Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Elazığspor kazanır

4 17.39%
  • Berabere biter

5 21.74%
  • Galatasaray kazanır

14 60.87%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 170 sonuç

Konu: SB Elazığspor - Galatasaray | STSL 13. Hafta

bi tarafta melo bi tarafta volkan bir de buna bakın, ikisi de tr ligindenmiş paylasan öle dedi

http://s1.directupload.net/images/121124/zejvkv5x.swf

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Size kalecilerin öne çıkması ilgili milyonlarca örnek verebilirim tarihte penaltılara giden maçları izleyin milyonlarca görürsünüz

ve bu tarihe geçecek günü böyle karalamaya çalışmayın kaç futbolcu 90.dakikada penaltı kurtarmış bildiğim tek baselli petric yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    bi tarafta melo bi tarafta volkan bir de buna bakın, ikisi de tr ligindenmiş paylasan öle dedi

Öncelikle Volkan'ın kurtardığı penaltı Türkiye Avusturya maçından.
    İkincisi rakip topa vurduğu an öne atlamakla, rakip topa vurmadan öne doğru yürümek bir olmasın (:

Bu konuda başlığa bu durumla ilgili mesajı ilk ben attım diye bunu yazdım ve ekliyorum, Kural hatası mı ? Evet Kural hatası. Peki ligimizde bunu kaleciler yapmıyor mu ? Yapıyor. Yani Kaleciler böyle yapıyor diye hata, hata değildir diyemeyiz. Bazı hakemler iyi süzüyor ve tekrarlatıyor bazıları devam ettiriyor, hakem insiyatifi. Özellikle şu "oyuncunun kart işareti yapmasındaki tutarsızlık" kadar tutarsız bir mevzu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Caner'in etmediği küfürden gördüğü kırmızı kart sonrası tepkisiyle Engin'in gördüğü kırmızı karta verdiği tepkileri karşılaştırmak bile abestir

Herkes sinirlendigine göre Melo yavastan eski formuna ulasmaya baslamis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkide bir bu videoyu izliyip duruyom.Sen çok yaşa Ali Ferahbot.
    [YOUTUBE="_NVDrALnERg"]_NVDrALnERg[/YOUTUBE]

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Hakem zaten kariyerinin en kötü maçını yönetti. Galatasaray'ın net bir penaltısı verilmedi, Faubert'in Aydın'a yaptığı hareket net kırmızı kart gerektiriyordu. Elazığ'ın kazandığı penaltıda kaleye Melo geçince hakem resmen batırdı.

Sonuç olarak penaltı net penaltıydı. Bana kalırsa Muslera'ya verilen kırmızı kartta doğru.. Penaltıyı atan Göksu gayet iyi vurdu ama şans bizden yanaydı, Melo'da köşeyi doğru tahmin ederek iyi bir kurtarış yaptı.. Olayları fazla büyütmenin bir anlamı yok..
    Last edited by Nedvedmania : 25.Kasım.2012 at 02:12 Reason: Kural 6

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

http://beta.eksisozluk.com/entry/31064188

Ben bunu kaçırmışım ya, izleyen arkadaşlar gerçek mi bu ?
    "tv arşivi" ni açıp izledim biraz ama rastlayamadım. Hatta Rıdvan sürekli tekrar edilmeli diyor. Pek zannetmiyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Herkes Melo konusuna odaklandığından penaltı ve kırmızı doğru muydu değil miydi kaynadı arada. Ben izlediğim kadarıyla penaltı kararının yanlış olduğunu düşünüyorum. Oyuncu topa dokunamıyor, Muslera'ya belli belirsiz çarpıp yön değiştiriyor top. Ardından çarpıştılar. Penaltı verildikten sonra kırmızı doğru olabilir ona lafım yok ama penaltı kararı yanlıştı bence...

@ForsakeN

Haksız kırmızı kart gören oyuncu hakemi dövebilir ve bunu yaparsa ceza almamalı o zaman, öyle mi? Her türlü hakka sahiptir yani. Hatta niye kırmızı kartla sınırlıyoruz. Hakemin her yanlış kararında oyuncular saldırsınlar hakeme ve ceza almasınlar. En mantıklısı bu olur...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Herkes Melo konusuna odaklandığından penaltı ve kırmızı doğru muydu değil miydi kaynadı arada. Ben izlediğim kadarıyla penaltı kararının yanlış olduğunu düşünüyorum. Oyuncu topa dokunamıyor, Muslera'ya belli belirsiz çarpıp yön değiştiriyor top. Ardından çarpıştılar. Penaltı verildikten sonra kırmızı doğru olabilir ona lafım yok ama penaltı kararı yanlıştı bence...
    Pozisyonu tekrar izlemekte fayda var, maç esnasında tam anlayamıyor insan. Musleranın kolları ve elleri direkt olarak rakibin bacaklarına doğru iniyor. Baya sert bir müdahale var yani orda. Bana kalırsa penaltı da kart da doğru..

