Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 195 sonuç

Konu: Gol Dakikalarını Önceden Gördüm

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

böyle bişeyin olması imkansız mesela o dk dan sonra kaleye kaka yı koysam defansı boşaltsam gol yemiyecekiyim mi

Geleceği gördüm şahitlerim var yaz SI forumlarına

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kayitli oyununu bi paylasta yardimci olsunlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

oyunda save almamış zeki arkadaşımız
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hepimiz Rıdvan'ız

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Baştan sona okudum konuyu umarım korkulan olay yoktu ortada inanmak istemiyorum ama içime bi kurt düştü. Ya Görkem olum böyle bi olay oluyo kayıt almıyon ne adamsın Neyse artık bari siga games forumundaki konun yardımcı olurda ortada bi hata varsa düzeltirler inş.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Maçların önceden belli olması gibi bir durum yok, bende de çıktı maçın oynanmadığı dakikalarda toplar, üstüne gittiğimde bir önceki maçta gol atan oyuncular yazıyodu. Diğer arkadaşın aynı dakikalarda gol yemesi tesadüf olmuş heralde.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by canelka View Post
    Maçların önceden belli olması gibi bir durum yok, bende de çıktı maçın oynanmadığı dakikalarda toplar, üstüne gittiğimde bir önceki maçta gol atan oyuncular yazıyodu. Diğer arkadaşın aynı dakikalarda gol yemesi tesadüf olmuş heralde.
    Peki dostum ilk golü yediğimi göstermediği halde topun üstünden geçince 1-0 olması ve öyle kalması skorbord'un ?

Tesadüf herhalde.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Beta versiyonunu oynarken aynı durum ile ben de karşılaşmıştım maç başlar başlamaz gol dakikası olarak alt tarafta top işareti çıkmıştı.İlk yarıda gol falan olmadı fakat o gol işareti halen duruyordu.Devre arası konuşmalarını yapıp 2. yarıya başladığımda gol işareti kaybolmuştu.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ya tamamen yapay zekayla alakalı bir durum maça başlamadan ısnılıyor denildiğini zamanda maçta neler olacağı kimin üstünlük kuracağı taktikleri ve oyuncuları karşılaştırılıp çıkıyor mesela aynı taktikle her türlü şartlar aynıyken oynarsanız büyük ihtimalle golü atan futbolcuda aynı olacaktır oyuncu değişikliğinde ve taktik direktif değişikliğinde sen o açıklarını kapatıyorsundur

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Gol yenecek dakikalar konusunda önceden anlaşmıştır Cekom. Gelsin yeşiller

Replay olsa alttaki barın hepsi mavi olmasının yanında oyuncu değişikliği gibi bir seçenek de sunmazdı sanırım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Benimde anlamadığım burda bu kadar adam tartışıyorsunuz, 100 tane mesaj olmuş içinizden başka bu oyunu oynayan yok mu ? Sadece konuyu açan arkadaşın başına gelmiş. Diğer arkadaşlar bu oyunu oynamıyor mu ? Onların başına da mı geldide bu kadar büyütüldü anlamadım bende.

FM 13'ü almadım bilmiyorum demosunu bile oynamadım ama böyle birşeyin olması binde bir olacak bişey. Bana görede zaten tesadüfen olmuş birşey bu. Benim düşüncem öyle ama bilemem tabi ki.

Save de niye almamışsa konuyu açan arkadaş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Benimde anlamadığım burda bu kadar adam tartışıyorsunuz, 100 tane mesaj olmuş içinizden başka bu oyunu oynayan yok mu ? Sadece konuyu açan arkadaşın başına gelmiş. Diğer arkadaşlar bu oyunu oynamıyor mu ? Onların başına da mı geldide bu kadar büyütüldü anlamadım bende.

FM 13'ü almadım bilmiyorum demosunu bile oynamadım ama böyle birşeyin olması binde bir olacak bişey. Bana görede zaten tesadüfen olmuş birşey bu.

Save de niye almamışsa konuyu açan arkadaş.
    Aramızda neden bu olayın büyüdüğünü bilmeyenler var.Yine söylüyorum, böyle bişey binde bir belki ama taktiksel olarak sorun yaşatır bu.Tartışılan şeyde bu zaten..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aklima takildi bi hazirlik maci yaptim ayni oyuna 2 menejer ekleyip,kendim real madrid dim karsiya gs yi aldim.Madrid in taktigini tamamen gereksiz adamlar ve hepsini forvete yigacak sekilde olusturdum,defans ve orta saha yok,kalecide mesut ozil.ilk yari gs 6-0 ile kapatti.ikinci yari madrid i normal taktige dondurdum ve 6-4 bitti mac,ilk yari krallar gibi oynayan gs den eser yoktu,kaleye 2 sut cekebildi ikinci yari,ilk yari ise 18 sut atmisti.yani kisaca bu kesinlikle bug oyunun skoru onceden felan belli degil

