1 ile 30 arası toplam 171 sonuç

Konu: Başarısız Bir Menajer İsteyen Var Mı?

Hybrid View

Kariyer anlatımın süper bence kovulduğuna üzülme bu senin için tecrübe olmuştur

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by gzbjk View Post
    Kariyer anlatımın süper bence kovulduğuna üzülme bu senin için tecrübe olmuştur
    Kovulmadım zaten, istifa ettim Düşüncelerin için teşekkürler.

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Bence FM yi bırak, yazarlığa başla Gerçekten mükemmel anlatımın var. Fm yi bırak kısmı şakaydı Başarılar..
    Çok teşekkür ederim. Henüz profesyonel olarak temaslarım olmadı ancak bir yazar olabilmek en büyük hayallerimden biri. Konu sadece futbol olduğu için küçük bir yelpazeyle sınırlı kalıyorum burada, normalde değişik konulara değinmeyi severim.

Quote Originally Posted by Arunas View Post
    Devam devam, Türkiye ligine gel ya 2. lige falan, bilindik bir ligde bu anlatımla daha eğlenceli bir kariyer olur garanti.
    Malesef oyunun başında Türkiye'yi açmamıştım. Keşke açsaymışım.

Antrenörü kovulan her kulübe başvurdum şu ana kadar. Neler oluyorsa, önce kulübün başkanları ''Hhahahahahah o fakir mi bizim kulübü yönetecekmiş'' diye açıklama yapıyor, bir hafta sonra da sözleşme teklifiyle kapıma geliyorlar. Bu tarz bütün yüzsüzleri reddettim.

Diğer teklif aldığım 2 kulübü de kadroları ve hedefleri küçük olduğu için reddettim, ancak diğerlerinin aksine bir menajer olarak bana saygı duydukları için ikisini de takdir ettim; dost defterine yazdım.

İlk tercihim ikinci lig kulüpleri olacak. Ancak yeni sezon açılana kadar herhangi bir ikinci lig kulübünden teklif alamazsak, Andria veya Feralpi Salo tarzı daha alt lig kulüplerden gelecek bir teklifi kabul edeceğim. Bu tarz durumlarda ekonomi kriterini önde tutacağım çünkü AFC'deki başarısızlığımın bana göre temel sebebi olan, taktiksel anlayışımın vazgeçilmez noktası olan bölgelere -en azından o lig için- kusursuz takviyeler yapamama engelini aşmak istiyorum.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Mesaj Yetkileri