Quote Originally Posted by heartbreaker007 View Post
Gençlerbirliği Gaziantep kimleri çıkarmış hocam? Yapmayın arkadaşlar şampiyonluk bekleyen en az 20 milyon taraftarı olan ve kulüp yöneticilerinin kendi varlıklarından kulübe yapılan aktramaların büyük finansal boyutları olan bir ortamda çıkıp genç oyuncu beklemeyin. avatarımda yazıyor hangi takımı tuttuğum o yüzden sakın ezeli rakibini bombalıyor diye düşünmesin kimse ama örneğin Galatasaray'da Semih Kaya, Emre Çolak gibi isimler büyük hedefleri olan bir takımda risk taşıyor. Yakıştıramıyoprum o takıma, tamam performansı vasatın üzerinde olabilir ama bu iyi olduğu anlamına gelmiyor. Ha kaliteleri hamuru o yıldız ışığı Arda kadar olsa tamam Arda için nasıl helal olsun dediysem bu isimler içinde söylerdim ama yok değiller yani ne Emre Çolak'a baktığımda evet olur diyebilliyorum ne de emih'e. Walla Pes 13 bile son orijinal yamasından sonra bu 2 liyi 11 e almamış ilk çıktığında wardı sonra cris danny 2 lisi ward defansta ki olması gereken de bu
Türkiye liginde oyuncu satışından en çok kar sağlayan iki kulüp Gençlerbirliği ve Gaziantepspor'dur. Ha illa altyapıdan çıkarmaları gerekmiyor bulmaları bile yeterli.Gençlerbirliği deyip geçmeyin. Zamanında Geremi'yi parlatıp da bir kulüp. Kaldı ki kimi çıkardı diyorsun. Şurada saysam bitmez. Beşiktaşlı olduğumdan bilirim bu takımlardan bayağı oyuncu almıştık zamanında. Niye İsmail Köybaşı, Ayhan Akman gibi birini almak için Gaziantep'e ihtiyaç duyuyoruz veya Mustafa Pektemek'i niye Gençlerbirliği'nden önce Beşiktaş alıp kadrosuna katmıyor ? Çünkü fırsat verilmiyor. Görüşünüze saygım var ama ben yabancı sınırlamasına olumlu bakıyorum. Böyle olursa Türk futbolculara daha fazla şans verilecek. Milli takımın halini herkes görüyor. Altyapıda revizyona gitmemiz gerek.