Quote Originally Posted by Ralf View Post
Burak yapınca tepki verilmesi çok normal. Hatta penaltı olay pozisyonda bile kızabilir insan. Çünkü Burak kendini atmaya o kadar meyilli bir oyuncu ki yalancı çoban olayına döndü. Ben pozisyonu görmeden asla Burak Yılmaz'a inanmam. İtirazları bile inandırıcı gelmiyor. Trabzon'da yaptıkları belli, şimdi de bunlara GS'de devam edecek. Çok şükür böyle oyuncularımız yok. "Futbolun içinde olan şeyler" diyoruz çünkü bizim için geçerli bu. Her zaman olmuyor. Olduğu zaman da bunun karşısına ilk biz, yani BJK taraftarı geçiyor.Türkiye'de bizim kadar Realist bir taraftar yok görüşündeyim.
Kimse hiçbir şeyin karşısında durmuyor bence. Ayrıca adam kendini atıyorsa da futbolun içinde bu var gerçekten de böyle. Bunun arkasında veya karşısında durmaya gerek yok. Futbolcu düşünecek bunu çünkü adı cıktığı zaman gercekten penaltı oldugunda da calınmayacak duruma gelecek. Bu kendini atan futbolcunun ve klubunun bilecegi bir iş. Tercih meselesi. Ya kendini atarak gunu kurtaracak riski alacak ya da atmayarak gunu kaybedecek ama uzun vadede hakemler tarafından guvenilecek. Ama çıkıp kimse demesin biz taraftar olarak süper fair play kuralları içinde hareket ediyoruz diye, bu ulkede dogdum buyudum yasıyorum öyle bir şey olmadıgını da cok iyi biliyorum.