Ya aslinda boyle birsey yapmaya bile gerek yok,hangimiz bir kerede olsa karsi takimin yonetimini alip sl yada uefa kazanmadik ki?Bug iste,sadece bug,buyutulecek birsey yok ortada.Zaten yukarda birsuru arkadasta yazmis benim basimada geldi ancak goller toplarin ciktigi dakikalarda olmadi,skor farkli bitti gibilierinden.Yine arkadasin biri yazmis eskiden son 15dk taktigi vardi forumda ve gercekten cok ise yariyordu,neredeyse her son 15dk da bize gol attiriyordu,onunda linkini bulursam forumda paylasayim....Keyfinize bakin oynayin oyununuzu,buyuk ihtimalle x64 islemciden kaynaklanan sorundur ve sadece birkereye mahsustur.Sonucta bu oyunda insan urunu hatalar elbette olacak,o da bu arkadasimizi bulmus,bidaha denesin bakalim girsin baksin,hic mi denemedin be mubarek bu olaydan sonra yangina korukle gidiyorsun,sende biliyorsun bunun bug oldugunu yani usteleme iste,yaz si de olsun bitsin,insanlarin oyun keyfini kacirma.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Arkadaş eğer şu bana cevap veren adamlar yaptıysa bu oyunu valla helal olsun.

Adam durmadan oyunu Upload et diyor ve ben ısrarla olmadığını söylüyorum.Anlama sorunu var adamların..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

İspat edemediğin bir olayı dile getirdiğin için adamlarda bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

Oyunu kaydetseydin en azından böyle bir bug varsa da çözümünü ararlardı.

"Böyle bir olay başımdan geçti" diyorsun sadece bu da seni "hater" sıfatına koyuyor şimdilik. Bu yüzden onların söyledikleri normal.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    İspat edemediğin bir olayı dile getirdiğin için adamlarda bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.
    SS koyuyorum abi, daha ne yapcağım acaba ? Maçın skoru ispat.

Altta mavi olmaması maçın canlı olduğunu gösterir bence işine gelmiyo o yüzden böyleler.Bence de sıkıntıları yok.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ayrıca azcık düşünseler ben maçın Save'ini koyunca altın mavi olacağını ve bir kanıt olmayacağını anlayacaklar.

Maçı kaydetmiş olmam bir ispat olmaz.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Adamlar bu işin yapımcısı. Elinde hatayı gösterecek bir şeyin yoksa bu koyduğun resmi "photoshopla yapmıştır" diye bile düşünebilirler ki bu da gayet doğal.

Keşke save etseymişsin.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Adamlar bu işin yapımcısı. Elinde hatayı gösterecek bir şeyin yoksa bu koyduğun resmi "photoshopla yapmıştır" diye bile düşünebilirler ki bu da gayet doğal.

Keşke save etseymişsin.
    Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Ayrıca azcık düşünseler ben maçın Save'ini koyunca altın mavi olacağını ve bir kanıt olmayacağını anlayacaklar.

Maçı kaydetmiş olmam bir ispat olmaz.
    Ek olarak benim Photoshop yaparak ne amacım olabilir ki ?

Ben onlara leke mi atıcam yani.Çıkarım ne olacak

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Adamlar senin ne düşündüğünü, amacını önemsemezler. Bir hata varsa, bu hata için ne yapabileceklerine bakarlar.

Ortada bir sorun var diyorsun. Bu sorunu ekran görüntüleriyle desteklemek yetmez onlar için. Oyunu kaydetseydin çözüm bile üretebilirlerdi.

Mesela ben Türkçeleştirmedeki hataları düzeltirken hataların kelimesi kelimesine yazılmasını ya da ekran görüntüsü koyulmasın istiyorum ki bir şeyler yapabileyim. Ama senin oyunda böyle bir durum varsa adamlara ekran görüntüsü yaramaz. Direk save dosyası gerekirdi.

"Hater"dan kastım, oyuna çamur atan biri olarak görüyor olabilirler seni. Bu bir ihtimal sadece.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Adamlar senin ne düşündüğünü, amacını önemsemezler. Bir hata varsa, bu hata için ne yapabileceklerine bakarlar.

Ortada bir sorun var diyorsun. Bu sorunu ekran görüntüleriyle desteklemek yetmez onlar için. Oyunu kaydetseydin çözüm bile üretebilirlerdi.

Mesela ben Türkçeleştirmedeki hataları düzeltirken hataların kelimesi kelimesine yazılmasını ya da ekran görüntüsü koyulmasın istiyorum ki bir şeyler yapabileyim. Ama senin oyunda böyle bir durum varsa adamlara ekran görüntüsü yaramaz. Direk save dosyası gerekirdi.

