Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

7 58.33%
  • Berabere biter

3 25.00%
  • Bursaspor kazanır

2 16.67%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 157 sonuç

Konu: Beşiktaş - Bursaspor | STSL 11. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu nasıl penaltı yahu yok artık

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Hakem böyle penaltı calmayı nerden öğrendi
    Bu penalti bir harika dostum.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ofsayttan goL attığınız pozisyona da hayıfLanmanız gerekiyor o zaman. VeLi nin yaptığı hareketi ben bir Beşiktaş taraftarı oLarak kabuL etmediğim gibi yediğimiz baL gibi ofsayt goLü de kabuL edemiyorum. HeLe OLcayın goLünün tamamen mide de sindiriLmesine hiç dayanamıyorum.
    Olcay'ın pozisyonu konusunda bende benzer düşüncedeyim ama düüdk olmasa gol olur muydu o net değil, İbrahim Öztürk düdüğü duyup hiç hareketlenmedi. Ligiimizin en hızlı stoperlerinden biri malum.
    Bursaspor hücuma devam ederken çalmıyorsa, Beşiktaş devam ederken de çalmamalıydı. Ne değişti o geçen yarım dakikada da kararını değiştirdi anlamak çok güç.
    Ofsayt golden kasıt 2. gol olmalı, Uğur bir adım geride olsa 5 Bursalı ofsaytta kalacaktı. Öndeki oyuncu net ofsayt ama İbrahim'den emin değilim. Özeti gösterir trtspor bakıcam tekrar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Olcay'ın pozisyonu konusunda bende benzer düşüncedeyim ama düüdk olmasa gol olur muydu o net değil, İbrahim Öztürk düdüğü duyup hiç hareketlenmedi. Ligiimizin en hızlı stoperlerinden biri malum.
    Bursaspor hücuma devam ederken çalmıyorsa, Beşiktaş devam ederken de çalmamalıydı. Ne değişti o geçen yarım dakikada da kararını değiştirdi anlamak çok güç.
    Ofsayt golden kasıt 2. gol olmalı, Uğur bir adım geride olsa 5 Bursalı ofsaytta kalacaktı. Öndeki oyuncu net ofsayt ama İbrahim'den emin değilim. Özeti gösterir trtspor bakıcam tekrar.
    Şimdi özeti gösteriyorlar ligtvde.Tekrar izledim ve Ndiaye'de Almeida pası vermeden duymuş düdüğü ve bırakmış Olcay'ı.Almeida'nın pası attığında yanındaki adam sanırım İbrahim.Bence hem Ndiaye hemde İbrahim o pası engelleyebiliridi.Özellikle Ndiaye bence kesin keserdi.

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Veli zaten kendi ayagina takilarak dusmus.Hakem penalti verince sesini cikartmamis her ne olursa olsun Besiktaslilik Durusuna yakismayan bir hareket.Cezasi yonetimce kesilmeli.Fakat Burak Yilmaz ile karsilastirilmasi yanlis Veli daha ilk asamalarda Burakta bagimlilik yapmis.
    Vur dedik öldürdün pele İlk defa olmuyor, son da olmayacak, futbolun içinde maalesef var bunlar. Bu güne kadar kendini yere atıp penaltı kazanan, takımına puan kazandıran oyuncuya ceza verildiğini görmedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Burak'a o kadar salladılar..Orada en azından escuda-Burak mudahalesi tartışılır..Bence hakemde ne yapacagını bilemedi..Rezil bir yönetim.. Beşiktaşın atagını kesti Olcay o golü atıyorsa deam ettireceksin kontraya çıkmış takım..Bursa Aleyhine verilen penaltı.. Bursa lehine veren taç!
    Yalnız kaleci Cenkin mcgregordan ne eksigi var onu anlamadım ben

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fırat günayer ‏@firatgunayer
    Veli Kavlak : Kaleciyi geçtim,ayağıma arkadan birsey takıldı..Kaleci mi,defans oyuncusu mu anlamadım ama pozisyon penaltı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maç ta o kadar çok ince detay var ki hangi birisine baksan başka birşey daha çıkıyor ortaya.

