Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

10 76.92%
  • Berabere biter

0 0%
  • Mersin İY kazanır

3 23.08%
1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Beşiktaş - Mersin İY | STSL 10. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu sene kolay maç yok bize. Bu maç da kolay olmayacak. İnönü'de, taraftarın desteğiyle kazanıp Kasımpaşa galibiyetinin üstüne bir 3 puan daha ekleriz umarım. Sahada görmeyi arzuladığım 11'e gelince;

Mc Gregor
    Hilbert - Sivok - Ersan - Emre
    Necip - Hasan
    Oğuzhan - Fernandes - Erkan Kaş
    Almeida

ancak, Samet Aybaba'nın süreceği 11:

Mc Gregor
    Hilbert - Sivok - Ersan - Uğur
    Necip - Veli
    Holosko - Fernandes - Olcay
    Almeida
    İlk 11'imiz belli olmuş. Veli haricinde, tam da hocadan beklediğim gibi:

McGregor
    Necip - Oğuzhan
    Almeida

Erkan Kaş'a, Hasan Türk'e, Emre Özkan'a falan şu maçta da güvenmeyecekse, ne zaman güvenecek acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    İlk 11'imiz belli olmuş. Veli haricinde, tam da hocadan beklediğim gibi:

McGregor
    Necip - Oğuzhan
    Almeida

Erkan Kaş'a, Hasan Türk'e, Emre Özkan'a falan şu maçta da güvenmeyecekse, ne zaman güvenecek acaba?
    yahu sahada zaten genç oyuncular var daha gençlerini neden oynatsın hoca? Çiftlik mi burası? Koskoca beşiktaş ve bazı iddiaları var. Her maça en ideal kadro ile çıkmalı ve çıkacaktır. Ligde oynadığı futbol ile en zevk veren beşiktaş iken taraftarlarının sezonu çöpe atalım gençler oynasın düşüncesini anlamıyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by sananes View Post
    yahu sahada zaten genç oyuncular var daha gençlerini neden oynatsın hoca? Çiftlik mi burası? Koskoca beşiktaş ve bazı iddiaları var. Her maça en ideal kadro ile çıkmalı ve çıkacaktır. Ligde oynadığı futbol ile en zevk veren beşiktaş iken taraftarlarının sezonu çöpe atalım gençler oynasın düşüncesini anlamıyorum.
    Öyle bir düşüncede olduğumu sana kim söyledi? Benim adını zikrettiğim gençler, potansiyeli olan ve sürekli oynadıklarında 11'i parselleyebilecek adamlar. Gidip de; Batuhan, Kadir Arı veyahut hâlâ genç olduğu düşünülen Mehmet Akyüz oynasın demiyorum. En basitinden, Uğur Boral'ın yerine Emre Özkan ya da Erkan Kaş bile olsa yeterliydi.

Maçla ilgili düşüncelerim ise; ilk yarıda çok iyi, 2. yarıda da skorun ve 10 kişi kalmamızın da etkisiyle kötü bir Beşiktaş vardı sahada. Buna rağmen, keyif alarak izledim maçı. Yiğidi öldür, hakkını yeme demişler. Sahanın en iyilerinden biri Holosko'ydu bu gece. Aynı performansı sürdürsün, canımı yesin. Oğuzhan, tam da formunu bulmuş yardırıyorken, kırmızı kart görmesi çok kötü oldu. Haftaya yerine Veli oynar muhtemelen.

Son sözüm de, başkanımıza. Kapalının fiyatlarını 100 tl.nin üstünde tutarak, her maç boş tribünlere oynatıyorsunuz ve kalbimizi söküyorsunuz. Yapmayın bunu sayın başkanım! 125 ve 110 tl.ye kapalı bileti mi olur? Ağırlama biletlerini vereceğinize, şu fiyatları aşağıya çekin biraz! Sürümden kazanırsınız böylece. 125 tl.ye 3000 taraftar geleceğine, 80-90 tl.ye 10000 taraftar gelsin, olmaz mı?

Mesaj Yetkileri