Çok iyi uzandı Melo. Kupa kazanmış gibi mutluyum ya![]()
Çok iyi uzandı Melo. Kupa kazanmış gibi mutluyum ya![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
...
Helal olsun yalnız Meloya ipten aldı takımı![]()
Bol gol kaçırdığı maçta son dakikada penaltıyla puan kaybedecekken çok ekstra bir durumun gerçekleşmesi sonucu kazanınca daha bir sevinmiş olmalı Galatasaray taraftarı, tebrik ederim özellikle Melo'yu.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
yahu nette hemen "penaltıyı çok kötü kulandı" yorumları gelmiş. upload edilen videolarda benim gözüm mü yanlış görüyor? Adam baya bildiğin köşeye vurmuş ama melo köşeyi doğru düşünüp atlamış ve iyi uçarak kurtarmış. Sizin fikirlerinizi bilemem ama belki muslera olsa bu penaltı gol olurdu. bence atanın suçu yok...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bazılarına göre de tekrar edilmesi lazımmış, boşverin amacı belli yorumların, bu kurtarış şampiyonluğu getirecek. Melo iki maçtır sinyalini veriyordu, resmen döndü, bu kadar akılsıza rağmen pozisyon bulduk biraz tempo yapınca, Selçuk, Hamit, Burak ile çok daha iyi oynayacağız.
Kırmızı kart yanlış karar bence. Sarı olmalıydı.
Steam ID: fotosuki
Ortada Melo'nun kaleye geçmesi gibi çok ilginç bir durum varken ne bir hakem ne de Elazığ'lı futbolcuların hiçbiri çizgiye dikkat etmemiş doğal olarak![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ünal Başgan yine formda![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Yahu sonuçta çizgide durması lazımdı kural olarak. Kuralı belirten kişiler haklılar.
Bu kurtarış ile Melo, Galatasaray taraftarlarının gönlünü yeniden almış oldu.
Canım FEDA olsun sana !
Elazığsporlu Serdar, Melo abimiz çok güzel kurtardı.![]()
Evet öne çıkıyor da, penaltıların %80 90'ında böyle yapıyor kaleciler, tekrar edilmiyor. Kuralı zaten düzgün uygulamıyorlar, Melo'nun ki ilk de değil son da olmaz, takılacak bir durum değil bence.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bu cizgide durma kuralinin bi standarti yokki Turkiyede ? bi bakarsin tekrarlatiyorlar bi bakarsin oyunu devam ettirmis. Melo iyi almis yinede topu helal olsun.
Kuraldan bahsetmedim ben. 2-3 adım demişsiniz de 15cm ya var ya yoktur. Abartmaya gerek yok. Futbolun içinde birçok kural zaten es geçilebiliyor. Taç kullanım şekilleri, serbest vuruşlara başlama şekilleri vb. Kalecilik ile alakası olmayan biri gelip penaltı kurtarıyorken, 15cm in lafını yapmak bence hiç mantıklı değil. Biraz da futbolun güzel yanlarını görmek lazım.
Football is simple,but Football Manager is not
Melo Kurtardı.
https://www.youtube.com/watch?featur...v=_NVDrALnERg#!
Bu GS Tv'deki adam da komedi harbiden.Reyting yapsın diye koymuslar.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=mFQZ02Tj_Z0 sizinde işinize gelince kural hatası işinize gelince müthişsin volkan
Futbolun güzelliklerini gayet güzel görebiliyorum. Melo'nun penaltıyı iyi çıkardığını da yazdım. Gerçek bir kaleci gibi atladı köşeye; ama bunlar benim söylediğim şeyleri değiştirmez.
Bunun dışında; bu tarz durumlarda, kuralların anlık uygulandığı düşüncesine de katılıyorum. Belki de aynı olay, bu hafta bir daha yaşanacak ve o penaltı tekrar edilecek, kimbilir?!
Ali Ferahbot bildiğim kadarıyla Beşiktaşlı ve yıllardır radyolarda maç anlatır, resmen yaşıyor maçı. Tv'de olması sebebiyle biraz garip tabii.
Muslera haksız atıldı, belki Muslera olsa kurtaramayacaktı penaltıyı. Büyük ihtimal 1 maç ceza alacak ve cezasını Balıkesir maçında çekecek, daha iyisi olamazdı herhalde.
Hakem çok kötüydü, bizim penaltıyı da veremedi Bilica'nın pozisyonunda. Tabii onu kimse konuşmayacak, Melo onu da kurtarmış oldu.