1 ile 30 arası toplam 826 sonuç

Konu: Ada'yı sallayan yeşil dev 2015-2016

Hybrid View

Hocam rica etsem kadronu koyabilir misin? As kadron ve yedekleri. Sayfalara baktım ya koymamışsın ya da ben göremedim. Bu arada şampiyonlar liginde çekilen kura çok iyi dişine göre. Dinamo ilgimi çekti nasıl tur atladıysa Barcelona kevgire çevirir herhalde.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Qu3 View Post
    Hocam rica etsem kadronu koyabilir misin? As kadron ve yedekleri. Sayfalara baktım ya koymamışsın ya da ben göremedim. Bu arada şampiyonlar liginde çekilen kura çok iyi dişine göre. Dinamo ilgimi çekti nasıl tur atladıysa Barcelona kevgire çevirir herhalde.
    Kodrom aşşağıdaki gibi biraz sakatlık problemimiz var ama yoğun maç trafiğinde ingiltere gibi bir ligde normal karşılıyorum artık, dinamo'nun kadrosu fena değil çıktığı grup'da celtic ve hannover varmış çok süpriz olmamış yani çıkması ama seninde dediğin gibi barcelona kevgire çevirir messi ile falcao form'da olursa.

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Kodrom aşşağıdaki gibi biraz sakatlık problemimiz var ama yoğun maç trafiğinde ingiltere gibi bir ligde normal karşılıyorum artık, dinamo'nun kadrosu fena değil çıktığı grup'da celtic ve hannover varmış çok süpriz olmamış yani çıkması ama seninde dediğin gibi barcelona kevgire çevirir messi ile falcao form'da olursa.

Sanki geri 5'li hatta kale dahil 6'lı değişmesi gerekiyor gibi. Patlamaya hazır bomba duruyor orada. Hani Arsenal yenilgisi, Juventus yenilgisi ve Man Utd yenilgisi bunlara bağlı gibi. Durum şöyle ileri 5'li Barcelona geri 6'lı Granada takımı gibi. Tabi bütçe durumu sıkıntılı sanırım kulübün el değiştirmesi filan derken. Alaba transferi iyi olmuş sol bek mevkisi için. Sağlam stoperlerde bekliyoruz. Matt Hummels kapabilirsen Madrid'den Varane filan.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Qu3 View Post
    Sanki geri 5'li hatta kale dahil 6'lı değişmesi gerekiyor gibi. Patlamaya hazır bomba duruyor orada. Hani Arsenal yenilgisi, Juventus yenilgisi ve Man Utd yenilgisi bunlara bağlı gibi. Durum şöyle ileri 5'li Barcelona geri 6'lı Granada takımı gibi. Tabi bütçe durumu sıkıntılı sanırım kulübün el değiştirmesi filan derken. Alaba transferi iyi olmuş sol bek mevkisi için. Sağlam stoperlerde bekliyoruz. Matt Hummels kapabilirsen Madrid'den Varane filan.
    Güzel örnek vermişsin ileri 5 'li Barça geri 6 'li grana'da fikrine saygı duyuyorum ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum ligin şuan Cİty ile 16 golle en az gol yiyen takımıyız yediğimiz goller M united hariç juve ve arsenal maçları hava hakimiyetinden yediğimiz goller o kısııma daha çok önem veriyorum şuan shawcroos ile birlikte oynayan genç stoper emin ol 1-2 yıla matt hummels ayarında bi stoper olacak biraz şans vermek lazım madrideki varan'da o yaşlarda ve harikalar yaratıyor bir diğer konu mali durum az önce baktım alaba'dan sonra bırak transferi sezon sonuna kadar kiralık oyuncu dahi alamıyoruz Krul ise Fm 2012 'deki gib kova değil aksine çok maç kazandırdı bize alaba ile defansın çok daha güçlü olacağını düşünüyorum ama sezon sonu transfer bütçemiz açılınca hem orta sahaya hem stopere takviye yapacağım fikirlerin için teşekkürler.

Mesaj Yetkileri