...
Bu yıl genç oyuncu almayı düşünmüyorum geçen yıl aldığımız gençleri bu yılda takıma ısıtmak lazım çok gelişmediler gelecek yıl genç planlarımda var genç oyuncu 1-2 tane benim alt yapı maneger'i almış genç oyuncu bütçemden bide 15-20 milyon yedi 15-16 yaşındaki çocuklar için içim kan ağlıyor sonra ondan o görevi ben devraldım ama paralar çoluğa çocuğa gitti![]()
Luc iş yapar gibime geliyor.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
M. Depay daha gelecek vaadediyor.. Rodwell'in pek bi numarası yok gibi, neden aldın?
Fierro yine çok sağlam akacak gibi..
Newcastle 'da Sürpriz Transfer Gelişmeleri
Transfer sezonunu bu şekilde kapatmış bulunyoruz . Fierro'ya çalışma izni aldıramadığım için Macheda 'yı kiralamıştım onun kiralığını iptal ettik .
Transferler çok iyi bu senede ligi sallarsın sakatlık filan gibi aksilikler olmazsa. Artık Avrupa'da da bir final filan görmek isteriz.![]()
Ooo Fierro'yo almışsın ama bonservisi dediğin gibi çok fazla olmuş, ben şimdiden kapatmanın yollarını bulayım.. Asamaoah FM12'den adamım zaten, baba transfer, güle güle kullan.. Bu sezon senin yılın olacak..
Asamoah'la bende eski serilerde oynadım çok iyi oyuncu özellikle şutları fenaydı Fierro ile ilk defa oynayacağım ama diğer almaya kalktığım oyuncuların rakamları dudak uçuklatıyordu biraz mecburi oldu zaten yaşıda genç birazda o cezbetti , ben geçen sezondan beri bu oyuncuya teklif götürüyorum aşşağı -yukarı aynı fiyatı istediler umarım sen kelepire kapatırsın.
ve Şampiyon Sahaya iner
Zorlu fikstür'de ilk rakibimiz Chelsea geçen sezon özellikle ligin 2 .yarısında Hulk'un tek kalması sebebiyle çift forvet oynayamamıştık , bu yıl içerideki maçlarda 4-2-4 deplasmanda ise takımın alışmış olduğu sistem'de 4-3-3 olarak oynayacağız .
Newcastle - Chelsea ilk 11 'ler Canlı
![]()
Newcastle : 1 - Chelsea : 1 Canlı
Dakika 17 Jovetic
Fierro süper olmuş ve Hulk ile 2 forvet oynarsa çok verim alabilirsin..
Newcastle : 2 - Chelsea : 1 Canlı
Dakika 37 Asamoah