1 ile 30 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Threaded View

bana da bu paralar çok mantıklı gelmedi. ilk sezonda sezon ortasındayım. sezon başında 2m avro bütçem vardı. tabiki kimseyi alamadım. sezon başı inanılmaz ilginçti. avrupada 3. önelemede motherwell i rahat geçtim, playoff ta da feyenord geldi. onları da eledim, gruplara kaldım. grupta bayern, s. lisbon ve celtic çıktı. celtic ile 3. lük mücadelesi veririm diye düşünüyordum. ama grup inanılmaz ilginç oldu. bayern i 2 maçta da yendim, nasıl oldu anlamadım ama galiba taktiğim ters geldi. celtic e 2 maçta da yenildim, hatta naaptıysam gol bile atamadım. onlar da bana ters geldi. s. lisbon kanatsız bir taktikle çıktı 2 maçta da. ben de oyunu kanatlara yaydım ve çok geniş alanda oynadım. beklerine pres yaptım, netice itibariye 2 maçta 4 puan alarak 10 puanla gruptan lider çıktım. iyi bir kura çekersem daha ilerlerim diye düşünüyordum ki arsenal çıktı 2.turda. bakalım noolacak.

diğer taraftan türkiyede sezon başı kabus gibiydi. süper kupada gs ye yenildim. ligde ilk 6 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile 10. sıraya falan düştüm. sonra birden takım toparlandı. üst üste 9 maç kazandım. şu anda gs ile kafa kafaya gidiyoruz. yalnız gs benim oyunda çok iyi. şampiyonlar liginde gruptan lider çıktı, milan valencia vs hepsine döşedi. beni hem ligde hem süper kupada yendi. sezon sonuna kadar çekişcez gibi gözüküyor.

kupada 2 elemeyi de grupları da tamamen yedek takımla oynadım ve sorunsuz yarı finale kaldım. buna rağmen kimseyi satamıyorum. bir tek sezeri 1m avroya sattım. selçuk u bedavaya verdim kimse almadı. tam 3m avro bütçe ile napacam diyodum ki bütçemi 8m avroya çıkardı yönetim. devre arasında sinan bolat ı 775k ya aldım, serkan ı da bedelsiz gönderiyorum. victoria'dan romario diye bir sağ bek aldım. gözlemcim pa sını 4 yıldız verdi, yaş 18 çok ümitliyim. kalan paramın tamamını serdar aziz için önerdim, pazarlık bile etmedi bursa. şimdi okay yokuşlu için kayseriye 5m a kadar çıktım, bakalım alabilecek miyim. türkiyeden ve avrupadan hiç bir türk oyuncuyu alamıyorum şu anki bütçemle, nasıl iş anlamadım? ben de sezon sonu sözleşmesi bitecek genç ve pa sı 4 yıldız yabancılar bakıyorum şu anda. önümüzdeki sezon baroni, kuyt, yobo, bienvenue hepsini göndericem...
    Last edited by ahmetgurlek : 09.Kasım.2012 at 11:45

Mesaj Yetkileri