1 ile 30 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Hybrid View

  1. #1

    Default

    İkinci sezonuma başlıyorum. genç ama dipçik gibi bir takım kurdum. transferlerimi aşağıda görebilirsiniz. baroni, kuyt, bienvenue ve yobo yu gönderdim. orta sahaya türk olarak emre can ve tolga ciğerci'yi aldım. bütün paramı da onlara verdim diyebilirim. aslında samed yeşil i almaya çalıştım ama gelmedi bir türlü.



    ilk 11'im belli. en güçlü rotasyonum orta sahada. emre, tolga, meireless ilk tercihlerim. yedekleri mehmet topal, okay yokuşlu ve mehmet topuz. tek sıkıntım forvette yedek semih kaldı. sow a bir şey olursa naparım bilmem. bu arada aldığım gençler in pa'sı hep 4 yıldız. rugani, shaw ve romario yu ben buldum, diğerlerini şenol çorlu buldu getirdi. şenol'un bulduklarında hep 3-4 yıldız pa var. şans mıdır nedir billemedim. efecan diye bir santrafor buldu getirdi pa sı 4 yıldız. daha 16 yaşında, muhtemelen regen. yedek santrafor yokluğunda a takıma aldım. sow dan özel ders verdirtiyorum. semih'in yerine onu oynatıcam, 2-3 sezona ilk 11 forveti olur diye umuyorum.



    süper lig kadrom da bu şekilde. yabancı sınırından dolayı sağ bek yedeğine romario yu alamıyorum, alamadığım için orhan sam ı da gönderemiyorum. bakalım önümüzdeki sezon yabancı sayısı azalınca napıcam? geçen sezon recep'i kanat çalıştırdım ve her maçta oyuna almaya çalıştım. şu anda krasiç'in yedeği olabiliyor, fiziksel olarak da epey gelişti. bu sezon daha da çok şey bekliyorum. stoch un yedeği de mecburen caner.



  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by ahmetgurlek View Post
    Emre Can'ı veya Tolga'yı kesip Topal'ı oynatmanı öneririm. Sizde de oldu mu bilmiyorum ancak benim kariyerimde dmc'de gerçekten önemli işlere imza attı.

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Emre Can'ı veya Tolga'yı kesip Topal'ı oynatmanı öneririm. Sizde de oldu mu bilmiyorum ancak benim kariyerimde dmc'de gerçekten önemli işlere imza attı.
    hazırlık maçlarında emre can ın performansından çok memnun kaldım. 15 m avro verdiğim futbolcuyu yedek bırakmak pek mantıklı gelmiyor ama bir kaç maç kötü oynarsa mehmet topal ı gözüm kapalı kayarım dmc ye. ilk sezon bende de çok iyi maçlar çıkarmmıştı...

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Emre Can'ı veya Tolga'yı kesip Topal'ı oynatmanı öneririm. Sizde de oldu mu bilmiyorum ancak benim kariyerimde dmc'de gerçekten önemli işlere imza attı.
    kardeş resimleri cevaplama yerine nasıl yapıştırıyosunuz.birtürlü yapamadım. bilgilendirirseniz sevinirim

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •