Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

4 30.77%
  • Berabere biter

1 7.69%
  • Eskişehirspor kazanır

8 61.54%
1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Trabzonspor - Eskişehirspor | STSL 13. Hafta

Hybrid View

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ne alakasi var? Her zaman gunler degisiyor kim cikipta niye hep farkli gunde oynaniyor diye sikayet etmis? Madem ayni gun oynamak guzel pazardan pazara oynamak iyi olur.Zaten bu yil kombine satamadik doru durust bide pazartesi oynaninca taraftar gelemiyor.Tv'den izleme sayisi az oluyor vs vs.Fener oynasin bakim 5 mac pazartesi ortaligo yikarlar kiyim yapiliyor diye.Avrupada oynayanlar hafta sonu oynaniyor deniliyor bakiyorum Hannover persembe uefa oynuyor cumartesi Munih deplasmani burda olsa ortalik yikilirdi.Pazar gunu 4,5 civari oynatilabilir aksam Fener oynuyor diye oynatilmiyorsa.
    Valla ben hatırlıyorum Besiktaş üst üste p.tesi oynuyordu bir aralar hiç de şikayet etmediler. Hatta cok guzel de form yakalamışlardı. Siz elinizdekini avantaja cevirebilecekken boşuna ortalıgı ateşe veriyorsunuz. Siz takımsınız da eskişehir ne ? Onlar da itiraz eder ben her hafta farklı gün mü maç oynayacagım der bunun sonu yokki. Eskişehire karşı avantajınız oluyor cunku sizin oyuncularınız tam 7 gunu dolduruyor ona gore antrenman programlarını yapıyor ama rakipleriniz surekli baska gunler ve baska saatlerde oynuyor daha sevineceginize sikayet ediyorsunuz.
    Avrupa'dan ornek vermişsin Avrupa'da öyle fikstürler oluyor ki takımlar hiç itiraz etmiyor federasyona. Federasyon ne yapsın elbet birileri değişik saatte oynayacak. Bir maç programı belirleniyor artık buna saygı duymak lazım. O zaman haksızlık olmasın herkes her pazar saat 8de oynasın iş çözülsün. Böyle herseye de reaksiyon gösterilmezki ya. Avrupa maçı oynayanlara biraz esneklik tanınıyor siz de oynarken bu böyleydi o zaman diğer takımlar hiçbir şey söylemedi.

Not: Taraftarın gelememesi olarak degerlendirdiğinde tabi ki haklılık payın var. Ama taraftar da gelecek eğer taraftarsa, dediğim gibi birçok örnegi var bunun

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Valla ben hatırlıyorum Besiktaş üst üste p.tesi oynuyordu bir aralar hiç de şikayet etmediler. Hatta cok guzel de form yakalamışlardı. Siz elinizdekini avantaja cevirebilecekken boşuna ortalıgı ateşe veriyorsunuz. Siz takımsınız da eskişehir ne ? Onlar da itiraz eder ben her hafta farklı gün mü maç oynayacagım der bunun sonu yokki. Eskişehire karşı avantajınız oluyor cunku sizin oyuncularınız tam 7 gunu dolduruyor ona gore antrenman programlarını yapıyor ama rakipleriniz surekli baska gunler ve baska saatlerde oynuyor daha sevineceginize sikayet ediyorsunuz.
    Avrupa'dan ornek vermişsin Avrupa'da öyle fikstürler oluyor ki takımlar hiç itiraz etmiyor federasyona. Federasyon ne yapsın elbet birileri değişik saatte oynayacak. Bir maç programı belirleniyor artık buna saygı duymak lazım. O zaman haksızlık olmasın herkes her pazar saat 8de oynasın iş çözülsün. Böyle herseye de reaksiyon gösterilmezki ya. Avrupa maçı oynayanlara biraz esneklik tanınıyor siz de oynarken bu böyleydi o zaman diğer takımlar hiçbir şey söylemedi.

Not: Taraftarın gelememesi olarak degerlendirdiğinde tabi ki haklılık payın var. Ama taraftar da gelecek eğer taraftarsa, dediğim gibi birçok örnegi var bunun

Söyledikerinde bile yanlışlık var hala savunuyorsun.Biz pazartesi oynadık 7 gün geçti ama Eskişehir Fenerle oynadı Pazardı maç onlar daha çok dinlendi Geçen sene bize esneklik falan yapılmadı o konuda da hatan var.Biz 2 günde bir maç yaptık niye?Şike yapıldı bize her açıdan pahalıya mal oldu.(O konuya girmeyelim.).Ligi eylül'ün ortasında başlattılar ;'Süper Final' diye bir saçmalık çıkardılar.Biz Rusyada maç yaptık geldik 2 gün sonra zorlu maçlara çıktık.Ben buna karşı değilim ama daha oyuncular buna hazır değilken bir anda çıkarılması bizi hem ligden etti hemde Ş.L maçlarında zorlananmamıza neden oldu.

Bu yıl bakıyoruz GS normal fikstür olmasına rağmen ş.l maçlarının olmasından etkileniyor ligde.Biizim geçen yıl yaidaığımızı yaşasa ligin zirvesinde olması çok zordu.

Ayrıca sen hala saçma birşeyi savunuyorsun dünyanın heryerinde her takım farklı günlerde oynuyor kimse itiraz etmez o olaya.Ama sürekli hafta içi oynamak olmaz.Fomr yakalama falan hikaye o işi geçiniz.Taraftar madem taraftarsa gelsin diyorsunda bu adamların birde işleri var normal hayatları var.

Mesaj Yetkileri