Originally Posted by ablukaalarm34 Usta transfere feci para harcamışsın bence artık bi premier lig şampiyonluğu yada şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazanma vaktin geldi Çok zor şuan hatta imkansız 3 oyuncu sattım 1 tane bile transfer yapamadım eğer hulk sakatlanırsa bittiğimizin resmidir.
Originally Posted by romelon Çok zor şuan hatta imkansız 3 oyuncu sattım 1 tane bile transfer yapamadım eğer hulk sakatlanırsa bittiğimizin resmidir. Şu an lider değilmisin bence o kadarda zor değil Hulk, Nasri, Valencia, Ben Arfa hücum hattın bence premier ligin en iyisi
Originally Posted by ablukaalarm34 Şu an lider değilmisin bence o kadarda zor değil Hulk, Nasri, Valencia, Ben Arfa hücum hattın bence premier ligin en iyisi Yok lider değilim liderle aramda 7 puan var, ilk 11 olarak kadrom üst düzey ounculardan kurulu fakat sığ bir kadromuz var malesef.
Originally Posted by romelon Çok zor şuan hatta imkansız 3 oyuncu sattım 1 tane bile transfer yapamadım eğer hulk sakatlanırsa bittiğimizin resmidir. oooo çok kötü dikkat etmen lazım
Originally Posted by samasti oooo çok kötü dikkat etmen lazım Valla hulk sakatlanmasın da kim sakatlanırsa sakatlansın ,herkesin alternatifi var onun yok
Forum Rules