1 ile 30 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Acikcasi Aykut Kocaman'in dizilisi konusunda biraz zorlandik.

Once Meireles transferi sonrasi (zaten bu transfer veritabanini yollamadan 1-2 gun once gerceklesti) dizilisin ne olacagi sorusu belirdi (cunku Meireles daha cok MC, Topal ise daha cok DM oldugu icin her iki 4231 veya 4411 pek uygun degildi).

Ardindan Alex ayrilinca dizilisin buyuk ihtimalle 4231 veya 4411 olmayacagi ihtimali belirdi cunku takimin tek AMC'si Sezer kalmisti.

Dizlis buyuk ihtimalle ya 442, ya da 433 olacakti. Ikisi arasinda secim yapmak da pek kolay olmayacakti. Ilk dizilisi 442, ikinciyi de 433 sectik. Ardindan Gladbach ve Besiktas maclarini da izleyene kadar zaten veritabani oyunun cikisi icin son halini almisti.

Bir degisiklik olmazsa bir sonraki yamada ilk dizilisi 433, ikinciyi 442 yapmak daha dogru olacak herhalde.
    Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'nin başına geçtiği andan itibaren 4-3-3 önceliği vardı. Bunu açıklamalarıyla da belirtti. Buna rağmen 4-4-2 ile ilgili bir tercihi olacağını hiç bir yerde görmedim, duymadım. Oyuncu transferlerine göre varsayım yapmanız yanlış olmuş.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'nin başına geçtiği andan itibaren 4-3-3 önceliği vardı. Bunu açıklamalarıyla da belirtti. Buna rağmen 4-4-2 ile ilgili bir tercihi olacağını hiç bir yerde görmedim, duymadım. Oyuncu transferlerine göre varsayım yapmanız yanlış olmuş.
    Cok da yanlis degil esasinda cunku ozellikle Caner'in daha geride, sag kanattaki oyuncunun ise forvete daha yakin oynamasiyla Fenerbahce 4141'e daha yakin bir dizilisle oynuyor. Sag kanat yerine, sag ic, sag santrafor yerine de sag acik kullanilan ve FM'de yansitilmasi mumkun olmayan bir dizilis.

Mesaj Yetkileri