-
İki sezonda 6 ve 5 yabancı kontenjanına düşeceği için bunu sağ bekte harcamak sıkıntı yaratır takım kurmada. 
Bu arada ilk sezon başında takımda köklü bir değişim yapmak istedim, bienvenü, semih, cristian, yobo, selçuk, orhan şam ve kuyt'ı satmaya çalıştım. 500bin euro bile veren olmadı hiçbirine. semih ve selçuğa 1m civarı teklif geldi onlar da takımla anlaşamadılar. Diğerlerine teklif bile gelmedi. Orta saha ortası için çok umut vaadeden bir regen çıktığı için Meirelesi para kazanmak için satayım dedim 5m euroya kadar düştüm, yine aynı şekilde teklif falan olmadı.
Başkalarının kariyerine baktığımda beşiktaşta oyun başı fernandes ve quaresmayı satıp 20-25 milyon euroyla takım kurulabiliyor. Galatasarayda zaten takım iyi yapılmış ama ille de para gerekliyse selçuk inan 10m den iyi fiyata satılabiliyor. Aynı şekilde ebue 10m euroya gidebiliyor. Elmande ve Baroş 3-4m ye gidiyor.
Fenerde bu şekilde bol parayla başlamanın yolu yok sanırım. Sanırım illa ilk sezonu mevcut kadro ile oynayıp satmak istediklerimize bolca şans verip devre arası ve sezon sonunda postalamam gerekecek. Bu konuda önerisi olan varsa tavsiye bekliyorum.
Mesaj Yetkileri