Öyle yada böyle ben zevk aldım, hop oturup hop kalktım. Saydım sövdüm ama nabzım normale döndüğünde keyifli bir maç izlediğimi anladım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Savaşan ve iyi bir takımız. Bizim bu yıl gol atmaktan yana sıkıntımız yok, ancak çok kolay gol yiyoruz. McGregor neydi öyle ya, adam topları tutacağına bütün topları yumrukladı. Defansa da bir takviye şart. Ayrıca saç baş yolduran goller kaçırdık, özellikle Olcay'ın kaçırdığı pozisyon tam bir komediydi. Çok zevkli bir maçtı, 2 takımı da tebrik ederim.
    Last edited by LaigLeNoiR : 10.Kasım.2012 at 01:00 Reason: Olcan değil Olcay :)
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by liseli2626 View Post
    Burak'a o kadar salladılar..Orada en azından escuda-Burak mudahalesi tartışılır..Bence hakemde ne yapacagını bilemedi..Rezil bir yönetim.. Beşiktaşın atagını kesti Olcay o golü atıyorsa deam ettireceksin kontraya çıkmış takım..Bursa Aleyhine verilen penaltı.. Bursa lehine veren taç!
    Yalnız kaleci Cenkin mcgregordan ne eksigi var onu anlamadım ben
    Burak'a salladılar veya salladık ama Veli'ye de sallıyoruz. Siz hala o posizyonda Escude'nin olayın içinde olduğunu ve penaltı olduğunu düşünüyorsunuz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Veli Kavlak : Kaleciyi geçtim,ayağıma arkadan birsey takıldı..Kaleci mi,defans oyuncusu mu anlamadım ama pozisyon penaltı

Kendi ayağı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Evet ayağına takılan şey diğer ayağı : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

İyi niyetliliğe inanıyorum veli'nin eğer farklı şekilde bir şeyler yapmışsa da çok ayıp etmiştir başka diyecek bir şey yok bir de hakem keşke biraz daha dikkatli olsaymış o konuda

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Maç ta o kadar çok ince detay var ki hangi birisine baksan başka birşey daha çıkıyor ortaya.

Öyle yada böyle ben zevk aldım, hop oturup hop kalktım. Saydım sövdüm ama nabzım normale döndüğünde keyifli bir maç izlediğimi anladım
    Al benden de o kadar Evde tansiyonu çok yükselttim ama bağır, çağır deşarj oldum sonunda. Şimdi kuş gibiyim

Fırat Aydınus maçı katletti başkada birşey demiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yavaş yavaş Cenk'e gün doğacak gibi geliyor bana. Şansını iyi değerlendirir umarım ve tekrar kaleye geçer. Yerli kaleci şart.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

McGregor belki çok gol yedi ama yediği gollerin hiçbirisinde ben bariz bir şekilde hatasını görmüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bilhassa 2. yarısı muhteşem bir maç oldu. İzlerken çok keyif aldım ve heyecan duydum. Ligimizde her maç keşke böyle olsa. Futbolun, mücadelenin dibine kadar yaşandığı maçlar izlesek hep keşke.

Bu mücadeleye ve futbola turp sıkan hakem Fırat Aydınus'a da yazıklar olsun. Veli, kendi kendini düşürüyor; ama hakem denilen zat, bunu göremiyor ve komedi filmi gibi penaltı veriyor. Veli'nin futboluna tahammül edemiyorken, bir de bu hareketlerini hiç hazmedemiyorum. Hasan Türk'e neden güvenilmez, meraklardayım. Her neyse, hakeme dönelim tekrar. Bursaspor, ofsayttan gol atıyor, görmüyor. Burada yan hakem ne iş yapar, onu da sormak lazım. Necip yerde yatarken, Bursa atağını durdurmuyor, Beşiktaş kontraya çıkarken düdüğü çalıyor ve Olcay'ın golüne engel oluyor. Amaç nedir? Resmen katliam, fiyasko bir yönetimdi bugünkü.

Olcay demişken, kale ağzından topu tribünlere atmayı nasıl başardı, anlamak güç.

