İnsanlıkla, iş ortamında yaşadığı anlaşmazlık durumunu, anlaşamadığı kişinin bana takıntılıydı demesini aynı potada buluşturmak ilginç ama. Aykut Kocaman peygamber değil elbet. O da insan. Her konuda sizin, yanında çalışan personelin, birlikte çalıştığı futbolcunun düşüncesiyle aynı olmayacaktır düşüncesi. Ama egosu yüzünden harcadı denmesi, insanlığının sorgulanması saçmalık. Hele bir üstte yazan arkadaş, Aykut Kocaman'ın konular üzerindeki düşüncelerini ondan daha iyi yorumluyor sanki. Gençleri oynatması tutarsa kahraman olmak, tutmazsa onları harcamak falan filan. Aykut Kocaman'ın ben iyi insanım havası vermesine gerek yok. Futbol camiasından olanlar, kendisini tanıyanlar, kendisinden bahsederken söze, onun dürüstlüğü ve karakterini överek başlıyorsa; hakkında bildikleri gazete, tv, internet ortamından ibaret olanların eleştiriyi edebiyle yapması gerek. Bana, sana göre başarısızdır. Takımdan ayrılmasını isteyebilirsiniz. Ama Türk futboluna karakteriyle damga vurmuş bir insanı 2 maç yüzünden "Fenerbahçe'den ayrılınca para kazanamayacak, onu düşünüyor" diye karalamaya hakkınız yok, kusura bakmayın.

Last edited by di canio : 03.Kasım.2012 at 14:11

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...