böyle bişeyin olması imkansız mesela o dk dan sonra kaleye kaka yı koysam defansı boşaltsam gol yemiyecekiyim mi
böyle bişeyin olması imkansız mesela o dk dan sonra kaleye kaka yı koysam defansı boşaltsam gol yemiyecekiyim mi
Geleceği gördüm şahitlerim var yaz SI forumlarına![]()
Kayitli oyununu bi paylasta yardimci olsunlar![]()
oyunda save almamış zeki arkadaşımız![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hepimiz Rıdvan'ız![]()
Baştan sona okudum konuyu umarım korkulan olay yoktu ortada inanmak istemiyorum ama içime bi kurt düştü. Ya Görkem olum böyle bi olay oluyo kayıt almıyon ne adamsınNeyse artık bari siga games forumundaki konun yardımcı olurda ortada bi hata varsa düzeltirler inş.
Maçların önceden belli olması gibi bir durum yok, bende de çıktı maçın oynanmadığı dakikalarda toplar, üstüne gittiğimde bir önceki maçta gol atan oyuncular yazıyodu. Diğer arkadaşın aynı dakikalarda gol yemesi tesadüf olmuş heralde.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Beta versiyonunu oynarken aynı durum ile ben de karşılaşmıştım maç başlar başlamaz gol dakikası olarak alt tarafta top işareti çıkmıştı.İlk yarıda gol falan olmadı fakat o gol işareti halen duruyordu.Devre arası konuşmalarını yapıp 2. yarıya başladığımda gol işareti kaybolmuştu.
Ya tamamen yapay zekayla alakalı bir durum maça başlamadan ısnılıyor denildiğini zamanda maçta neler olacağı kimin üstünlük kuracağı taktikleri ve oyuncuları karşılaştırılıp çıkıyor mesela aynı taktikle her türlü şartlar aynıyken oynarsanız büyük ihtimalle golü atan futbolcuda aynı olacaktır oyuncu değişikliğinde ve taktik direktif değişikliğinde sen o açıklarını kapatıyorsundur
Gol yenecek dakikalar konusunda önceden anlaşmıştır Cekom. Gelsin yeşiller
Replay olsa alttaki barın hepsi mavi olmasının yanında oyuncu değişikliği gibi bir seçenek de sunmazdı sanırım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Benimde anlamadığım burda bu kadar adam tartışıyorsunuz, 100 tane mesaj olmuş içinizden başka bu oyunu oynayan yok mu ? Sadece konuyu açan arkadaşın başına gelmiş. Diğer arkadaşlar bu oyunu oynamıyor mu ? Onların başına da mı geldide bu kadar büyütüldü anlamadım bende.
FM 13'ü almadım bilmiyorum demosunu bile oynamadım ama böyle birşeyin olması binde bir olacak bişey. Bana görede zaten tesadüfen olmuş birşey bu. Benim düşüncem öyle ama bilemem tabi ki.
Save de niye almamışsa konuyu açan arkadaş.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Aklima takildi bi hazirlik maci yaptim ayni oyuna 2 menejer ekleyip,kendim real madrid dim karsiya gs yi aldim.Madrid in taktigini tamamen gereksiz adamlar ve hepsini forvete yigacak sekilde olusturdum,defans ve orta saha yok,kalecide mesut ozil.ilk yari gs 6-0 ile kapatti.ikinci yari madrid i normal taktige dondurdum ve 6-4 bitti mac,ilk yari krallar gibi oynayan gs den eser yoktu,kaleye 2 sut cekebildi ikinci yari,ilk yari ise 18 sut atmisti.yani kisaca bu kesinlikle bug oyunun skoru onceden felan belli degil
Ya aslinda boyle birsey yapmaya bile gerek yok,hangimiz bir kerede olsa karsi takimin yonetimini alip sl yada uefa kazanmadik ki?Bug iste,sadece bug,buyutulecek birsey yok ortada.Zaten yukarda birsuru arkadasta yazmis benim basimada geldi ancak goller toplarin ciktigi dakikalarda olmadi,skor farkli bitti gibilierinden.Yine arkadasin biri yazmis eskiden son 15dk taktigi vardi forumda ve gercekten cok ise yariyordu,neredeyse her son 15dk da bize gol attiriyordu,onunda linkini bulursam forumda paylasayim....Keyfinize bakin oynayin oyununuzu,buyuk ihtimalle x64 islemciden kaynaklanan sorundur ve sadece birkereye mahsustur.Sonucta bu oyunda insan urunu hatalar elbette olacak,o da bu arkadasimizi bulmus,bidaha denesin bakalim girsin baksin,hic mi denemedin be mubarek bu olaydan sonra yangina korukle gidiyorsun,sende biliyorsun bunun bug oldugunu yani usteleme iste,yaz si de olsun bitsin,insanlarin oyun keyfini kacirma.
