Quote Originally Posted by mwaru View Post
Beyler Krasic'ten hemen umudu kesmeyin ben inanıyorum bu adama ikinci yarı çok iyi olacak.
Quote Originally Posted by benbenim View Post
Aykut hoca kimseyi tek devrede yollamaz , yollamasın da zaten. göreceksiniz Avrupa liginde bu adam en büyük kozumuz olacak.
Quote Originally Posted by barahir View Post
Deivid'in ilk sezonunu hatırlatmak istiyorum..
Nasıl form tutmasını bekliyoruz Krasiç'in ?

Zaten Juventus'ta koca sezon yatarak geçirmiş, Juventus da yatan Krasiç'i hayal edemeyeceği bir bonservis bedeliyle elden çıkarmış, Gelen Krasiç'in bizde tekrar eski günlerine erişmesi için sürekli oynaması ve form tutması gerekiyor ama biz de oynatmıyoruz. Çok uzak değil aynı durumda olan Hamit'e bakın. Sezon başında, ilk haftalarda ayakta duracak, bırakın koşmayı yürüyecek hali yoktu, şimdi Galatasaray'ın maç içinde en fazla ayakta duran oyuncusu. Hamit kadroya alınmayarak mı bu seviyeye geldi yoksa form tutması için sürekli oynatılarak mı ? veya @barahir'in örnek verdiği Deivid, kötü oynamasına rağmen sürekli şans verilen Deivid olduğunu da ben hatırlatmak isterim.

İşin kötü tarafı ne biliyor musunuz ? Adamı oynatmadığımız gibi oynattığımız ilk maçta da ondan mucizeler yaratmasını bekliyoruz, o da bunun farkında, farkında ki aslında hiç yapmaması gereken şeyleri sırf kendini gösterebilmek adına yapıyor ve sahada bir anda saçma şeyler yaparken onu izleyebiliyoruz. "İşleyen demir pas tutmaz" böyle kadroya alınmadan ondan umut bağlayacağımıza satmak en makul olan seçenek olacaktır.

Benim canımı sıkan Salih'in kadroda olmaması oldu. Olsaydı güzel olurdu.