Sezon başından beri oynadığımız, daha doğrusu oynayamadığımız futbola bakarak kötü bir oyun sergilemedik.Ama ikinci yarının başından, rakip 10 kişi kaldığı bölüme kadar topu rakibe çok fazla verdik.2-0'da olsa, 7-0'da olsa, 3 gün sonrada maç oynasan ne olursa olsun haddinden fazla rakipte kaldı top.Sonuçta seninde, rakibininde kalitesi belli.
Sow ve Kuyt mükemmeldi.Meireles'i çok beğeniyorum.Top ayağına çok yakışıyor ve aldığı zaman hep pozitif düşünüyor.Nitekim onun dönüşüyle orta saha çağ atladı tek maçta.Selçuk'la kıyaslayıp, birde kötü oyuncu diyen zihniyet: selamlar.Topal'ı da çok beğendim.Bana göre ara sıra pozisyon alma hataları yapıyor.Rakibi karşılaması gereken yerde geri kaçıyor, tam tersi oyalaması gerekirkende basıyor.Ama bu hafta UEFA haftanın takımına 9.5/10 puanla ilk 11 seçildiğinide hatırlatmak isterim.Yobo'nun dönüşü savunmamızı daha güvenilir kıldı her zaman olduğu gibi.Birçok arkadaş olumlu düşünüyor ama ben Stoch'u beğenmedim.Selçuğun yerine Salih'i alsan en azından Antalya maçında eksiye giden morali nötr olurdu be hoca.Recep'de kumaş var.Çok net belli oluyor.
Yalnız takımda haddinden fazla tedirginlik var.Volkan'ın o yan topu elinden sektirmesi ve 1-2 kontrolsüz çalım hareketlerinin sebebi bu bence.Nitekim 2-0'dan sonra kazanalımda yeter mantığıyla fazla yaslanmalarının sebebide bu benim görüşüm.
Taraftarımız her zaman olduğu gibi yine muhteşemdi.İnşallah şöyle 2-3 maç daha alsak daha da götürürüz bu işi.