Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Elazığspor kazanır

4 17.39%
  • Berabere biter

5 21.74%
  • Galatasaray kazanır

14 60.87%
1 ile 30 arası toplam 170 sonuç

Konu: SB Elazığspor - Galatasaray | STSL 13. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Herkes Melo konusuna odaklandığından penaltı ve kırmızı doğru muydu değil miydi kaynadı arada. Ben izlediğim kadarıyla penaltı kararının yanlış olduğunu düşünüyorum. Oyuncu topa dokunamıyor, Muslera'ya belli belirsiz çarpıp yön değiştiriyor top. Ardından çarpıştılar. Penaltı verildikten sonra kırmızı doğru olabilir ona lafım yok ama penaltı kararı yanlıştı bence...

@ForsakeN

Haksız kırmızı kart gören oyuncu hakemi dövebilir ve bunu yaparsa ceza almamalı o zaman, öyle mi? Her türlü hakka sahiptir yani. Hatta niye kırmızı kartla sınırlıyoruz. Hakemin her yanlış kararında oyuncular saldırsınlar hakeme ve ceza almasınlar. En mantıklısı bu olur...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Herkes Melo konusuna odaklandığından penaltı ve kırmızı doğru muydu değil miydi kaynadı arada. Ben izlediğim kadarıyla penaltı kararının yanlış olduğunu düşünüyorum. Oyuncu topa dokunamıyor, Muslera'ya belli belirsiz çarpıp yön değiştiriyor top. Ardından çarpıştılar. Penaltı verildikten sonra kırmızı doğru olabilir ona lafım yok ama penaltı kararı yanlıştı bence...
    Pozisyonu tekrar izlemekte fayda var, maç esnasında tam anlayamıyor insan. Musleranın kolları ve elleri direkt olarak rakibin bacaklarına doğru iniyor. Baya sert bir müdahale var yani orda. Bana kalırsa penaltı da kart da doğru..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Artul View Post
    Pozisyonu tekrar izlemekte fayda var, maç esnasında tam anlayamıyor insan. Musleranın kolları ve elleri direkt olarak rakibin bacaklarına doğru iniyor. Baya sert bir müdahale var yani orda. Bana kalırsa penaltı da kart da doğru..
    Ben zaten birkaç kez izlemeden yazmam pozisyonlar hakkındaki fikrimi. Burada yaygara koparken ben pozisyonları defalarca izlemekle meşgulümdür genelde Maç sırasında veya bittikten hemen sonra yazmadım, tv de özetini izledim, netten özetini izledim, geri sarıp birkaç kez izledim. Oyuncuya bakıyorum topa dokunmuyor ama top yön değiştiriyor. Muslera'nın göğsünü sıyırıyor sanki. Muslera'yı dikkatle izliyorum, tüm niyeti topa. Rakibin dizi kaşına geliyor. Rakibe müdahalesi tamamen çarpışma sonucu, kasıtlı bir engelleme yok. Bence penaltı değildi ama tabi bunlar kendi görüşüm. Sen penaltı olduğunu düşünüyorsun, saygı duyuyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    @ForsakeN

Haksız kırmızı kart gören oyuncu hakemi dövebilir ve bunu yaparsa ceza almamalı o zaman, öyle mi? Her türlü hakka sahiptir yani. Hatta niye kırmızı kartla sınırlıyoruz. Hakemin her yanlış kararında oyuncular saldırsınlar hakeme ve ceza almasınlar. En mantıklısı bu olur...
    Bir kere Engin'in aksine Caner, gökten inen kırmızı kart sonucu hakeme saldırmadı. O gösterdiğiniz anlık hareket dışında fiili bi müdahalesi yok. Mesela yakasından tutupta 5 metre sürüklemedi hakemi.

Gördüğü kırmızı kart onun hakeme istediğini yapacağı anlamına tabiki gelmez ama o olay ile hakettiği kırmızı kartı görüpte hakemi tartaklayan bir adamın şartlarını karşılaştırmak saçmadır, daha uygun kelime gelmedi aklıma

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Mesela yakasından tutupta 5 metre sürüklemedi hakemi.
    işte o 11 maç oluyor diğeri 2 maç oluyor. Anladın umarım.

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    hakettiği kırmızı kartı
    bu da tartışılır. Ne dedi engin orada sen duydun mu ?

Mesaj Yetkileri