Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Braga kazanır

3 10.71%
  • Berabere biter

8 28.57%
  • Galatasaray kazanır

17 60.71%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 159 sonuç

Konu: Braga - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yalnız cidden atamıyodu Bu sene en büyük artısı bu oldu.Ama Elmander de yavaş yavaş elden kayıyor gibi.Seviyoruz sayıyoruz ama olmayacak gibi artık.
    O zaman atamaz diye değiştirelim, hak geçmesin. Başka şeylerde bekliyorum ben ama güzel oluyor bu tvlerde konuşan çok bilmişler ne dese tersi çıkıyor. Sow sakat dediler adam o günden sonra nasıl döktürüyor. 2 maçta 0 puanda kalınca, bu Galatasaray sıfır çeker dediler, 10 puan alıp çıktık.

Burak Yılmaz röveşata atamıyor falan desinler istiyorum, topçu değil desinler.

O adam gs sıfır çeker demedi gs bu oyun planıyla devam ederse sıfır çekebilir dedi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O oyun planıyla devam ettik

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    O adam gs sıfır çeker demedi gs bu oyun planıyla devam ederse sıfır çekebilir dedi
    Bir kişiyi kastetmedim. Bu forumda da görmüştük, 3. maçların sonunda bakın ne kadar haklı olduğumu görüyorsunuz değil mi diyenleri, hiç bir zaman kesin konuşmamak lazım. Ders oluyor böyle.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Braga'yı 'Aydın'latan adam !

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    O zaman atamaz diye değiştirelim, hak geçmesin. Başka şeylerde bekliyorum ben ama güzel oluyor bu tvlerde konuşan çok bilmişler ne dese tersi çıkıyor. Sow sakat dediler adam o günden sonra nasıl döktürüyor. 2 maçta 0 puanda kalınca, bu Galatasaray sıfır çeker dediler, 10 puan alıp çıktık.

Burak Yılmaz röveşata atamıyor falan desinler istiyorum, topçu değil desinler.
    İlk 3 mac 1 puan,sonra gidip gurubun en zayif takimini deplasmanda yendin.2 mac guruptan cikmis Manu ile oynayip kazandin(ki bu Manu gurubun en zayif takimina sahasinda yenilen Manu.)
    son maca gelindiginde ise guruptan cikamayacagi bir Braga ile oynadin onuda zarzor kazandin.Bence ortada buyuk bir sorun var dusunulmesi gereken.Bunlara guvenip ust turda boyle devam ederse GS kotu durumlara dusebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    İlk 3 mac 1 puan,sonra gidip gurubun en zayif takimini deplasmanda yendin.2 mac guruptan cikmis Manu ile oynayip kazandin(ki bu Manu gurubun en zayif takimina sahasinda yenilen Manu.)
    son maca gelindiginde ise guruptan cikamayacagi bir Braga ile oynadin onuda zarzor kazandin.Bence ortada buyuk bir sorun var dusunulmesi gereken.Bunlara guvenip ust turda boyle devam ederse GS kotu durumlara dusebilir.
    grubun en zayıf takımı 10 puan aldı ? o nasıl iş ya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakettik mi tartışılır zaten, 3 maçta 3 galibiyet dışında çok şanslıydık. Ama sonuç değişmiyor işte, çıktın mı çıktın. Belki ilk maç penaltı verilse maçın başında, 6 direk yerine 3 direk olsa grup lideri bile olacaktı takım.

Ama futbol hakikaten kötü, üzerine çok şeyler eklemek lazım yoksa en zayıf gözüken Schalke bile darmaduman eder çıktığımıza pişman oluruz.

Burağın golü çok güzel

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Facx View Post
    grubun en zayýf takýmý 10 puan aldý ? o nasýl iþ ya

Futbolun cilvesi iste.Ne o sen Cluj'u avrupa devi falan mi saniyorsun ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Futbolun cilvesi iste.Ne o sen Cluj'u avrupa devi falan mi saniyorsun ?
    cluja avrupa devi diyen yokta braga yı 2 maçtada yenen cluj nasıl bragadan zayıf onu anlamadım ben

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne sacma muhabbet donuyor yahu.tur atlamisiz sevinin iste.