Arkadaş eğer şu bana cevap veren adamlar yaptıysa bu oyunu valla helal olsun.
Adam durmadan oyunu Upload et diyor ve ben ısrarla olmadığını söylüyorum.Anlama sorunu var adamların..
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
İspat edemediğin bir olayı dile getirdiğin için adamlarda bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.
Oyunu kaydetseydin en azından böyle bir bug varsa da çözümünü ararlardı.
"Böyle bir olay başımdan geçti" diyorsun sadece bu da seni "hater" sıfatına koyuyor şimdilik. Bu yüzden onların söyledikleri normal.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ayrıca azcık düşünseler ben maçın Save'ini koyunca altın mavi olacağını ve bir kanıt olmayacağını anlayacaklar.
Maçı kaydetmiş olmam bir ispat olmaz.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Adamlar bu işin yapımcısı. Elinde hatayı gösterecek bir şeyin yoksa bu koyduğun resmi "photoshopla yapmıştır" diye bile düşünebilirler ki bu da gayet doğal.
Keşke save etseymişsin.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Adamlar senin ne düşündüğünü, amacını önemsemezler. Bir hata varsa, bu hata için ne yapabileceklerine bakarlar.
Ortada bir sorun var diyorsun. Bu sorunu ekran görüntüleriyle desteklemek yetmez onlar için. Oyunu kaydetseydin çözüm bile üretebilirlerdi.
Mesela ben Türkçeleştirmedeki hataları düzeltirken hataların kelimesi kelimesine yazılmasını ya da ekran görüntüsü koyulmasın istiyorum ki bir şeyler yapabileyim. Ama senin oyunda böyle bir durum varsa adamlara ekran görüntüsü yaramaz. Direk save dosyası gerekirdi.
"Hater"dan kastım, oyuna çamur atan biri olarak görüyor olabilirler seni. Bu bir ihtimal sadece.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Save olsa bir şekilde o maçı baz alıp hatayı bulma şansları olurdu. Save yoksa durum samanlıkta iğne aramaya döner. Bu yüzden önemli save dosyası.
Bu konuyu gördükten sonra aynı olay benimde başıma geldi maça başladıktan sonra bir işim olduğundan maçın başından itibaren izleymemeiştim geldiğimde 2-0 gerideydim ve arkadaşdaki problemin aynısı oldu bende acaba bizim takiklerimiz ve benzeri değişiklikler maçı etkilemiyormu diye düşünüp bütün oyuncuları forvete koydum sonuç o dakikada gol olmadı ve 8-1 yenildim.
Sanırım oyun mevcut taktikte hiç bir değişiklik olmadan maç bitirse sonun ne olacağına direk hesaplıyor vebu sonuç oyunun bir bugından dolayı arkadaşda ve bende olduğu gibi maçda direk gözükebiliyor ancak içiniz ferah olsun eğer taktiğinizi değiştirirseniz o gördüğünüz sonuçda değişecektir.
Şöyle bir baktım da ilk yarıda ki son gol neden eş zamanlı değil ?
Daha anlaşılır olması için sadece gol cetvelini gösteren kısmı aldım. Normalde ilk yarının 0-2 olması lazım. Ama 1-8 lik skorda ilk yarı 0-3 ya da 1-2 bitmiş. Herhalde 45+ da bir gol olmuş. Yani 2. gole kadar aslında eş zamanlı ama 3. gol olması lazım iken aşağıda olmuyor.
İlk yarıları da eşitleyen bir resim yaptım yine son gol olması gerekirken olmamış diğer resimde.
![]()
Last edited by lexoqe : 02.Kasım.2012 at 23:18
mehmet958 noktayı koymuş.
@lexoqe
oyuna uzatma dakikaları eklendiysen böyle olması normal.
Bu seri çok sıkıntılı olucak belli böyle bir şey gerçektende varsa bu kadar fm yi boşuna oynamışız demektir.