Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

3 16.67%
  • Berabere biter

3 16.67%
  • Fenerbahçe kazanır

12 66.67%
1 ile 30 arası toplam 283 sonuç

Konu: Eskisehirspor - Fenerbahçe | STSL 12. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bu maçta tek puan dahi kaybedersek sezonun geri kalanından tamamen ümidimi kesmiş sayılırım. Koca sezonun 3'te 1'i geride kalırken sadece tek deplasman galibiyetiniz var. Onu da zar zor alıyorsunuz. Yani şu maçta da puan kaybedip ardından "Eee zordu öyleydi böyleydi" diyeceksek en baştan havluyu yere atalım. Elazığ zor, Sivas zor, Bursa zor, Kasımpaşa zor ee kolay takım var mı ? Bir kere de sen zor takım ol da rakipler bunu dile getirsin.

Kadro hazır, eksik oyuncu yok, moraller yerinde ve inanıyorum ki bu maçı kazanacağız. Kazanalım artık, biraz da şu zor takım biz olalım.
    Asıl işin garibi bu, normal bir seri yakalasak böyle bir deplasmanda alınacak bir puana hepimiz seviniriz. Her zaman Eskişehir deplasmanları zordur. Puan kaybetmek normaldir. Ama gelin görün, o kadar maçta puan kaybedince artık tahammül kalmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Asıl işin garibi bu, normal bir seri yakalasak böyle bir deplasmanda alınacak bir puana hepimiz seviniriz. Her zaman Eskişehir deplasmanları zordur. Puan kaybetmek normaldir. Ama gelin görün, o kadar maçta puan kaybedince artık tahammül kalmıyor.
    Yani. Akhisar'ı saymıyorum çünkü gerçekten ligin standartlarının çok çok altındalar. Her deplasman puan kaybedeceksek bu iş olmaz. Tamam bazı deplasmanlar zordur, ateşlidir, atmosfer baskı oluşturur ama bu adamlar da dünyanın parasını kazanıyor. Bu paralar, bu oyuncular başarsın diye veriliyor, başarısızlığa bahane bulunsun diye değil. Sadece bu sezon yaklaşık 100 milyon lira bonservise para ödedik, mevcut durumumuz böyle devam edecekse yazıktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Eskişehirtspor her zaman üç büyüklere korku sarmıştır ki hele hele Atatürk stadında..
    Eskieşhirsporu ben 1 adım önde görüyorum::Fenerbahce defansının formda olan Kamara-Necati ikilisiyle başa çıkmakta zorlanır ve ESES 1 yada 2 farklı kazanır

Mesaj Yetkileri