kayıp yaşayan insanlara tek lafım yok ama kendini kullandıranlar ve bunu biz Galatasaraylıyız diye yapanlara acıyorum. Şaklabanlık yapanlara ise kahkalarla gülüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=19929

Şu tişört çok fena ancak çok da pahalı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Huntelaar ismi çokça çıkmaya başladı. Sene sonunda sözleşmesi de bitiyor galiba. Harika olmaz mıydı?

Mesaj Yetkileri