Son 1.5 dakikadaki şov iyiydi.![]()
Son 1.5 dakikadaki şov iyiydi.![]()
2. yarı oynadığımız oyunla sonuna kadar hakettik maçı. Ama yine skandal bir hakem vardı bize karşı başımızı yakacak diye korkmadım değil.
Baştan sona kadar maçı hakettik belediyenin yüzde 50lik bile gol pozisyonu bence
Bu takıma bi tane ileri oyun kurucu alınırsa bu takım ligi siler süpürür
Galibiyeti hakettik ancak İBBli oyuncular pas tercihlerini biraz daha doğru yapsalardı maçı kazanırlardı.
Son 1.5 dakika da ki oyun bu takımın ne kadar kaliteli ayaklara sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Özellikle paslaşmalar gelince öz güven arttı. Dar alanda bir anda etkili olduk. Fenerbahçe bunu yapabilecek bir takım ve yapmadığını için bizi sıkıntıya sokuyor. Meireles bir anda öz güven geldi müthiş bir şekilde oyuncu geçti. İşte bunu maçın çok büyük bölümünde kullanmamız lazım.
ben begenmedim bugunku oyunumuzu, hakeden taraf da yoktu. 1 puan iki takimin da almasi gerekendi. acikcasi ibb ne isterse o oynandi sahada. topu bize verdiler oynadik, pozisyon bulamadik. geriye dustuklerinde topa sahip olup tempoyu yukselttiler, pozisyona girdiler. ama geriye dustukleri ana kadar futbolu katletti resmen ibb. 2004 sampiyonu yunanistan gibiydiler, pozisyonsuz mac bitti nerdeyse![]()
Bekire neden sarı kart verdi ?
O değil de Bekir'in sarı kartı göreceği sırada hakeme karşı sergilemiş olduğu tavır sinirlerimi çok bozdu.
Hakemin elindeki kartı göstererek " ne o elindeki " demesi bence yanlış.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bekir taraftara sevgisini göstermiş. Abartmayın lütfen
Bekir : Naptım la ben ?![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Fenerbahçe'nin galibiyetinden sonra düşülen durum bu kadar zor olmamalı bence.
Gençlerbirliği maçında Topal-Meireles-Cristian ile oynadık ilk yarı berbat futbol, İkinci yarı Sezer-Topal değişikliği iyi futbol.
Bugün yine Topal-Meireles-Cristian ile oynadık ilk yarı futbol adına sıfırız. İkinci yarı Sezer-Topal değişikliği (ilk yarıya nazaran) iyi futbol.
Beklenen şey ne olur ? Yahu bu Topal-Meireles-Cristian üçlüsü ile olmuyor, hücumda kötüyüz, Yaratıcılık eksikliği mevcut, bağlantıyı tam kuramıyor, oyunu karşı alana yıkamıyoruz, bunu değiştirelim artık.
Ama ben adım gibi eminim bu olmayacak ve haftaya yine Topal-Meireles-Cristian çıkacak.
Şuan tek tesellim Galatasaray'ın da kötü bir futbol oynaması, Umarım bizim maçta da kötü oynarlar, Aksi halde mevcut oyun anlayışımız ve felsefemizle eyvah eyvah. Geçen sene Allah yüzümüze güldü 30 şut atan Galatasaray'ı 3 şutla yendik, şuan tek dilediğim şey yine Şans.
...
Kuyt: M'Gladbach maçında Stoch bana elini uzatmadı ama maçtan sonra bunun benimle ilgili olmadığını söyledi.
