Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Elazığspor kazanır

4 17.39%
  • Berabere biter

5 21.74%
  • Galatasaray kazanır

14 60.87%
1 ile 30 arası toplam 170 sonuç

Konu: SB Elazığspor - Galatasaray | STSL 13. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kuraldan bahsetmedim ben. 2-3 adım demişsiniz de 15cm ya var ya yoktur. Abartmaya gerek yok. Futbolun içinde birçok kural zaten es geçilebiliyor. Taç kullanım şekilleri, serbest vuruşlara başlama şekilleri vb. Kalecilik ile alakası olmayan biri gelip penaltı kurtarıyorken, 15cm in lafını yapmak bence hiç mantıklı değil. Biraz da futbolun güzel yanlarını görmek lazım.
    Kusura bakmada işine gelince futbolun güzellikleri oluyor işine gelmese kural hatası
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kusura bakmada işine gelince futbolun güzellikleri oluyor işine gelmese kural hatası
    Ne alaka ? Örnek göstermeden sallama fikirlerle bana gelmeyin lütfen.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?v=mFQZ02Tj_Z0 sizinde işinize gelince kural hatası işinize gelince müthişsin volkan

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=mFQZ02Tj_Z0 sizinde işinize gelince kural hatası işinize gelince müthişsin volkan
    1. Volkan burda ileri 3 adım atıp atlamıyor. 2. si Türkiye maçında dediğin şeye bak ahah nerden laf atsam diye uğraşmışsın ama olmamış
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

1. Volkan burda ileri 3 adım atıp atmalmıyor. 2. si Türkiye maçında dediğin şeye bak ahah nerden laf atsam diye uğraşmışsın ama olmamış
    tek adımda yarım metre atladığı için gerek duymamış heralde aklıma ilk o maç geldiği için onu koydum söyle başka bi penaltı çıkardığı maçı onun linkinide koyalım orda da emin ol çıkıyodur çıkmayan kaleci yok çünkü

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Oyuncu tam topa vururken öne çıkıyor Volkan, kural ihlali yok burada, benzer örnek olarak vermek yanlış olur. Ama benzerleri illa ki bulunur Volkan'a ait.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Oyuncu tam topa vururken öne çıkıyor Volkan, kural ihlali yok burada, benzer örnek olarak vermek yanlış olur. Ama benzerleri illa ki bulunur Volkan'a ait.
    tekrar tekrar izledim topa vurmadan önce çıkıyo saliseler var büyük ihtimal direk farkedilcek bişey değil tabiki aklıma gelen ilk penaltı olduğu için koydum dediğin gibi önemli olan benzer pozisyonların olması sanki ilk defa bi kaleci penaltıda öne çıkmış gibi tekrar edilsin diye yaygara çıkarmak yanlış

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

tekrar tekrar izledim topa vurmadan önce çıkıyo saliseler var büyük ihtimal direk farkedilcek bişey değil tabiki aklıma gelen ilk penaltı olduğu için koydum dediğin gibi önemli olan benzer pozisyonların olması sanki ilk defa bi kaleci penaltıda öne çıkmış gibi tekrar edilsin diye yaygara çıkarmak yanlış
    Peki. Her neyse. Benim asıl fikrim yukarıda yazıyor zaten olayla ilgili, farklı şeyler söylemiyoruz.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri