@sananes

"Krasiç kendini toplayacaktır, Adam 1 sezondur futbol oynamıyor, Zamanla iyi olacaktır" demekle 7 milyon €'nun hiç bir yararı olmadan bu kulübün belini nasıl büktüğünün savunması olur mu yahu ? Geçen gün yazmıştım, Sırf ekonomik olarak bir anlık krize girdik diye Niang'ı, Lugano'yu, Andre Santos'u vs alelacele elden çıkardık. Güzelim kadroyu bir kalemde bozduk, Bunu yaşamış bir Fenerbahçe bu kadar savurgan olmamalı.

Valencia mı kazıklanmış ? Bence Fenerbahçe kazıklanmış. Kadroda düşünmedikleri Mehmet Topal'ı sana 5 milyon €'ya gönderdiler. Hadi bakalım sen sat kadroda düşünmediğin adamı ? Bazı oyuncuları bedavaya zorla elden çıkarıyosun. 300 bin €'luk Cristian'a 5-6 milyon vereceksin, Güiza'ya 14 milyon € sayacaksın, Mehmet Topuz'a 9 milyon € vereceksin, Gökhan Ünal'ı alacaksın 3.5 milyon € üzerine Burak Yılmaz'ı bedava vereceksin, 1 senedir top oynamayan Krasiç'e 7 milyon € vereceksin vs vs liste uzar uzar gider, Gerçekten bizim Fenerbahçe hiç mi hiç kazıklanmıyor. Son 10 senede Fenerbahçe'nin aldıkları ve sattıklarının bir bilançosunu çıkarsak ahlar vahlar çekeriz.

Ben bu duruma üzülüyorum şahsen çünkü taraftar profili tamamen Aziz Yıldırım'ın istediği doğrultuda ilerliyor. Sormayan, soruşturmayan bu yanlış düzeni eleştirmeyen Aziz Baba ne yaparsa "padişahım çok yaşa" doğrultusunda ilerleyen bir kitle. Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman bugün var yarın yok ama Fenerbahçe taraftarı her daim olacak ve kulübüne sahip çıkacaktır isimler hiç bir zaman sizden önemli değil çünkü siz varsınız diye onlar var, ben maddi manevi bu kulübe destek veriyorsam bunu yanlış kullananları eleştirmek doğal bir hakkım, ne yapalım yani ? "Aman 7 milyon € gitmişse gitmiş geçin bunları" mı diyelim. Diyelim ki yarın yine bir kriz çıkınca takımdaki oyuncuları alelacele satalım veya Beşiktaş'ın düştüğü duruma mı düşelim bu mudur yani ? Kulübünüze sahip çıkın unutmayın siz varsınız diye isimler var.