Bekir ne yapmış öyle yahuFenerbahçe'yi tebrik ederim iç sahada kolay kolay fire vermiyorlar.
dediginde haklisin ama sezerle de baslanilmaz bence, 45 dakka bile fazla ona. baska bir alternatif varsa onunla baslayalim ama mevcut kadroda baska turlusu olmuyor. zaten haftaya da deplasman oldugu icin o 3lu yine sahada olur. sezer sanki hic calismamis yedek kaldigi surede, hala hazir degil. her topu kaybetti, ayakta bile duramadi. pek umidim yok benim sezerden, ozere bile raziyim onun oynamasindansa ki onu da sattik maalesef. bugun de sezerden ziyade topal-krasic degisikligini tercih ederdim. devre arasi mutlaka ortasaha almaliyiz, basbas bagiriyor bu transfer. ve tabii bir de forvet, kenarda oyunu degistirecek forvet yok. komedi resmen.
Eger Sezerle baslarsak onu bi daha tutamayiz yazik olur.. Sezer mental olarak cok degisik birisi.. Bugun tum takim devre arasinda soyunma odasindayken devre arasinin bitimine 10 dakka kala forma sort cikti ve bir o tarafa bir o tarafa top surdu.. Daha once hic boyle bi olayla karsilasmamistim, ilginc geldi bana..
Hakeme de deginmek istemiyorum ama elde degil.. Kendisini kim cikardi basimiza bilmiyorum ama, insaf..
Sezer klasik türk oyuncusuna dönüştü 2-3 maç güzel oynuyunca bir havalar,bir tripler zannedersin Xavi sahada.Top her ayağına geldiğinde gülmekten kendimi alamadım.
Kötü oynayıp kazanıyoruz felsefe bu oyunu mahvet kazan ama nasıl olursa olsun kazan.
Bekir'in gol sonrası sevincinin gerçek hali. Ortada yanlış bişey yok yani.
Sezer oyuna girince takıma hava kattı ikinci yarıda ki oyunla galibiyeti hakettik diyebilirim.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Sezer yeteneklerine ihanet edenlerden, kafa anadoluda beden büyük takımda.Sezerin yolu özerin yoluyla aynı olur büyük ihtimal.Koskoca ronaldinho her gün yeni bişeyler öğreniyorum futbol hakkında diyor bizimkilere sorsan hepsi çözmüştür işi, genel bir sorun bu.
Özer'le Sezer aynı kefeye konamaz bile.Özer şans bulamadığı için gitti kasımpaşa maçlarını takip etmiyorsun sanırım.Özer,Sezer'den on kere daha iyi bir oyuncu Keşke Beşiktaşa gitseydi Olcay'ın yerine şu anda gol kralı falan olurdu olcayın kaçırdıklarını o cok rahat atardı.
Potansiyelini yansıtamadı diyelim, ardayla karşılaştırıyordu insanlar o potansiyel de vardı şimdi arda nerde özer nerde.Beşiktaş zaten ayrı hikaye.
Kötü bir yerde değilki Kasımpaşa'da 23 Puanla 6 sırada liderin 6 puan gerisinde.İşe öyle bakarsak Andreas Isaksson avrupanın bir cok kulubunda rahat rahat oynuyucak bir kaleci üstüne üstlük isveçin her maç banko kalecesi Kasımpaşa'da.İlk geldiğinde herkes şaşırmıştı.Uche bunlar süper ligin üstünde futbolcular.Son üç haftadır becerisizlikten hep beraber kalıyorlar.
Last edited by petrol_fb12 : 10.Aralık.2012 at 02:17
Teller bekirle adamı ayıramamıs![]()
http://www.youtube.com/watch?v=7rhjdaAFET4
hey koçum benim ne sövmüş öyle![]()
Duyunca inanmamıştım ama iyi saydırmışYine de hemşerim olduğundan mütevellit haklıdır diyorum
İkinci yarının bir kısmını izledim. Fenerbahçe haketti maçı. İBB'nin Doka ve Tom'un olmamasından mı genel hali mi böyle anlayamadım ama doğru düzgün pozisyon üretemediler. Kontralarda da pas tercihlerini iyi yapamadılar. Artık derbi zamanı. Umarım haftaya hakemlerin tartışılmadığı olayların olmadığı güzel bir maç izleriz.
Bekir'in fotoya da yorum yok![]()
![]()