Basın toplantısından çıktık, ve başladık işe koyulmaya. Takımın tüm kontrolü bende olduğu için, istediğim gibi at koşturabiliyordum. İlk olarak can dostum, değerli adam Nestor'u ''AFC Wimbledon sportif direktörlüğü'' görevine getirerek işe başladık. Sonrası çorap söküğü gibi geldi zaten. Nestor'la el ele vererek çok kısa bir süre içerisinde çok değerli futbol adamları getirdik takımımıza. Akşam antremanındaki performanslarını da yıldız şeklinde belirttim. Çok güzel bir antreman sistemimiz olacağını düşünüyorum.

FA'in sitesinden merak edip Nestor'un profiline baktım. Artık kimlerle irtibata geçip işi hâllettiyse, profiline ofansif bir futbolu tercih ettiğini yazdırmayı başarmış

Nestor geldi, hocalar geldi. Geriye ne kaldı? Onları yönlendirmek!

Akşam antremanından sonra, bütün hocaları taktik odasında toplayıp, başladım stilimi, sezon boyunca oynayacağımız futbolu anlatmaya. İnanıyorum ve biliyorum ki, gözlerimdeki ışığı gördüler. Ben ''defans'' derken gözleri parlıyordu, ben ''mücadele'' dedikçe kalp atışları hızlanıyordu. İnanıyorum ki, değerli yardımcılarımın da sayesinde bu sistem takımımıza oturacak.

İşte, o toplantıdan satır başları:

1. TAKIM TAKTİKLERİ

Stil: Katı
Yaratıcılık özgürlüğü: Daha disipline(Liberoya koyduğum oyuncu kalkar rövaşatayla ara pas atmaya kalkarsa deliririm.)
Kapanma şekli: Daha çok pres
Markaj: Adam adama(Bu tamamen FM'nin oynanış tarzıyla, yani maç motoruyla ilgili olarak ayarladığım bir seçenek.)
Pozisyon Değiştirme: Pozisyonuna bağlı kal
Tempo: Düşük
Kontra atak: Her türlü!
Oyun kurucu: MC
Hedef adam: ST

2. SIKI MARKAJ

SW, DR, DC, DL ve DMC: Açık(DR'yi açmayı unutmuşum. Düzeltilmiş kabul edin)
Diğerleri: Kapalı

3. TOP KAPMA

SW, DR, DC, DL ve DMC: Her türlü
Diğerleri: Kararında

4. TOP SÜRME

ML ve MR: Yardır
DL, DR, MC ve ST: Kararında
GK, SW, DC ve DMC: Aman diyeyim!

5. TOPU TUTMA

DMC ve ST: Topu tut
Diğerleri: Tutma

6. UZAKTAN ŞUTLAR

Herkes: ŞUT ÇEKENİ ASARIM!(Bu da tamamen FM'nin maç motoruyla ilgili bir olay benim düşünceme göre. Uzaktan şutlarla rezil edilmeyen ataklar çok nadir bulunuyor eğer bu önlemi almazsanız. Fenerbahçe'yle bir kariyer açayım dedim, açmaz olaydım. Meireles, Baroni, M.Topal, M.Topuz dağlara bombalayıp duruyorlar, organize atak sıfır)

7. YARATICILIK ÖZGÜRLÜĞÜ

GK, SW ve DC: Kısa pas candır
DL ve DR: Üsulüne uydur, çok cıvıtma
DMC ve ST: Kararında
ML, MC ve MR: Koçumsunuz!

Taktiklerimi bu şekilde ayarladım. Yarınki idmandan sonra, hazırlık maçlarının da etkisiyle taktiğimizin işleyip işlemeyeceğini göreceğiz, çok meraklıyım doğrusu. En az bunlar kadar önemli olan duran top ayarlarını ise transferler bittikten sonra yapacağım.

Ben ve dostum Nestor, önerilerinizi dikkate almaya hazırız, baylar!