Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

7 58.33%
  • Berabere biter

3 25.00%
  • Bursaspor kazanır

2 16.67%
1 ile 30 arası toplam 157 sonuç

Konu: Beşiktaş - Bursaspor | STSL 11. Hafta

Hybrid View

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ofsayttan goL attığınız pozisyona da hayıfLanmanız gerekiyor o zaman. VeLi nin yaptığı hareketi ben bir Beşiktaş taraftarı oLarak kabuL etmediğim gibi yediğimiz baL gibi ofsayt goLü de kabuL edemiyorum. HeLe OLcayın goLünün tamamen mide de sindiriLmesine hiç dayanamıyorum.
    Olcay'ın pozisyonu konusunda bende benzer düşüncedeyim ama düüdk olmasa gol olur muydu o net değil, İbrahim Öztürk düdüğü duyup hiç hareketlenmedi. Ligiimizin en hızlı stoperlerinden biri malum.
    Bursaspor hücuma devam ederken çalmıyorsa, Beşiktaş devam ederken de çalmamalıydı. Ne değişti o geçen yarım dakikada da kararını değiştirdi anlamak çok güç.
    Ofsayt golden kasıt 2. gol olmalı, Uğur bir adım geride olsa 5 Bursalı ofsaytta kalacaktı. Öndeki oyuncu net ofsayt ama İbrahim'den emin değilim. Özeti gösterir trtspor bakıcam tekrar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Olcay'ın pozisyonu konusunda bende benzer düşüncedeyim ama düüdk olmasa gol olur muydu o net değil, İbrahim Öztürk düdüğü duyup hiç hareketlenmedi. Ligiimizin en hızlı stoperlerinden biri malum.
    Bursaspor hücuma devam ederken çalmıyorsa, Beşiktaş devam ederken de çalmamalıydı. Ne değişti o geçen yarım dakikada da kararını değiştirdi anlamak çok güç.
    Ofsayt golden kasıt 2. gol olmalı, Uğur bir adım geride olsa 5 Bursalı ofsaytta kalacaktı. Öndeki oyuncu net ofsayt ama İbrahim'den emin değilim. Özeti gösterir trtspor bakıcam tekrar.
    Şimdi özeti gösteriyorlar ligtvde.Tekrar izledim ve Ndiaye'de Almeida pası vermeden duymuş düdüğü ve bırakmış Olcay'ı.Almeida'nın pası attığında yanındaki adam sanırım İbrahim.Bence hem Ndiaye hemde İbrahim o pası engelleyebiliridi.Özellikle Ndiaye bence kesin keserdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Maç ta o kadar çok ince detay var ki hangi birisine baksan başka birşey daha çıkıyor ortaya.

Öyle yada böyle ben zevk aldım, hop oturup hop kalktım. Saydım sövdüm ama nabzım normale döndüğünde keyifli bir maç izlediğimi anladım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Maç ta o kadar çok ince detay var ki hangi birisine baksan başka birşey daha çıkıyor ortaya.

Öyle yada böyle ben zevk aldım, hop oturup hop kalktım. Saydım sövdüm ama nabzım normale döndüğünde keyifli bir maç izlediğimi anladım
    Al benden de o kadar Evde tansiyonu çok yükselttim ama bağır, çağır deşarj oldum sonunda. Şimdi kuş gibiyim

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

Olay budur. yok kendini attı yok bilmemne oldu ya bunlar futbolun içinde var yani hatasız olsa zaten zevkli olmazdı. Budur yani. Gösteriden keyif aldınız mı almadınız mı?

Mesaj Yetkileri