Takim bagira bagira tek forvet diyor.umarim sistem degisir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Düşünülmesi gereken bir şey olduğuna katılmıyorum.Puan kaybettiğimiz 3 maçta da elimizden zor kurtuldu 3 takımda.Şanssızlık peşimizi bırakmadı ilk 3 maç,son 3 maç da şans peşimizi bırakmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ305971SXQ

Bunun üzerine tv geliri de gelecekse transferlerin parası fazlasıysa çıkmış demektir.

Fatih Terim: Ocak ayı güzel geçecek dedi.

Sivas maçında kalede Ufuk olacakmış.
    Last edited by uAburak89 : 06.Aralık.2012 at 02:51

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Düşünülmesi gereken bir şey olduğuna katılmıyorum.Puan kaybettiğimiz 3 maçta da elimizden zor kurtuldu 3 takımda.Şanssızlık peşimizi bırakmadı ilk 3 maç,son 3 maç da şans peşimizi bırakmadı.
    Kazandığı maçlarda da çok rahat olduğu söylenemez G.Saray'ın.

Neyseki korkulu rüya görmeden turu geçtik her zaman avrupada işi son saniyelere bıraktığımızda korkmuşumdur ama bu kez olmadı. Umarım gidebildiği yere kadar gider hem G.Saray hem de F.Bahçe.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Kazandığı maçlarda da çok rahat olduğu söylenemez G.Saray'ın.
    Zaten son 3 maçta şansın bizimle olduğunu belirtim abi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aydın Yılmaz, Bizde Öyle !

Eheueheheheheh
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Futbol oynamadan kazandık.Olsun kazanamak için cıkılan maçlarda herşey mübahtır.Sonuçta istediğimizi aldık 2.turdayız.Malaga Veya Shalke Yada son çare Juventus gelsin inşallah onlarıda eler çeyrek finale cıkarız ..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim ntvspor'a bağlandı, mutlu ama oyundan memnun değil herkes gibi. Yine ocak ayını da belirtti, güzel geçireceğimize inanıyorum dedi. Duyumcular göreve.

Taraftarlarımız bazı oyuncularımıza karşı sabırlı olursa onları da kazanacağız dedi. Hamit'i ıslıklayanlara güzel gönderme oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Muhabbetlere bak arkadaş sanki her sene bir Türk takımı gruptan çıkıyor te allam ya.Helal olsun Aslanlar.Bundan sonra elenseniz de helal olsun size.Böyle devam.

Bundan 2 sene önce ligi 8. sırada bitiren takım.Orta sahasında Ayhan,Mustafa Sarp,Barış ile oynayan bir takım.Ve bu takım geçen sene şampiyon olup bu sene Şampiyonlar liginde gruplardan çıkıyor.Liginde ise hala lider.Sanırım birazcıkta olsa bu adamlar saygıyı hakediyor he? Lütfen hakedene hakketiği değeri verelim.
    Last edited by Suicider : 06.Aralık.2012 at 03:12 Reason: yazım yanlışı

