Burak'ı Sow ile kıyasladım. çünkü; Burak'ın CA'sı Sow'dan fazla Pinto'nun , Almeida'nın değil.. bence Türkiyedeki en iyi forvet Sow'dur ama oyunda öyle değil.

3-5 CA ya takılmıyorum ben. ben max 140 ca olmalı diyorum. yani 8-10 luk bir fazlalığın olduğunu düşünüyorum. bu da az bir rakam değil. pa konusuna girmeyeceğim , çünkü pa ları nasıl verdiklerini anlamıyorum. ca ve pa yı eşit verilmesine karşıyım mesela. sen daha fazla gelişemezsin , en fazla busun diyorlar. en azından 4-5 puanlık bir fark olmalı her oyuncu için.

Ben tabii ki de CA takılacağım. çünkü ; o genel kıstastır. şunun bitiriciliği şöyle şunun driblingi şöyle falan demeye gerek bırakmaz. genel bir puandır. ve onda Burak öndedir.

Profilleri farklı araştırmacılar yapıyor ama birbirleriyle kıyaslayarak yapıldığını düşünüyorum hatta eminim diyebilirim. yani birbirlerinden habersiz değiller. Ömer abi (perpetua) aracıdır zaten bu konuda.

oyununuzu biraz ileri sarın takım yönetmeden bakın Burak Yılmaz neler yapıyor. ben sardım CL'de gol krallığında liderdi.