Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
Diğer arkadaşların yaptığı değişiklikle oyunun skorunu değiştirdiğini şimdi gördüm. İlk mesajda değişikliklere rağmen skor değişmemiş garip bir durum.

Bir konuda haklısın ama bu kadar basit olmamalı. 2012 yılındayız çikolatayla çalışan motor yapıyor insanlar Zor olmamalı anlık kararlar. Oyuncunun yeteneğine göre ayarlanmalı.O zaman bir oyuncunun gol atabilmesi için bitiricilik özelliği veya şut pas vs vs özellikleri o kadarda önemli değil.Sonuçta skor belli kimin gol atacağı belli kimin asist yapacağı belli. Bir oyuncunun özellikleri sadece rakamdan ibaret başka bir şey değil.

Oyun türleri farklı ama diğer oyunlarla karşılaştırırsak Pes,Fifa hatta Crysis,Cod vs vs gibi oyunlar hep anlık olaylar üzerine kurulu.Bu adamlar nasıl yapıyor ? Bu olay 5 yıl önce olsa bu kadar tepki almaz. Ya hiç olmazsa bu tür bugların üstü kapatılmalı bu tür tartışmalara ortam yaratılmamalı.Buda aslında bir nevi oyunun ne kadar ciddiyetle yapıldığını gösteriyor. Çünkü oyunu her türlü satıyorlar iyi yada kötü. Bu tür büyük hataların oyuna yansıması oyunun hala basit bir şekilde bize sunulması olur olmaz insanı soğutuyor.
Iyide mac skoru takim kalitelerine gore belirlenmiyorki zaten. Bireysel oyuncu ozelliklerine gore skor belli oluyor. En basitinden atak oyuncusunun top surmesi 17 defansin top calmasi 8 olursa o adam gol atar ve skoru kendi belirler. Yani senaryoyu zaten senin oyuncularin belirliyor. Anlatabildim umarim. Suan dersteyim ve caktirmadan yaziyorum bu yaziyi Eve gecince net sekilde yazarim.