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Öncelikle Volkan'ın kurtardığı penaltı Türkiye Avusturya maçından.
    İkincisi rakip topa vurduğu an öne atlamakla, rakip topa vurmadan öne doğru yürümek bir olmasın (:

Bu konuda başlığa bu durumla ilgili mesajı ilk ben attım diye bunu yazdım ve ekliyorum, Kural hatası mı ? Evet Kural hatası. Peki ligimizde bunu kaleciler yapmıyor mu ? Yapıyor. Yani Kaleciler böyle yapıyor diye hata, hata değildir diyemeyiz. Bazı hakemler iyi süzüyor ve tekrarlatıyor bazıları devam ettiriyor, hakem insiyatifi. Özellikle şu "oyuncunun kart işareti yapmasındaki tutarsızlık" kadar tutarsız bir mevzu.
    O videonun normalini izledim sen avusturya diyince,, gayet de topa vurmadan öne cıkıyor volkan da.
    Neyse dediklerinde de haklısın evet böyle bir kural var ama dunyanın her yerinde hakemler gözden kacırıyor cok tartışmalı bir kural zaten.

He bu arada yerdeki adama kırmızı gösterilmez.
    Oyuncu sakatlanıp cıkarsa yedek klubesine dogru gösteriyorsun takım kaptanına bilgi veriyorsun.
    Oyuncu ayağa kalkmadan o kırmızıyı gösteremezsin. Trtspor'da bunyamin gezer gösterirsin diyor ama Collina öyle demiyor. Ben de o zaman bazı arkadaslarınki gibi bir tarzla baglayayım. Hakem bize karşı öyle hırslı ki Muslera'ya yerdeyken kırmızı gösteriyor. Bunun sonu yok...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O değilde Yılmaz Vural hocanın yüzü ne zaman gülecek arkadaş yahu Dünya adama karşı dönüyor sanki.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    @ForsakeN

Haksız kırmızı kart gören oyuncu hakemi dövebilir ve bunu yaparsa ceza almamalı o zaman, öyle mi? Her türlü hakka sahiptir yani. Hatta niye kırmızı kartla sınırlıyoruz. Hakemin her yanlış kararında oyuncular saldırsınlar hakeme ve ceza almasınlar. En mantıklısı bu olur...
    Bir kere Engin'in aksine Caner, gökten inen kırmızı kart sonucu hakeme saldırmadı. O gösterdiğiniz anlık hareket dışında fiili bi müdahalesi yok. Mesela yakasından tutupta 5 metre sürüklemedi hakemi.

Gördüğü kırmızı kart onun hakeme istediğini yapacağı anlamına tabiki gelmez ama o olay ile hakettiği kırmızı kartı görüpte hakemi tartaklayan bir adamın şartlarını karşılaştırmak saçmadır, daha uygun kelime gelmedi aklıma

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Mesela yakasından tutupta 5 metre sürüklemedi hakemi.
    işte o 11 maç oluyor diğeri 2 maç oluyor. Anladın umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fatih terime ne ceza verilecek merak ediyorum

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    hakettiği kırmızı kartı
    bu da tartışılır. Ne dedi engin orada sen duydun mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hiç bir ceza verilmeyecek, kendi oyuncusuna bacaksız ... dedi diye neyin cezasını verecekler ki ? Boş beklentilere girmeyin.

Melo "Marca" nın internet sitesinde;
    http://www.marca.com/2012/11/24/futb...353788254.html

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hiç bir ceza verilmeyecek, kendi oyuncusuna bacaksız ... dedi diye neyin cezasını verecekler ki ? Boş beklentilere girmeyin.
    Eğer hakem notlarına, gözlemci raporlarına veya tv kayıtları destekli karara bağlanırsa verilir. Emre Belözoğlu boğaz kesme hareketi yaptı diye TV destekli kararla ceza yemedi mi ? Ümit Karan topu sahada tutamayıp taca çıkınca topa küfür etmekten dolayı ceza yemedi mi ? O zaman herkes maç içinde kendi takımındaki oyuncularla küfürlü konuşsun, bassın küfürü, gör o zaman curcunayı : )
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence bu acıklıyor herşeyi. kural hatası diyip bu muhteşem kurtarışı küçümsemek yanlış
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Eğer hakem notlarına, gözlemci raporlarına veya tv kayıtları destekli karara bağlanırsa verilir. Emre Belözoğlu boğaz kesme hareketi yaptı diye TV destekli kararla ceza yemedi mi ? Ümit Karan topu sahada tutamayıp taca çıkınca topa küfür etmekten dolayı ceza yemedi mi ? O zaman herkes maç içinde kendi takımındaki oyuncularla küfürlü konuşsun, bassın küfürü, gör o zaman curcunayı : )
    Emre Belözoğlu'ndan örnek vermeyin bence. Milyonlarca terbiyesizliği varken arada ceza almış çok mu ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakemler o esnada penaltı pozisyonuna odaklanmışlardı. Gözlemcinin de raporuna falan yazacağını sanmıyorum. Boğaz kesme hareketi ile aynı şey değil, aferin Emre aferin diyor sonra da sövüyor. Çok değil 1-2 hafta önce Yılmaz Vural ana avrat düz gitti yine kendi oyuncusuna hatta onu kınadım bu forumda -bugün Fatih Terim de Emre yerine başkasına sövse onu da kınarım ama Emre artık baydı- Yılmaz Vural'a yaptırım yokken Fatih Terim'e de ceza falan gelmez. Ayrıca, zaten pek çok teknik direktör oyuncusuna küfürlü konuşuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Corpus @uAburak89

