1 ile 30 arası toplam 171 sonuç

Konu: Başarısız Bir Menajer İsteyen Var Mı?

Hybrid View

Hocam gidişat güzel ama ben senden daha iyisini bekliyorum .Fakat yine de kötü bir periyottan çıktığın için oyuncuların moralsiz .Takımı toparlarsak 5.6 oluruz bence hocam

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by babafm View Post
    Hocam gidişat güzel ama ben senden daha iyisini bekliyorum .Fakat yine de kötü bir periyottan çıktığın için oyuncuların moralsiz .Takımı toparlarsak 5.6 oluruz bence hocam
    Teşekkürler. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.

AFC Wimbledon 2012-2013 İLK DEVRE DEĞERLENDİRMESİ

Ligde 23 maçı tamamlamamız sebebiyle ilk devre bitti. Yani hayali olarak bitti, İngiltere alt liglerinde devre arası diye bir şey oluyor mu bilmiyorum, çünkü çok maç var. Şimdi bu 23 maçlık periyottaki istatistiki bilgileri size aktaracağım.

Ligde 23, Lig Kupası'nda ve Johnstone's Paint Trophy'de 1 ve FA Cup'ta 3 maç oynayarak, takımdaki ilk devremizde 28 resmi maç oynadık. Bu periyotta 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak çok ortalama bir performans gösterdik.

Ligin ilk 8 haftasında 1'den fazla gol yemedik, ilk 2 golümüzü 9. haftada, ikincisini ve sonuncusunu da 16. haftada yedik.

9. ve 14. hafta arasındaki 6 maçlık periyotta sadece 2 gol atabildik ve 2 puan aldık.

15. haftadaki galibiyetimizden sonra, yine 5 maçlık bir galibiyet alamama serisine girdik. Bu periyotta sadece 1 gol atabildik, 2 puan topladık.

Son 3 haftada ise 7 puan topladık, kalemizde sadece 1 gol gördük ve rakip filelere 5 gol bıraktık.

Genel olarak ligde 23 maçta 16 gol yedik, 23 gol attık. Maç başına 1 gol ortalamasıyla oynuyoruz.

Duraklama anlarında hiç gol yemedik ve sadece 1 gol attık, o da skoru değiştiren değil pekiştiren bir goldü. Yediğimiz en geç gol 87'de geldi, sonrasında ise 83, 72, 69 diye gidiyor. Bu istatistik takımın rakibi maç içerisinde çok fazla yorduğuna dair bir işaret olabilir.

Kupalarda ise performansımız iyi değildi. Toplamda oynadığımız 5 kupa maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldık; kalemizde 10 gol görürken rakip filelere 5 gol bıraktık. Maç başına 1 gol ortalamamız burada da şaşmamış gözüküyor.

Taktiksel olarak takımı değerlendirecek olursam: ilk 19 haftada SW-DR-2 DC-DL-DMC-MR-MC-ML-ST şeklinde oynarken, son 3 haftadır MC oyuncusunu DMC pozisyonuna çekmiş bir vaziyette oynuyoruz. Geride kalan 28 resmi maç sonucunda kafamdaki ideal 18 şu şekilde:

GK: Neil Etheridge
    SW: Danny Jackson
    DR: Curtis Osano, DC: Suat Usta&Mat Mitchel-King, DL: Scott Griffiths
    DMC: Eric Addo&Sammy Moore
    MR: Jason Banton, ML: Michael Dougthy
    ST: Jack Midson

S1: Seb Brown
    S2: Callum McNaughton
    S3: Pim Balkestein
    S4: Steven Gregory
    S5: Frankie Merrifield
    S6: Rashid Yussuff
    S7: Nicholas Bignall

3 haftada 7 puanın coşkusuyla, ligde 2. olan Oxford deplasmanına çıkıyorduk. Takım ligin ilk maçında kendi sahamızda bizi yenmişti ve bu sezonki performansı oldukça etkileyiciydi.

Maça adeta 1-0 yenik başlasak da, oyuncularım maçı çevirmekteki kararlılıklarını gösterdiler ve müthiş bir bitiricilik yüzdesiyle bu zor maçı 2-1 kazanarak Oxford'dan sadece 3 puan değil, ikili averajı da aldılar! Hani pek onlarla puan eşitleyeceğimiz yok da, olursa diyorum 2 şutumuzun ikisi de kaleyi buldu ve ikisi de gol oldu. Soyunma odasında oyuncularımı ''İşte sezon başından beri sizden beklediğim oyun bu koçlarım'' diyerek motive ettim ve ertesi gün eksik maçımıza hazırlanmaya başladık.

Bradford'la oynayacağımız eksik maçımızdan önce, son haftalarda kaledeki performansını beğenmediğim Neil Etheridge yerine yedek kalecimiz Seb Brown'a 11'de şans verdim. Yorgunluk nedeniyle birkaç değişiklik daha yapmak zorunda kaldım.

Malesef Bradford'a mağlup olduk ve onlar tarafından geçildik; puan tablosunda 9. sırada kaldık. Kaleci Seb Brown ilk golde çok etkisiz kaldı, Etheridge yine iyiymiş diyorum ve kendisini onbire geri döndürüyorum Bitiricilik konusunda yüksek yüzdemizi korumaya devam ediyoruz ayrıca. 2 şutumuzun ikisi de kaleyi buldu ve biri gol oldu. Gol şanslarını boşa harcamayarak önemli bir iş yapıyoruz gibi geliyor bana.

Haftaya da Play-Off potasında bulunan Wycombe deplasmanındayız. Bu kadar iyi 3 takıma karşı üst üste 3 deplasman olacak şey mi?
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Mesaj Yetkileri