1 ile 30 arası toplam 165 sonuç

Konu: Burak Yılmaz

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    20 CA puani indirimi? Pek mantikli gelmedi bana. Biraz daha aciklarsan sevinirim.
    200 Üzerinde değerlendiriyoruz..Bugun En cok fernando Torres Ca'sını merak ediyorum...? Onun kaç acaba? Ve biz türkiye'de 3-4 puan hep fazla verdiğimiz düşünüyorum..Bunu Miereles ve Krasiç Profillinden anlıyabiliriz..Daha gelir gelmez başladı tartışmalar yok bunu niye böyle şu niye böyle..Türkiye'Deki futbolla ingilteredeki futbol bir değil...Burak Yılmaz ve Fernando Torres CA aynısı cıkabilirmi ? Miereles Ca 145-150 arasındaydı sanırım selçuk 125 CA Sahip ..Selçuk 125'se Miereles 180 falan olması lazım..Şimdi Selçuk Potansiyeli ile Mierles potansiyeli aynımı ? Kalite olarak cok fark ediyor..Bir kere futbolcularda...

Ülkemizin ...Puanların abartıldığını düşünüyorum..Sadece..Oyuna Göre SOW-BURAK Aynı kalitede ? CA'sına bakarak konuşuyorum...Bazı oyuncularımız avrupa'da oynamayı hak ediyor..Selçuk Cok rahat avrupa'yı kaldırır...Bilmiyorum bu benim düşüncem bir araştırmacı olarak cok katı kuralcıım bu konuda..Ki Sertaç Çam (Gaziosmanpaşa'nın genç yeteneği dediğim halede) yetenek 1 puan düşük yazdım zihinsel olarak kötü ..Diğer özellikleri 8-9 Ve geçen seneki sertaç çam eser yok şu sıralar kendini köreltiyor her geçen gün..Örnek verdim sadece...

Bizim oyuncularımız bu kadar abarttığımız kadar iyi neden biz Cluj zorla beraberlik alıyoruz..Vaslui burda yeniliyoruz..Orda primle falan geçiyoruz..Belki bir SOW Vaslui Satın alır..Ama bilmiyorum bu işin içinden cıkamıyorum..Ya biz bu puanları fazla veriyoruz..Yada avrupalı araştırmacılar düşük vermeye calışıyor..Yada başka bir şey...

"128 Normal çünkü potansiytel o kadar benim gözümde"
    Last edited by petrol_fb12 : 02.Kasım.2012 at 20:58

Mesaj Yetkileri