2 sene önce Cimbom kümeye diye bagiran herkesten allah razi olsun hersey o gün basladi ve devam ediyor daha da iyi yerlere gelecek insallah takim.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Tebrikler. İkinci yarı Terim'in hamleleri üç puanı getirdi. Amrabat neyse de hocadan Aydın değişikliğini kimse beklemezdi. Ayrıca sezon sonu Galatasaray'da Baros'tan sonra ayrılan ikinci yabancı Elmander olur gibi kesin. Geçen sezon ki formunun uzağında ve son geçirdiği sakatlıktan sonra iyice geriledi. Selçuk İnan'da formsuz. Geçen sezon saha içinde sorumluluk alan, sonucu değiştiren Selçuk İnan yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu akşam tam Osmanlı Ordusu gibiydik. Hilal taktiği uygulayıp golü yedik ve kazandıklarını zannetsinler istedik. Ardından 2 tane sallayıp gerçeği gösterdik
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Öncelikle şunu belirtmek lazım, Bu grupta Man United'ın ardından en iyi futbolu oynayan takım BRAGA ve buna rağmen skora yansıtamadıkları için adamlar sonuncu oldu. Dünkü maçın ilk devresinde her zamanki gibi yana ve geriye oynayan Hamit ve Selçuk'un berbat oyununa Elmander'in formsuzluğu ve savunmada Melo ve Riera'nın pas hataları da eklenince Braga oyuna hükmetti.Allahtan devre 1-0 bitti İkinci devre doğru hamleler oyunda dengeyi sağladı ve şükür ki turu geçtik.

Şimdi önümüze bakmak lazım. Bu takımı ileriye taşıyabilecek en az 1 orta saha ve eğer Elmander toparlanmazsa kaliteli bir satrafora ihtiyacımız var. 4-4-2'nin iyi çalışması için hem kenar adamları içeri yardım etmeli,hem de orta alandakiler dikine top taşımalılar.Geçen sene Melo ve Selçuk ,önlerindeki Necati'nin de geriye yaslanarak oynamasıyla küçük üçgenler kurup bunu uyguluyordu.Fakat bu sene ikisi de neredeyse hiç bu tarz işlere girmedikleri gibi bir de bunlara Hamit eklendi Takım kağnı gibi hücuma çıkıyor bu sistemle. Bence kesinlikle Hamit ya da Selçuk ön liberoda kalmalı. Melo topla çıkmayı seven bir adam.Emre Çolak ya da Engin Baytar'la beraber güzel işler çıkartabilir. Yani 4-1-2-2-1 şeklinde savunmada 4-5-1, hücumda 4-3-3'e dönen bir sisteme dönebiliriz. eğer bu tarza dönersek Santrafor ihtiyacımız da kalmaz. Semih'in yanına üst düzey bir stoper, Sağ kanata çok kalite bir kanat/forvet ya da orta alanda Melo'nun yanına iyi bir orta saha oyuncusu alabiliriz.

Kurada rakipler arasından bence en dişlileri Barcelona,Bayern ve Dortmund. Bu takımlardan herhangi biri gelirse geçmiş olsun Bence en dişimize göre rakipler Juventus ve Schalke. Diğer takımlar gelirse onlarla da iyi kötü oynarız ama en makul olanları bence bu ikili allah yardımcımız olsun. Bu sene Fenerbahçe ya da Galatasaray'ya Mayıs ayını görebilirsek ne mutlu bize...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Amrabat'ı kimse konuşmamış yine her zamanki gibi. Takımda top taşıyan takımı hucuma cıkaran yegane ve tek oyuncu. Mükemmel Avrupa klası bir ortayla golu yaptırdı. Hucum takımlarına uygun stilde iyi bir kanat oyuncusu. Hamit kötü oyuncudur demiyorum onun da cok katkısı oldu özellikle Cluj maçında fakat stil olarak Hamit çok fazla ağır top oynuyor. Hem fiziken agır hem de pas vermekte karar vermekte cok gecikiyor. Bence onu orada zorlayacak bir sag acık lazım ki bu Aydın değil. İstedigi kadar gol atsın ama bu Aydın olamaz. Çünkü cılız korkak ve tek özelliği boş alanda biraz top sürebilmesi. Ancak Amrabat'ın tarafında oynayabilen hem Emre var hem de Engin var. Sag tarafta da alternatiflere yonelmek gerekir bence. Tek forvete düşülüp Hamit ortaya çekilebilir hem o zaman daha fazla şut imkanı bulur ki en önemli özelliği zaten.

Üst turda kim çıkarsa çıksın işimiz zor ama bu bile çok büyük başarı zira türk takımları olarak şamp liginde 3. kez üst tura cıkabildik.

