Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

27 87.10%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • AEL Limassol kazanır

1 3.23%
1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Fenerbahçe - AEL Limassol | Avrupa Ligi C Grubu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Görevimi yapıp döndüm Edirne'ye galibiyet ve rakibin zayıflığına rağmen güzel futbol ayrı bi mutlu etti. En son Marsilya maçı oynanmıştı erkek seyircili, o maçta inanılmaz bir taraftar desteği vardı her tezahürat yerinde, senkronize şekildeydi. Bu maçta biraz kopukluklar yaşandı tribünde. Erken havaya girip pınarbaşılar, başına buyruk 300-500 kişiden i love you Alexler, (Zico'yu ben de duymadım) ama yine de çok keyif aldım. Marsilya maçında da meşaleler yanmıştı ve sanırım ceza sınırında olduğumuz söyleniyordu emin değilim bilen varsa bilgilendirsin. Malum bu maçta da yardırdı Telekom tribünü meşaleleri.

Ve son olarak, tabii ki, n'apardım bilmem seni bir gün görmesem..
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Görevimi yapıp döndüm Edirne'ye galibiyet ve rakibin zayıflığına rağmen güzel futbol ayrı bi mutlu etti. En son Marsilya maçı oynanmıştı erkek seyircili, o maçta inanılmaz bir taraftar desteği vardı her tezahürat yerinde, senkronize şekildeydi. Bu maçta biraz kopukluklar yaşandı tribünde. Erken havaya girip pınarbaşılar, başına buyruk 300-500 kişiden i love you Alexler, (Zico'yu ben de duymadım) ama yine de çok keyif aldım. Marsilya maçında da meşaleler yanmıştı ve sanırım ceza sınırında olduğumuz söyleniyordu emin değilim bilen varsa bilgilendirsin. Malum bu maçta da yardırdı Telekom tribünü meşaleleri.

Ve son olarak, tabii ki, n'apardım bilmem seni bir gün görmesem..
    sen hangi tribündeydin
    esas bu maçta hiç kopukluk olmadı neredeyse bir kaç tezahürat dışında mesela alex.
    yeni ses sistemiyle bestelere hep ortaklaşa girildi sefa nın sesine sekronize oldu herkes iyi de oldu.
    önceden her grup beste giriyordu yayılıp uyum sağlaması uzun sürüyordu dün gece 2 saniyede tüm gruplar katıldı girilen bestelere..

Mesaj Yetkileri