1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Bir Menajer Hikayesi

Hybrid View

biraz geç oldu ama yeni kariyerin hayırlı olsun, emre taşkoparan'ı bende kiraladım 2.lig'de iyi iş yapıyor ofansif orta saha destek oynatıyorum. eğer transfer dönemi kapanmadıysa onun önüne de ibb'den aykut sevim'i tavsiye ediyorum çatır çatır gol atıyor.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by exe_genesis View Post
    Aklıma Yılmaz VUral geldi kariyere bakınca

Başarılar
    Teşekkürler, bir ara benimde aklıma geldi, allahtan düşmedik
    Quote Originally Posted by Giallorossi View Post
    Evren Tozkoparan'dan verim almaya bak. Yeni sezonda başarılar, umarım 2. Lig'e çıkarsın bu sene.
    Aslında takımda Emreden daha kaliteli oyuncular mevcut gibi ancak Emre'de ilk 11'de oynayacak.Orta sahanın merkezinde oynatmayı düşünüyorum bakalım nasıl bir performans gösterecek.
    Quote Originally Posted by burak54 View Post
    biraz geç oldu ama yeni kariyerin hayırlı olsun, emre taşkoparan'ı bende kiraladım 2.lig'de iyi iş yapıyor ofansif orta saha destek oynatıyorum. eğer transfer dönemi kapanmadıysa onun önüne de ibb'den aykut sevim'i tavsiye ediyorum çatır çatır gol atıyor.
    Aykut ile görüşmelerimiz oldu ancak kendisini ikna edemedik burada oynatabilmek için.

sakary Ali Misafir

Spor Toto 3.Lig B Grubu 1.Hafta [2013-2014]

İlk karşılaşmamızdan 3 puanla ayrılmayı başarıyoruz.Hücümda iyi bir oyun ortaya koyduk.İstediklerimizi yaparken geçen sezona göre daha rahattık ancak savunmada iyi performans gösteremedik.3 puanla başlamak önemliydi.

Spor Toto 3.Lig B Grubu 2.Hafta [2013-2014]

Kendi sahamızda perişan bir sonuç aldık.İlk 20 dakikada 0-3 geriye düştük bu da rakibimizin tam işine geldi.90 dakika kendi yarı sahalarından çıkmadılar.Bizde hücum anlamında çok etkisiz kalınca ortaya böyle bir sonuç çıktı.

Spor Toto 3.Lig B Grubu 3.Hafta [2013-2014]

Deplasman karşılaşmasını rahat kazanıyoruz.Karagümrük faciasını unuttuk diyebiliriz.Yaklaşık 80 dakika boyunca rakibimize şut imkanı vermedik.SOn 10 dakika rahatlık yaşamamız normal.Çok net kazandık.

Mesaj Yetkileri