Bu arada Umut biraz ortasahaya yaklaşıp Burak önde kaldığı zaman çok daha etkili olabildiğimizi de gördük. Ortasahaya yakın oynayacak adamın illaa teknik özelliklerle bezenmesine gerek yok. Savunma yaparken Ortasahadaki yumusak oyuncularımızın yukunu hafifletsin yeterli. Ayrıca geriden savunma arkasına koşu da yapabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burak Yılmaz, ''Teknik direktörümüz Fatih Terim sessiz ise bizim için tehlike çanları çalıyor demektir. Sessizliğini bozmuyorsa, hepimiz söyleyecek bir şeyi olmadığını anlarız. Bize bir bakışından ne demek istediğini anlarız.
    Eboue, ''Bir takımdan bahsettiğinizde, akla sadece oyuncular gelmemeli. Teknik kadro ve taraftarlar da gelmeli. Hepsi bizi çok mutlu etti. Sonuçta kolay bir maç değildi, ancak ikinci yarıda hepimiz oyuna asıldık ve sonunu getirdik. Teknik direktörümüz beni devre arasında çok şaşırttı, zira bağırmayı çok sever. Oysa bu defa soyunma odasında çok sessizdi. Sessizliğinden anlam çıkardık ve ikinci yarıda elimizden geleni yaptık''
    http://spor.haberturk.com/futbol/hab...rim-sessiz-ise

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray ilk 3 maçta ne kadar şanssız olduysa son 3 maçta da aldığı 3 galibiyetin 2'sinin iddiası olmayan rakiplere karşı alma konusunda şanslıydı.

Çoktan başarılı oldu bence Galatasaray bundan sonra ilerlemeleri mümkün değil pek bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Amrabat'ı kimse konuşmamış yine her zamanki gibi. Takımda top taşıyan takımı hucuma cıkaran yegane ve tek oyuncu. Mükemmel Avrupa klası bir ortayla golu yaptırdı. Hucum takımlarına uygun stilde iyi bir kanat oyuncusu. Hamit kötü oyuncudur demiyorum onun da cok katkısı oldu özellikle Cluj maçında fakat stil olarak Hamit çok fazla ağır top oynuyor. Hem fiziken agır hem de pas vermekte karar vermekte cok gecikiyor. Bence onu orada zorlayacak bir sag acık lazım ki bu Aydın değil. İstedigi kadar gol atsın ama bu Aydın olamaz. Çünkü cılız korkak ve tek özelliği boş alanda biraz top sürebilmesi. Ancak Amrabat'ın tarafında oynayabilen hem Emre var hem de Engin var. Sag tarafta da alternatiflere yonelmek gerekir bence. Tek forvete düşülüp Hamit ortaya çekilebilir hem o zaman daha fazla şut imkanı bulur ki en önemli özelliği zaten.

Üst turda kim çıkarsa çıksın işimiz zor ama bu bile çok büyük başarı zira türk takımları olarak şamp liginde 3. kez üst tura cıkabildik.

Bu arada Umut biraz ortasahaya yaklaşıp Burak önde kaldığı zaman çok daha etkili olabildiğimizi de gördük. Ortasahaya yakın oynayacak adamın illaa teknik özelliklerle bezenmesine gerek yok. Savunma yaparken Ortasahadaki yumusak oyuncularımızın yukunu hafifletsin yeterli. Ayrıca geriden savunma arkasına koşu da yapabilir.
    Sana kesinlikle katılıyorum Galatasaraylı arkadaşlar nasıl farkedemiyorlar Amrabat'ı anlayamıyorum.

Sampiyonlar liginde 3 mac üst üste kazanan ilk Türk takimi olmusuz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ülkemiz futbolu adına sevindirici bir gelişme, bizlere bu mutluluğu yaşatanları tebrik ediyorum. Helal olsun Galatasaray'a. Yalnız 2. turda rakip kim olursa olsun ilk yarıdaki pozisyonları verirsen tek maçla elenirsin.
    Canım FEDA olsun sana !

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri