Hemen başlanmış istifa sesleri. heralde her puan kaybından sonra olacak bu. işimiz iş.
bir de sözde genç isimleri yazan arkadaş , o isimleri bence tek tek otur , araştır neler olmuş diye. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerek.
Hemen başlanmış istifa sesleri. heralde her puan kaybından sonra olacak bu. işimiz iş.
bir de sözde genç isimleri yazan arkadaş , o isimleri bence tek tek otur , araştır neler olmuş diye. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerek.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Biz puan kazansak da adam gibi top oynamadığımızdan hep bu eleştiriler geliyor.Ancak yine başlamış bu görmezden gelmeler halen Aykut Kocamanı haklıymış gibi savunmalar işimiz iş bence de.
Ayrıca keşke 1 pozisyon Diarra'yı tutsaymış bizim o 2 tane taş gibi stoperlerimiz sanırım çok küçük gördüler.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hala neyi savunduğunu anlam veremiyorum artık..Ya son iki maçı izlemedin yada başka bir şey..mağlubiyeti boş ver takımlar yenilir kazanır konu o değil..Fener top oynamıyor..top ceviremiyor..Antalyaspor'a bak birde bize..biz nerde markaj altında bir adam var ona top atıyoruz..antalyaspor ne yapıyor ? nerde boşa kaçan adam var ona top atıyor..Fenerbahceli oyuncular ne yapıyor..top ayağımdan cıksın hemen adamın durumuna bakamdan atıyor..Antalyaspor oyuncular ne yapıyor..Orta sahadan toğu alıp 15 metre top sürüp..defansı rahatlatıyor..orta sahayı rahtlatıyor..Fenre ne yapıyor..defans'ta top ceviriyor...
Ayrıca ben geldiğinden beri gitrmesini söylüyorum..Yani daima istifa..