Çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler

Hızlı oynanmayan bir oyun hep özlenir ve aynı istekle oynanır. Hızlı da oynayamadığım için uzun süre gideceğiz gibi duruyor
Teşekkürler. O kadar iddialı konuşmayalım
Görüşlerin için teşekkür ederim. Kendi tezimi savunmaya kalkışacaktım ama öyle bir örnek vermişsin ki, kelimeleri ağzımda bağladı

Gerrard gibi bir üstad varsa o takımla her sistem oynanabilir bence. Günün birinde onu alırsak sistemimizi değiştiririz
Başkanın isteği üzerine, ilk defa kameralar karşısına çıktım. Pek heyecanlandığım söylenemez. Televizyonlarda gördüğümüz o şaaşalı basın açıklamalarından değildi. 3-5 tane çulsuz adam isteksiz isteksiz soru sordular

Toplantıdan sonra basın mensuplarına kulüple ilgili çalışmam gerektiğini söyleyerek izin istedim. 1 saat sonra da gazetenin internet sitesine baktığımda açıklamalarımın yer aldığını gördüm. ''Defansif oyun oynatmaya hazırlanıyorum'' başlığı altında sunmuşlardı haberi. Hoşuma gitti.
Bu arada, Nestor'la harıl harıl çalışmaya devam ediyoruz. Gece yarısı revizyonun ilk adımları atılacak. Çok hoş olaylar oluyor, AFC gelişiyor.