Son sözüm de, ortamı germek isteyen kişilere. Biz (Beşiktaşlılar); Veli'nin kendini yere atmasını ya da ayağının takılmasını açık yüreklilikle söylüyoruz, pozisyon penaltı değil diyoruz. Bunu inkar eden bir Beşiktaşlı yorumu göremedim. Fakat ne hikmetse 2-3 kişi dışında Bursa'nın golü ofsayttı, Olcay'ın golünde avantaj uygulanmalıydı tarzında yorumlar göremedim. Acaba, ne zaman futbolu objektif yorumlamayı ve başkalarını germeden kendi düşüncelerinizi yazmayı öğreneceksiniz?

EDİT: Penaltı pozisyonu:
    http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-penalti-ani-64

Bu pozisyonla alakalı yazı:
    http://www.burasikapali.com/2012/veli-ve-penalti/

Bunları da ekliyorum ki, tekrar tekrar izleyin pozisyonu diye. Ben, penaltı olmadığını düşünenlerdenim hâlâ.
    Last edited by footballer33 : 10.Kasım.2012 at 01:44

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Vur dedik öldürdün pele İlk defa olmuyor, son da olmayacak, futbolun içinde maalesef var bunlar. Bu güne kadar kendini yere atıp penaltı kazanan, takımına puan kazandıran oyuncuya ceza verildiğini görmedim.
    Meselede bu zaten. Birisi yapınca "Futbolun içinde olan şeyler", öbürü yapınca "Vay emek hırsızı vay". Normal tepki seninki gibi. Ama Burak yapınca aşırı bir tepki verilmişti.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Beyler Pozisyon penaltı.. Kale arkası çekiminde daha net. Velinin sol ayağın bi müdahale var sonra o müdahalenin etkisiyle kendi ayağına takılıyor.. İsteyen açsın izlesin..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Beyler Pozisyon penaltı.. Kale arkası çekiminde daha net. Velinin sol ayağın bi müdahale var sonra o müdahalenin etkisiyle kendi ayağına takılıyor.. İsteyen açsın izlesin..
    Az önce okudum sitenin birinde. Hakan Aslantaş da LigTv'ye açıklamada bulunmuş; 'pozisyon penaltıydı, temasım vardı' şeklinde. Bu açıklamanın görüntüleri de var mıdır acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hakan'ı falan bilmiyorum da benim gördüğüm bu yönde.. Hatta ben de görmemiştim maçtan gelen arkadaşım söyledi.. O söyleyince farkettim.. Kale arkası kamerasından daha net gözüküyor..

Hakan mı? O pozisyonda Ferhat vardı diye hatırlıyorum ben?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende ilk penaltı sandım sonra mahalle baskısıyla beraber atlamıştır dedim. Şimdi tekrar baktım kale arkası kamerasından hafif bi temas var gibi ama saltolu düşecek kadar etkili değil heralde.

http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-penalti-ani-64
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hakan mı? O pozisyonda Ferhat vardı diye hatırlıyorum ben?
    Tekrar izledim, evet Ferhat o pozisyonun içindeki isim. Üstte yazdığım gibi, açıklamayı başka bir sitede gördüm ve LigTv'ye pozisyonla alakalı konuşan kişi, Hakan Aslantaş. Ortada bir yanlışlık var bu durumda. Site, ismi yanlış yazmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hakan değil posizyonu yapan Ferhat'tı, Hakan olsa zaten 3.yediğimiz golden önceki olayda Hakan sarı kart görmüştü.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

İlk 3 sayfayı okuduktan sonra tek ben mi penaltı anında arkadan temas olduğunu düşünüyorum demiştim ama 4. sayfada da bana katılanlar var. Orada Ferhat kesinlikle bir temasta bulunuyor ve yavaşça dokunmuş bile olsa orada hızla koşan birini düşürmeye yetebilir. Penaltı pozisyonunu 6-7 kere izledim. Veli'nin bilerek kendini yere attığını düşünmüyorum ve bir Beşiktaşlı olarak içim rahat.

Edit: Zaten pozisyonda kaleciye çalımı atmış, kale boş. Kendini niye yere atsın ? Yakın çekimde temas çok rahat gözüküyor. Hala penaltı olmadığını düşünenler olabilir ama bana göre birçok insan Veli'nin günahını aldı.

