1 ile 30 arası toplam 826 sonuç

Konu: Ada'yı sallayan yeşil dev 2015-2016

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Lig başlangıcın iyi olmamış ama sen halledersin takım bi ısınsın birbirilerine form tutsun gerisi gelir zaten Adayı salla yeşil dev adam ihtiyacın olursa biz burdayız
    Takım ısınmaya başladı fikstürün azizliğine uğradık ama şuan herşey yolunda

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Takım ısınmaya başladı fikstürün azizliğine uğradık ama şuan herşey yolunda
    Yeni takıma transfer olduğumda başlık hazır tabi yabancı olursa başlığı şöyle düzeltcem Çılgın Türk İş Başında sende böyle bişey yapabılırsın Çılgın Türk Adayı Salladı
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Yeni takıma transfer olduğumda başlık hazır tabi yabancı olursa başlığı şöyle düzeltcem Çılgın Türk İş Başında sende böyle bişey yapabılırsın Çılgın Türk Adayı Salladı
    Kibarca başlık çok tırt diyon yani

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Kibarca başlık çok tırt diyon yani
    Aslında mantıklı Yeşil Dev ( Hulk ) Ama başrolde sen varsın yani Çılgın Türk
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Aslında mantıklı Yeşil Dev ( Hulk ) Ama başrolde sen varsın yani Çılgın Türk

Ada'da daha uzun yıllar varız bana daha çok var onunda sırası gelir şuan ön planda olan Hulk

Bu fm 2013'ü aldığım günden beri ilk oynadığım oyun ilk tecrübem her zaman ki gibi Newcastle bu kariyeri sonlandırdıktan sonra Ada'da Southamton 'la bir kariyer açmak istiyorum yani Ada'da yollarımız daha çok uzun

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Ada'da daha uzun yıllar varız bana daha çok var onunda sırası gelir şuan ön planda olan Hulk

Bu fm 2013'ü aldığım günden beri ilk oynadığım oyun ilk tecrübem her zaman ki gibi Newcastle bu kariyeri sonlandırdıktan sonra Ada'da Southamton 'la bir kariyer açmak istiyorum yani Ada'da yollarımız daha çok uzun
    Türkiye kariyeri bitirmek istiyorum ama bakalım bi teklif gelsinde
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Türkiye kariyeri bitirmek istiyorum ama bakalım bi teklif gelsinde
    Türkiye ligi bi saatten sonra mantara bağlıyor Fenerbahçe - galatasar her yıl 25-30 milyon euro transfere para harcıyo burada ise bazen hiç transfer yapmadan sezonu kapatıyolar ingiltere ligi transferde %80 olumlu geçiyor, bu yüzden bu tür ligler daha gerçekçi geliyor bana

Mesaj Yetkileri