Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Akhisar Bld. kazanır

7 23.33%
  • Berabere biter

3 10.00%
  • Fenerbahçe kazanır

20 66.67%
1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Akhisar Bld. - Fenerbahçe | STSL 10. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bu daha cok avrupa deplasman maclarinda da oynadigimiz taktik. sakatlar duzelse de raul girer selcuk cikardi. dizilis yine ayni olurdu. ama deplasmanlar icin bence ideal. akhisar macinda belki fazlaca korkaklik olarak gorulse de diger maclarda bu dizilisin faydasini goruruz bence.
    zaten Selçuk çıkıp Raul girdiğinde iki tane çift yönlü oynayabilen orta saha oyuncusu ile oynayan modern 4-3-3'e yakın bir dizilim ortaya çıkıyor. Cristian o zamanlar Alex gibi oynamıyor. Bugün bile kaç kez geriye geldi adam.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by sananes View Post
    zaten Selçuk çıkıp Raul girdiğinde iki tane çift yönlü oynayabilen orta saha oyuncusu ile oynayan modern 4-3-3'e yakın bir dizilim ortaya çıkıyor. Cristian o zamanlar Alex gibi oynamıyor. Bugün bile kaç kez geriye geldi adam.
    hem selcuk hem de topal olunca cristian alex gibi oynuyor maalesef. ama raul donunce dedigin gibi oluyor dizilis. yalniz bugun ben selcugu cok begendim, sadece gol attigi icin degil. basit oynadigi icin, surekli tek pas yapti. gozlerime inanamadim macta. boyle oynamaya devam ederse jubilesini yapana kadar takimda kalabilir

Mesaj Yetkileri