Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
sabırla eren-nestor 2lisinin şovlarını bekliyoruz
Bekleyin. Ya tarihin en tırt ikilisi olacağız ya da efsane

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
Bir nefeste okudum bütün hikayeyi Savunma'nın her alanda daha asil oldugunu düşünüyorum bu yüzden imrenerek,merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum kariyerin gelecegini . Zeus'dan yardım isteyebilirsin Yunanistan asla yalnız yürümüyordu
Teşekkür ederim. ''The Best Greek Manager''da son bulmaz yolum umarım

Başkanla sözleşme imzaladıktan sonra, internet üzerinden takımı araştırmış; ve kafamdaki oyun planına göre bir sistem hazırlamıştım. Hazırladığım sistemi 1 sayfalık bir not şeklinde en basit hâlinde bir kağıda dökmüştüm. Buyrun, o kağıdın görüntüsünü sizinle paylaşayım. Olası ekonomik aksilikler dışında bu plana sadık kalmayı umuyorum:

Kadromuzda şu anda 2 kaleci, 1 sol bek, 4 stoper(biri 3 ay sakat), 3 sağ bek, 4 orta saha, 1 sol orta saha, 2 sağ orta saha ve 4 tane de forvet(biri 4 ay sakat) var. Planladığım diziliş ve takviye etmeyi düşündüğüm mevkiler kağıtta yazıyor. Satılacak isimler ise şu şekilde, 3. DR yazan yerde, 3 DR oyuncusunun en kötü olanını belirtmek istedim.

Planladığım transferlerden sonra kadroda 3 kaleci, 2 libero(stoper oyuncusu olarak takıma katılacaklar), 2 sol bek, 4 stoper, 2 sağ bek, 2 ön libero, 2 orta saha, 2 sol orta saha, 2 sağ orta saha ve 3 forvet olacak. Bu transferleri yapabilmek için gereken talimatları ise şu şekilde sıraladım:

1. Nestor'a serbest oyuncuları tarattır
2. Satılığa çıkartılan oyunculara talip çıkmazsa Nestor devreye girsin
3. Kiralık oyuncuları araştır
4. Revizyon başlayana kadar Nestor rakip takımların kampında bilgi toplasın
5. Özellikle kondisyon ve fiziksel güç koçları hakkında araştırma yap

Bu planlar doğrultusunda, akşama transfer harekâtına başlıyorum. Nestor şimdiden çalışmalarına başladı.