Ben zaten birkaç kez izlemeden yazmam pozisyonlar hakkındaki fikrimi. Burada yaygara koparken ben pozisyonları defalarca izlemekle meşgulümdür geneldeMaç sırasında veya bittikten hemen sonra yazmadım, tv de özetini izledim, netten özetini izledim, geri sarıp birkaç kez izledim. Oyuncuya bakıyorum topa dokunmuyor ama top yön değiştiriyor. Muslera'nın göğsünü sıyırıyor sanki. Muslera'yı dikkatle izliyorum, tüm niyeti topa. Rakibin dizi kaşına geliyor. Rakibe müdahalesi tamamen çarpışma sonucu, kasıtlı bir engelleme yok. Bence penaltı değildi ama tabi bunlar kendi görüşüm. Sen penaltı olduğunu düşünüyorsun, saygı duyuyorum.

Maç sırasında veya bittikten hemen sonra yazmadım, tv de özetini izledim, netten özetini izledim, geri sarıp birkaç kez izledim. Oyuncuya bakıyorum topa dokunmuyor ama top yön değiştiriyor. Muslera'nın göğsünü sıyırıyor sanki. Muslera'yı dikkatle izliyorum, tüm niyeti topa. Rakibin dizi kaşına geliyor. Rakibe müdahalesi tamamen çarpışma sonucu, kasıtlı bir engelleme yok. Bence penaltı değildi ama tabi bunlar kendi görüşüm. Sen penaltı olduğunu düşünüyorsun, saygı duyuyorum.