yahu sahada zaten genç oyuncular var daha gençlerini neden oynatsın hoca? Çiftlik mi burası? Koskoca beşiktaş ve bazı iddiaları var. Her maça en ideal kadro ile çıkmalı ve çıkacaktır. Ligde oynadığı futbol ile en zevk veren beşiktaş iken taraftarlarının sezonu çöpe atalım gençler oynasın düşüncesini anlamıyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Öyle bir düşüncede olduğumu sana kim söyledi? Benim adını zikrettiğim gençler, potansiyeli olan ve sürekli oynadıklarında 11'i parselleyebilecek adamlar. Gidip de; Batuhan, Kadir Arı veyahut hâlâ genç olduğu düşünülen Mehmet Akyüz oynasın demiyorum. En basitinden, Uğur Boral'ın yerine Emre Özkan ya da Erkan Kaş bile olsa yeterliydi.
Maçla ilgili düşüncelerim ise; ilk yarıda çok iyi, 2. yarıda da skorun ve 10 kişi kalmamızın da etkisiyle kötü bir Beşiktaş vardı sahada. Buna rağmen, keyif alarak izledim maçı. Yiğidi öldür, hakkını yeme demişler. Sahanın en iyilerinden biri Holosko'ydu bu gece. Aynı performansı sürdürsün, canımı yesin. Oğuzhan, tam da formunu bulmuş yardırıyorken, kırmızı kart görmesi çok kötü oldu. Haftaya yerine Veli oynar muhtemelen.
Son sözüm de, başkanımıza. Kapalının fiyatlarını 100 tl.nin üstünde tutarak, her maç boş tribünlere oynatıyorsunuz ve kalbimizi söküyorsunuz. Yapmayın bunu sayın başkanım! 125 ve 110 tl.ye kapalı bileti mi olur? Ağırlama biletlerini vereceğinize, şu fiyatları aşağıya çekin biraz! Sürümden kazanırsınız böylece. 125 tl.ye 3000 taraftar geleceğine, 80-90 tl.ye 10000 taraftar gelsin, olmaz mı?