Ben Emre Belözoğlu doğru yaptı yanlış yaptı demedim : )
    TV görüntüleriyle de ceza veriliyor.
    Değil kendi oyuncuna küfür etmek, topa bile küfür etsen ceza veriliyor.
    Diye 2 örnek gösterdim, Yani kazara yarın Fatih Terim PFDK'ya sevkedilse niye sevkedildi ki diye sorgulamadan önce örnekleri olduğunu bilmek gerek diye yazdım.
    ...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Emre Belözoğlu'ndan örnek vermeyin bence. Milyonlarca terbiyesizliği varken arada ceza almış çok mu ?
    Kıyasladığımız kişi Fatih Terim olunca Emre'den örnek vermek yanlış olmuyor. İkisininde terbiyesizliği var ne de olsa dimi
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Emre fazla göze batıyordu, sürekli çenesi çalışıyordu zaten ondan başka TV görüntüsünden ceza alan yok, Ümit'i görmemişim, Sivas maçını diyorsan orada da yan hakem üzerine alındı diye hatırlıyorum sanki, yine de maç içinde aldı cezasını sebebi ne olursa olsun. Küfürü meşrulaştırmaya çalışmıyorum ama ben sevk edileceğini falan sanmıyorum. Maç esnasında uyarı almamış, tribüne gönderilmemiş, maç sonrası açıklamasında bir şey yok, Lig Tv o anları yakaladı diye ceza vereceklerini sanmıyorum. Olursa da yapacak bir şey yok tabii.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Artul View Post
    Pozisyonu tekrar izlemekte fayda var, maç esnasında tam anlayamıyor insan. Musleranın kolları ve elleri direkt olarak rakibin bacaklarına doğru iniyor. Baya sert bir müdahale var yani orda. Bana kalırsa penaltı da kart da doğru..
    Ben zaten birkaç kez izlemeden yazmam pozisyonlar hakkındaki fikrimi. Burada yaygara koparken ben pozisyonları defalarca izlemekle meşgulümdür genelde Maç sırasında veya bittikten hemen sonra yazmadım, tv de özetini izledim, netten özetini izledim, geri sarıp birkaç kez izledim. Oyuncuya bakıyorum topa dokunmuyor ama top yön değiştiriyor. Muslera'nın göğsünü sıyırıyor sanki. Muslera'yı dikkatle izliyorum, tüm niyeti topa. Rakibin dizi kaşına geliyor. Rakibe müdahalesi tamamen çarpışma sonucu, kasıtlı bir engelleme yok. Bence penaltı değildi ama tabi bunlar kendi görüşüm. Sen penaltı olduğunu düşünüyorsun, saygı duyuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

penaltının tekrarlanması lazım kural bunu söylüyor ama çok fazla uygulanan bir kural değil.
    Kimsesiz bu puslu gecede bırakmam BEŞİKTAŞ'ım seni...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Çok uygulanan bir kural değil ama tabii ki ihlal var ortada penaltı tekrar edilmeliydi.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Melo'nun pozisyonu hatalı ve tekrarlanmalı ama bırakın da böyle güzellikleri görelim futbolda mesela geçen sezon Galatasaraya Sow'un attığı gole hakem faulü verebilirdi denildi fakat hakem vermedi ve böyle güzel bir golü gördük.Fatih Terim kendi oyuncusuna nasıl küfür ediyor öyle.Ben futbolcu olsam kabullenemezdim heralde.İğrenç bir durum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Penaltı kararı da doğruydu kart da .Muslera nasıl böyle bir hata yaptı anlamadım bodoslama girdi resmen.Penaltıya gelince evet ihlal var ama kural olarak kitapta kalan bir kural.Diğer liglerde de çok nadir uygulanıyor.Melo'ya gelene kadar Volkan'ın penaltılarına bakılabilir onun da böyle atlayışları var.

Fatih Terim'in küfürüne gelince futbolcu olsam yediremem , yakışmadı ama hak veriyorum.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri