1 ile 30 arası toplam 195 sonuç

Konu: Gol Dakikalarını Önceden Gördüm

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Benimde anlamadığım burda bu kadar adam tartışıyorsunuz, 100 tane mesaj olmuş içinizden başka bu oyunu oynayan yok mu ? Sadece konuyu açan arkadaşın başına gelmiş. Diğer arkadaşlar bu oyunu oynamıyor mu ? Onların başına da mı geldide bu kadar büyütüldü anlamadım bende.

FM 13'ü almadım bilmiyorum demosunu bile oynamadım ama böyle birşeyin olması binde bir olacak bişey. Bana görede zaten tesadüfen olmuş birşey bu. Benim düşüncem öyle ama bilemem tabi ki.

Save de niye almamışsa konuyu açan arkadaş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Benimde anlamadığım burda bu kadar adam tartışıyorsunuz, 100 tane mesaj olmuş içinizden başka bu oyunu oynayan yok mu ? Sadece konuyu açan arkadaşın başına gelmiş. Diğer arkadaşlar bu oyunu oynamıyor mu ? Onların başına da mı geldide bu kadar büyütüldü anlamadım bende.

FM 13'ü almadım bilmiyorum demosunu bile oynamadım ama böyle birşeyin olması binde bir olacak bişey. Bana görede zaten tesadüfen olmuş birşey bu.

Save de niye almamışsa konuyu açan arkadaş.
    Aramızda neden bu olayın büyüdüğünü bilmeyenler var.Yine söylüyorum, böyle bişey binde bir belki ama taktiksel olarak sorun yaşatır bu.Tartışılan şeyde bu zaten..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri