Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Elazığspor kazanır

4 17.39%
  • Berabere biter

5 21.74%
  • Galatasaray kazanır

14 60.87%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 170 sonuç

Konu: SB Elazığspor - Galatasaray | STSL 13. Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Çok iyi uzandı Melo. Kupa kazanmış gibi mutluyum ya
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Güzel Kurtarmış da hakem kendini kurtaramamış, Melo'nun çizgide durması gerekiyor Altıpas'a doğru yürüyerek gitmesi değil : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Helal olsun yalnız Meloya ipten aldı takımı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bol gol kaçırdığı maçta son dakikada penaltıyla puan kaybedecekken çok ekstra bir durumun gerçekleşmesi sonucu kazanınca daha bir sevinmiş olmalı Galatasaray taraftarı, tebrik ederim özellikle Melo'yu.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yahu nette hemen "penaltıyı çok kötü kulandı" yorumları gelmiş. upload edilen videolarda benim gözüm mü yanlış görüyor? Adam baya bildiğin köşeye vurmuş ama melo köşeyi doğru düşünüp atlamış ve iyi uçarak kurtarmış. Sizin fikirlerinizi bilemem ama belki muslera olsa bu penaltı gol olurdu. bence atanın suçu yok...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yahu nette hemen "penaltıyı çok kötü kulandı" yorumları gelmiş. upload edilen videolarda benim gözüm mü yanlış görüyor? Adam baya bildiğin köşeye vurmuş ama melo köşeyi doğru düşünüp atlamış ve iyi uçarak kurtarmış. Sizin fikirlerinizi bilemem ama belki muslera olsa bu penaltı gol olurdu. bence atanın suçu yok...
    Bazılarına göre de tekrar edilmesi lazımmış, boşverin amacı belli yorumların, bu kurtarış şampiyonluğu getirecek. Melo iki maçtır sinyalini veriyordu, resmen döndü, bu kadar akılsıza rağmen pozisyon bulduk biraz tempo yapınca, Selçuk, Hamit, Burak ile çok daha iyi oynayacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Kırmızı kart yanlış karar bence. Sarı olmalıydı.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ortada Melo'nun kaleye geçmesi gibi çok ilginç bir durum varken ne bir hakem ne de Elazığ'lı futbolcuların hiçbiri çizgiye dikkat etmemiş doğal olarak

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ünal Başgan yine formda
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Güzel Kurtarmış da hakem kendini kurtaramamış, Melo'nun çizgide durması gerekiyor Altıpas'a doğru yürüyerek gitmesi değil : )
    Melo, penaltıyı çok iyi çıkardı; yalnız ortalığı bulandırmak gibi olmasın da, penaltı kullanılmadan önce Melo 2-3 adım öne çıkmış. Bunu gören tek kişi, ben değilmişim demek.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bazılarına göre de tekrar edilmesi lazımmış, boşverin amacı belli yorumları
    Bazılarına göre değil kurallara göre Ama hakem atlamış.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Melo, penaltıyı çok iyi çıkardı; yalnız ortalığı bulandırmak gibi olmasın da, penaltı kullanılmadan önce Melo 2-3 adım öne çıkmış. Bunu gören tek kişi, ben değilmişim demek.
    Çıktığı mesafe olsa olsa 15 cm dir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu sonuçta çizgide durması lazımdı kural olarak. Kuralı belirten kişiler haklılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu kurtarış ile Melo, Galatasaray taraftarlarının gönlünü yeniden almış oldu.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Çıktığı mesafe olsa olsa 15 cm dir.
    Kuralda cm. sınırlaması mı var?

Neyse, Elazığ böyle devam ederse kümeye gider. Doğru düzgün pozisyona bile giremedi. Yekta ya da Emre, karşı karşıya golleri atsalar o penaltıya da kalmazdı iş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Elazığsporlu Serdar, Melo abimiz çok güzel kurtardı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Evet öne çıkıyor da, penaltıların %80 90'ında böyle yapıyor kaleciler, tekrar edilmiyor. Kuralı zaten düzgün uygulamıyorlar, Melo'nun ki ilk de değil son da olmaz, takılacak bir durum değil bence.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yahu sonuçta çizgide durması lazımdı kural olarak. Kuralı belirten kişiler haklılar.
    niye her penaltıda belirtmiyolar bu kuralı orası merak konusu özellikle rüştü penaltılarda çok ileri çıkardı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu cizgide durma kuralinin bi standarti yokki Turkiyede ? bi bakarsin tekrarlatiyorlar bi bakarsin oyunu devam ettirmis. Melo iyi almis yinede topu helal olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Kuralda cm. sınırlaması mı var?