Gel gelelim Olcay'ın pozisyonuna. Tamam hadi diyelim ki İbrahim, N'Diaye düdüğü duydu ve hareketlenmedi kabulümdür. Niye Bursaspor atağındayken oyun durmuyorda Beşiktaş kontraya çıkarken oyun duruyor. Kontraya çıkarken ortada sıkışsalar neyse tek pasla Olcay'ın önünde sadece kaleci kalıyor. Yani bir yorumda İbrahim Öztürk hızlı düdük olmasa yetişebilirdi denmiş de Olcay da hantal bir oyuncu değil ki. Zaten en iyi yapabildiği şey koşmak. Hakemin orada o düdüğü çalmaması veya erken çalması gerekiyordu ya neyse artık olan oldu.

Maçın hakkı neydi kestirmek çok zor. İlk yarı Bursaspor iyi oynadı. İkinci yarı ise tam tersi bir şekilde çok net gol pozisyonları yakaladık. Hakem hataları da var, son dakika Bursaspor'un atağı var. Tarafsız gözle bakılırsa bol gollü çok zevkli bir maç oldu. Geçmiş yıllardaki olaylar yaşanmadı. Bunlar da maçın iyi yönleri.

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Veli zaten kendi ayagina takilarak dusmus.Hakem penalti verince sesini cikartmamis her ne olursa olsun Besiktaslilik Durusuna yakismayan bir hareket.Cezasi yonetimce kesilmeli.Fakat Burak Yilmaz ile karsilastirilmasi yanlis Veli daha ilk asamalarda Burakta bagimlilik yapmis.
    Aga beşiktaşlılık duruşu demişsin avatarında batuhan karadeniz var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Meselede bu zaten. Birisi yapınca "Futbolun içinde olan şeyler", öbürü yapınca "Vay emek hırsızı vay". Normal tepki seninki gibi. Ama Burak yapınca aşırı bir tepki verilmişti.
    Burak yapınca tepki verilmesi çok normal. Hatta penaltı olay pozisyonda bile kızabilir insan. Çünkü Burak kendini atmaya o kadar meyilli bir oyuncu ki yalancı çoban olayına döndü. Ben pozisyonu görmeden asla Burak Yılmaz'a inanmam. İtirazları bile inandırıcı gelmiyor. Trabzon'da yaptıkları belli, şimdi de bunlara GS'de devam edecek. Çok şükür böyle oyuncularımız yok. "Futbolun içinde olan şeyler" diyoruz çünkü bizim için geçerli bu. Her zaman olmuyor. Olduğu zaman da bunun karşısına ilk biz, yani BJK taraftarı geçiyor.Türkiye'de bizim kadar Realist bir taraftar yok görüşündeyim.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Burak yapınca tepki verilmesi çok normal. Hatta penaltı olay pozisyonda bile kızabilir insan. Çünkü Burak kendini atmaya o kadar meyilli bir oyuncu ki yalancı çoban olayına döndü. Ben pozisyonu görmeden asla Burak Yılmaz'a inanmam. İtirazları bile inandırıcı gelmiyor. Trabzon'da yaptıkları belli, şimdi de bunlara GS'de devam edecek. Çok şükür böyle oyuncularımız yok. "Futbolun içinde olan şeyler" diyoruz çünkü bizim için geçerli bu. Her zaman olmuyor. Olduğu zaman da bunun karşısına ilk biz, yani BJK taraftarı geçiyor.Türkiye'de bizim kadar Realist bir taraftar yok görüşündeyim.
    Kimse hiçbir şeyin karşısında durmuyor bence. Ayrıca adam kendini atıyorsa da futbolun içinde bu var gerçekten de böyle. Bunun arkasında veya karşısında durmaya gerek yok. Futbolcu düşünecek bunu çünkü adı cıktığı zaman gercekten penaltı oldugunda da calınmayacak duruma gelecek. Bu kendini atan futbolcunun ve klubunun bilecegi bir iş. Tercih meselesi. Ya kendini atarak gunu kurtaracak riski alacak ya da atmayarak gunu kaybedecek ama uzun vadede hakemler tarafından guvenilecek. Ama çıkıp kimse demesin biz taraftar olarak süper fair play kuralları içinde hareket ediyoruz diye, bu ulkede dogdum buyudum yasıyorum öyle bir şey olmadıgını da cok iyi biliyorum.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri