1 ile 30 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

beyler Christian ı satabilen varmı? yada söyle diyim fenerbahcede adam satabılen varmı?

Quote Originally Posted by medievil View Post
    beyler Christian ı satabilen varmı? yada söyle diyim fenerbahcede adam satabılen varmı?
    sezer i 1m avroya satabildim, maaş farkını da (300k) ben ödedim. diğerlerinin üstüne para versen alan çıkmıyor.

bir çok kişi de beniml aynı görüşte sanırım, okuduklarımdan onu çıkarıyorum: takım avrupada çok daha iyi oynuyor, ligde ise her maç kanser ediyor. ilk sezonda cl de ben de çeyrek final oynadım. barcelona çıkmasa belki finale kadar giderdim. barcelona ya da ezilmedi takım. deplasmanda 2-0 kaybettim ama çok pozisyonum vardı. kendi sahamda da son anda yediğim golle berabere kaldım ve gene iyi oynadım. bir önceki turda da arsenal i elemiştim. gerçekte böyle mi olurdu emnin değilim. ama lig tam tersi, son 5 maça geldik bursa, gs ve ben puan puanayız. allahtan bursa yı 2 maçta da yendim. yoksa bursa muhtemelen şampiyonluğunu ilan edecekti. daha huzurla bir maç seyredip, her maç ucu cuna...

Quote Originally Posted by ahmetgurlek View Post
    sezer i 1m avroya satabildim, maaş farkını da (300k) ben ödedim. diğerlerinin üstüne para versen alan çıkmıyor.

bir çok kişi de beniml aynı görüşte sanırım, okuduklarımdan onu çıkarıyorum: takım avrupada çok daha iyi oynuyor, ligde ise her maç kanser ediyor. ilk sezonda cl de ben de çeyrek final oynadım. barcelona çıkmasa belki finale kadar giderdim. barcelona ya da ezilmedi takım. deplasmanda 2-0 kaybettim ama çok pozisyonum vardı. kendi sahamda da son anda yediğim golle berabere kaldım ve gene iyi oynadım. bir önceki turda da arsenal i elemiştim. gerçekte böyle mi olurdu emnin değilim. ama lig tam tersi, son 5 maça geldik bursa, gs ve ben puan puanayız. allahtan bursa yı 2 maçta da yendim. yoksa bursa muhtemelen şampiyonluğunu ilan edecekti. daha huzurla bir maç seyredip, her maç ucu cuna...

çok benzer şeyler bende de oldu hocam ama ben ilk 16'da eşleştim barca'yla ve eleyebildim garip bir şekilde. yobo ile egemen'in coştuğu bir tur oldu. sonra şansa çeyrek finalde galatasaray'la, yarı finalde shakhtar'la eşleştim ve finale kadar gittim. finalde de chelsea 116. dakikada attığı golle 1-0 aldı kupayı. ondan önce de sow ve ademilson'la en az 4 kaleciyle karşı karşıya kaçırmıştım. takım şampiyonlar ligi'nde müthiş oynuyor ama ligde ilk 3'te kalacak sonuçlar alıyorum sürekli.

taktik farkından olduğunu da sanmıyorum, gerçekten hücumu ve topu kontrolü düşünen taktiğime uygun oyuncularla maça çıkıyorum. pozisyon da buluyorum ama ligdeyken top ağlara gitmiyor bildiğin.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ahmetgurlek View Post

Bunda Avrupa'da bir cok takimin 2 MC'li 4231 dizilisi ile oynamasinin katkisi var. Bu dizilissi yapay zeka kullanirken ozellikle standard ve control stratejilerinde cok kotu performans gosteriyor ve kontra ataklara cok fazla izin veriyor ve pozisyonlarda hata yapiyor.

Bizim ligde hem bu 4231'i kullanan takim sayisi cok az (sadece Karabuk), hem de buyuk takimlara karsi zaten diger buyuk takimlar disinda kimse ortalama bir strateji kullanmiyor. Ya gol yememek icin defansif, veya mac sonlarinda veya geriye dustukten sonra skor yakalamak icin hucum kullaniyor.

Mesaj Yetkileri