Neyse, Elazığ böyle devam ederse kümeye gider. Doğru düzgün pozisyona bile giremedi. Yekta ya da Emre, karşı karşıya golleri atsalar o penaltıya da kalmazdı iş.
    Kuraldan bahsetmedim ben. 2-3 adım demişsiniz de 15cm ya var ya yoktur. Abartmaya gerek yok. Futbolun içinde birçok kural zaten es geçilebiliyor. Taç kullanım şekilleri, serbest vuruşlara başlama şekilleri vb. Kalecilik ile alakası olmayan biri gelip penaltı kurtarıyorken, 15cm in lafını yapmak bence hiç mantıklı değil. Biraz da futbolun güzel yanlarını görmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Evet öne çıkıyor da, penaltıların %80 90'ında böyle yapıyor kaleciler, tekrar edilmiyor. Kuralı zaten düzgün uygulamıyorlar, Melo'nun ki ilk de değil son da olmaz, takılacak bir durum değil bence.
    Bunu yazacaktım tam da, eline sağlık.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kuraldan bahsetmedim ben. 2-3 adım demişsiniz de 15cm ya var ya yoktur. Abartmaya gerek yok. Futbolun içinde birçok kural zaten es geçilebiliyor. Taç kullanım şekilleri, serbest vuruşlara başlama şekilleri vb. Kalecilik ile alakası olmayan biri gelip penaltı kurtarıyorken, 15cm in lafını yapmak bence hiç mantıklı değil. Biraz da futbolun güzel yanlarını görmek lazım.
    Kusura bakmada işine gelince futbolun güzellikleri oluyor işine gelmese kural hatası

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kusura bakmada işine gelince futbolun güzellikleri oluyor işine gelmese kural hatası
    Ne alaka ? Örnek göstermeden sallama fikirlerle bana gelmeyin lütfen.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu GS Tv'deki adam da komedi harbiden. Reyting yapsın diye koymuslar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=mFQZ02Tj_Z0 sizinde işinize gelince kural hatası işinize gelince müthişsin volkan

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Ahaha çok iyi bu adam ya Gençlerbirliği ve Karabük maçlarında konuşamayınca burda bağırarak telafi etmiş

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Futbolun güzelliklerini gayet güzel görebiliyorum. Melo'nun penaltıyı iyi çıkardığını da yazdım. Gerçek bir kaleci gibi atladı köşeye; ama bunlar benim söylediğim şeyleri değiştirmez.

Bunun dışında; bu tarz durumlarda, kuralların anlık uygulandığı düşüncesine de katılıyorum. Belki de aynı olay, bu hafta bir daha yaşanacak ve o penaltı tekrar edilecek, kimbilir?!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=mFQZ02Tj_Z0 sizinde işinize gelince kural hatası işinize gelince müthişsin volkan
    1. Volkan burda ileri 3 adım atıp atlamıyor. 2. si Türkiye maçında dediğin şeye bak ahah nerden laf atsam diye uğraşmışsın ama olmamış

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bu GS Tv'deki adam da komedi harbiden. Reyting yapsın diye koymuslar.
    Ali Ferahbot bildiğim kadarıyla Beşiktaşlı ve yıllardır radyolarda maç anlatır, resmen yaşıyor maçı. Tv'de olması sebebiyle biraz garip tabii.

Muslera haksız atıldı, belki Muslera olsa kurtaramayacaktı penaltıyı. Büyük ihtimal 1 maç ceza alacak ve cezasını Balıkesir maçında çekecek, daha iyisi olamazdı herhalde.

Hakem çok kötüydü, bizim penaltıyı da veremedi Bilica'nın pozisyonunda. Tabii onu kimse konuşmayacak, Melo onu da kurtarmış oldu.

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri