Komşu, rica etsem takımın finansal durumunu gösterebilir misin? Darıca reelde zengin kulübü olduğu için merak ettim de.Sonuçlara ve puan durumuna baktığımda 3. Lig yama olduğu için gerçekçi yansıtılamamış sanırsam.
Komşu, rica etsem takımın finansal durumunu gösterebilir misin? Darıca reelde zengin kulübü olduğu için merak ettim de.Sonuçlara ve puan durumuna baktığımda 3. Lig yama olduğu için gerçekçi yansıtılamamış sanırsam.
Finansal olarak hiçbir sıkıntı yok, muhtemelen ligin en iyi finanslı takımlarından biriyiz, 3.ligte değişkenlik çok fazla, bunu oyuna yansıtmak zor, ayrıca gerçekte de bu sezonu 4-5 kere yaşakasak eminim ki sıralama değişkenlik gösterir.
----
Mart Ayında Üst Üste İç Sahadayız
Yaptığımız kötü başlangıcın ardından önümüzde çok çok iyi bir fikstür var.Oynayacağımız 5 karşılaşmadan 4'ü kendi sahamızda.Amacımız istediğimiz futbolu sahaya yansıtmak, ve iyi sonuçlar almak.
![]()
4 Gollü Galibiyet - 3 Mart 2013
Oynadığımız iyi futbol ve farklı skor.Aslında iyi oyunumuzu maçın tamamına yayamadık.İlk yarıda 4-0'ı bulunca ikinci yarı oyundan kopmamızı normal karşılıyorum.İstanbul BB'den kiralık golcümüz İbrahim Yılmaz 4 golle günün kahramanıydı.
Bu galibiyetin ardından takımda moraller yerindeydi.Bir sonraki hafta kendi sahamızda lig sonuncusu Sandıklıspor'u ağırlayacaktık.
Bu Sefer Gol Yok - 10 Mart 2013
Kendi sahamızda lig sonuncusuna takıldık.Geçen haftaki ilk 11'mizden 3 oyuncumuz yoktu.Bu eksiklikler takımı etkiledi.Kötü bir futbol oynadık.Kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı.
Mağlubiyeti Unutamadık - 17 Mart 2013
İnanılmaz savunma ve kaleci hatalarıyla 4 gol yedik.Bazı bölümlerde iyi oynamamıza rağmen saçma sapan bir mağlubiyet aldık.
Net Bir Galibiyet - 24 Mart 2013
Aslında 1-0 geride ve çok kötü başladığımızı düşünürsek beklemediğimiz bir sonuç oldu.Kadromuzda zaten orjinel bek yok.Savunmada kullanabileceğimiz sadece 2 oyuncu vardı bugün.İlk 11'in 4-5 oyuncusu mevkileriyle alakası olmayan pozisyonlar kullandık.Netice de 3 puanı aldık.
Başa Baş Oyun, Son Dakika Golüyle Gelen Mağlubiyet - 31 Mart 2013
Dardanel karşısında malasef son dakikada kornerden yediğimiz gol ile mağlup olduk.Yalnız takımda ilerleme kaydettiğimiz açık.En azından istediklerimizi daha fazla sahaya yansıtıyoruz.Gün geçtikçe daha da iyi olacağız.