"Hater"dan kastım, oyuna çamur atan biri olarak görüyor olabilirler seni.
    Yahu oyunu kaydetmiş olsam da işlerine yaramayacaktı ki.Ha normal hatasız bir maçı kaydetmişim ha bunu çözüm için ben oynarken durdurmam onların oyuna gelmesi gerekirdi.

Anladım işte çamur atınca elime ne geçecekse..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Save olsa bir şekilde o maçı baz alıp hatayı bulma şansları olurdu. Save yoksa durum samanlıkta iğne aramaya döner. Bu yüzden önemli save dosyası.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Yahu oyunu kaydetmiş olsam da işlerine yaramayacaktı ki.Ha normal hatasız bir maçı kaydetmişim ha bunu çözüm için ben oynarken durdurmam onların oyuna gelmesi gerekirdi.

Anladım işte çamur atınca elime ne geçecekse..
    Abi SI'ın genel politikası bu. iyi niyetli olsalar inkar etmek yerine açıklama yaparlar

Bu konuyu gördükten sonra aynı olay benimde başıma geldi maça başladıktan sonra bir işim olduğundan maçın başından itibaren izleymemeiştim geldiğimde 2-0 gerideydim ve arkadaşdaki problemin aynısı oldu bende acaba bizim takiklerimiz ve benzeri değişiklikler maçı etkilemiyormu diye düşünüp bütün oyuncuları forvete koydum sonuç o dakikada gol olmadı ve 8-1 yenildim.

Sanırım oyun mevcut taktikte hiç bir değişiklik olmadan maç bitirse sonun ne olacağına direk hesaplıyor vebu sonuç oyunun bir bugından dolayı arkadaşda ve bende olduğu gibi maçda direk gözükebiliyor ancak içiniz ferah olsun eğer taktiğinizi değiştirirseniz o gördüğünüz sonuçda değişecektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by mehmet958 View Post
    Bu konuyu gördükten sonra aynı olay benimde başıma geldi maça başladıktan sonra bir işim olduğundan maçın başından itibaren izleymemeiştim geldiğimde 2-0 gerideydim ve arkadaşdaki problemin aynısı oldu bende acaba bizim takiklerimiz ve benzeri değişiklikler maçı etkilemiyormu diye düşünüp bütün oyuncuları forvete koydum sonuç o dakikada gol olmadı ve 8-1 yenildim.

Sanırım oyun mevcut taktikte hiç bir değişiklik olmadan maç bitirse sonun ne olacağına direk hesaplıyor vebu sonuç oyunun bir bugından dolayı arkadaşda ve bende olduğu gibi maçda direk gözükebiliyor ancak içiniz ferah olsun eğer taktiğinizi değiştirirseniz o gördüğünüz sonuçda değişecektir.
    Şöyle bir baktım da ilk yarıda ki son gol neden eş zamanlı değil ?

Daha anlaşılır olması için sadece gol cetvelini gösteren kısmı aldım. Normalde ilk yarının 0-2 olması lazım. Ama 1-8 lik skorda ilk yarı 0-3 ya da 1-2 bitmiş. Herhalde 45+ da bir gol olmuş. Yani 2. gole kadar aslında eş zamanlı ama 3. gol olması lazım iken aşağıda olmuyor.

İlk yarıları da eşitleyen bir resim yaptım yine son gol olması gerekirken olmamış diğer resimde.

Last edited by lexoqe : 02.Kasım.2012 at 23:18

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

mehmet958 noktayı koymuş.

@lexoqe
    oyuna uzatma dakikaları eklendiysen böyle olması normal.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bu seri çok sıkıntılı olucak belli böyle bir şey gerçektende varsa bu kadar fm yi boşuna oynamışız demektir.

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Şöyle bir baktım da ilk yarıda ki son gol neden eş zamanlı değil ?

Daha anlaşılır olması için sadece gol cetvelini gösteren kısmı aldım. Normalde ilk yarının 0-2 olması lazım. Ama 1-8 lik skorda ilk yarı 0-3 ya da 1-2 bitmiş. Herhalde 45+ da bir gol olmuş. Yani 2. gole kadar aslında eş zamanlı ama 3. gol olması lazım iken aşağıda olmuyor.

İlk yarıları da eşitleyen bir resim yaptım yine son gol olması gerekirken olmamış diğer resimde.

o gol uzatmalarda bir de dikkat edersin alttaki resimde sağa doğru kayma var

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by mehmet958 View Post
    o gol uzatmalarda
    Peki 0-2 lik resimde 3. golü önceden görüyoruz. Siz bunu bildiğiniz için taktik değiştirdiniz işte kaleciyi forvete alıp forveti kaleye geçirme gibi. 2. yarı önceden gözüken gol silindi değil mi ?

Rica etsem kayıtlı oyunu atar mısınız bana.

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri