Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

15 68.18%
  • Berabere

4 18.18%
  • İBB

3 13.64%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 143 sonuç

Konu: Fenerbahçe - İBB | STSL 15. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Son 1.5 dakikadaki şov iyiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deli bekir

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2. yarı oynadığımız oyunla sonuna kadar hakettik maçı. Ama yine skandal bir hakem vardı bize karşı başımızı yakacak diye korkmadım değil.

Baştan sona kadar maçı hakettik belediyenin yüzde 50lik bile gol pozisyonu bence

Bu takıma bi tane ileri oyun kurucu alınırsa bu takım ligi siler süpürür

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Galibiyeti hakettik ancak İBBli oyuncular pas tercihlerini biraz daha doğru yapsalardı maçı kazanırlardı.

Nesil
    2006

Son 1.5 dakika da ki oyun bu takımın ne kadar kaliteli ayaklara sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Özellikle paslaşmalar gelince öz güven arttı. Dar alanda bir anda etkili olduk. Fenerbahçe bunu yapabilecek bir takım ve yapmadığını için bizi sıkıntıya sokuyor. Meireles bir anda öz güven geldi müthiş bir şekilde oyuncu geçti. İşte bunu maçın çok büyük bölümünde kullanmamız lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben begenmedim bugunku oyunumuzu, hakeden taraf da yoktu. 1 puan iki takimin da almasi gerekendi. acikcasi ibb ne isterse o oynandi sahada. topu bize verdiler oynadik, pozisyon bulamadik. geriye dustuklerinde topa sahip olup tempoyu yukselttiler, pozisyona girdiler. ama geriye dustukleri ana kadar futbolu katletti resmen ibb. 2004 sampiyonu yunanistan gibiydiler, pozisyonsuz mac bitti nerdeyse

Bekire neden sarı kart verdi ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Bekire neden sarı kart verdi ?
    Tribüne çıkmak yasak.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Deli bekir

Sarı kartın sebebi anlaşıldı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

O değil de Bekir'in sarı kartı göreceği sırada hakeme karşı sergilemiş olduğu tavır sinirlerimi çok bozdu.

Hakemin elindeki kartı göstererek " ne o elindeki " demesi bence yanlış.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Deli bekir

romantik bir bulusma olmus
    bekirin bu yonunu bilmiyorduk bak

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    O değil de Bekir'in sarı kartı göreceği sırada hakeme karşı sergilemiş olduğu tavır sinirlerimi çok bozdu.

Hakemin elindeki kartı göstererek " ne o elindeki " demesi bence yanlış.
    macin tamamini izlemediysen boyle tepki vermen normal, fakat siradisi bir yonetim vardi bugunku macta. mactan bagimsiz olarak o kismi degerlendirmek yanlis olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bekir taraftara sevgisini göstermiş. Abartmayın lütfen

Bekir : Naptım la ben ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin galibiyetinden sonra düşülen durum bu kadar zor olmamalı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gençlerbirliği maçında Topal-Meireles-Cristian ile oynadık ilk yarı berbat futbol, İkinci yarı Sezer-Topal değişikliği iyi futbol.
    Bugün yine Topal-Meireles-Cristian ile oynadık ilk yarı futbol adına sıfırız. İkinci yarı Sezer-Topal değişikliği (ilk yarıya nazaran) iyi futbol.

Beklenen şey ne olur ? Yahu bu Topal-Meireles-Cristian üçlüsü ile olmuyor, hücumda kötüyüz, Yaratıcılık eksikliği mevcut, bağlantıyı tam kuramıyor, oyunu karşı alana yıkamıyoruz, bunu değiştirelim artık.
    Ama ben adım gibi eminim bu olmayacak ve haftaya yine Topal-Meireles-Cristian çıkacak.

Şuan tek tesellim Galatasaray'ın da kötü bir futbol oynaması, Umarım bizim maçta da kötü oynarlar, Aksi halde mevcut oyun anlayışımız ve felsefemizle eyvah eyvah. Geçen sene Allah yüzümüze güldü 30 şut atan Galatasaray'ı 3 şutla yendik, şuan tek dilediğim şey yine Şans.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Kuyt: M'Gladbach maçında Stoch bana elini uzatmadı ama maçtan sonra bunun benimle ilgili olmadığını söyledi.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bekir ne yapmış öyle yahu Fenerbahçe'yi tebrik ederim iç sahada kolay kolay fire vermiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Gençlerbirliği maçında Topal-Meireles-Cristian ile oynadık ilk yarı berbat futbol, İkinci yarı Sezer-Topal değişikliği iyi futbol.
    Bugün yine Topal-Meireles-Cristian ile oynadık ilk yarı futbol adına sıfırız. İkinci yarı Sezer-Topal değişikliği (ilk yarıya nazaran) iyi futbol.

Beklenen şey ne olur ? Yahu bu Topal-Meireles-Cristian üçlüsü ile olmuyor, hücumda kötüyüz, Yaratıcılık eksikliği mevcut, bağlantıyı tam kuramıyor, oyunu karşı alana yıkamıyoruz, bunu değiştirelim artık.
    Ama ben adım gibi eminim bu olmayacak ve haftaya yine Topal-Meireles-Cristian çıkacak.

Şuan tek tesellim Galatasaray'ın da kötü bir futbol oynaması, Umarım bizim maçta da kötü oynarlar, Aksi halde mevcut oyun anlayışımız ve felsefemizle eyvah eyvah. Geçen sene Allah yüzümüze güldü 30 şut atan Galatasaray'ı 3 şutla yendik, şuan tek dilediğim şey yine Şans.
    dediginde haklisin ama sezerle de baslanilmaz bence, 45 dakka bile fazla ona. baska bir alternatif varsa onunla baslayalim ama mevcut kadroda baska turlusu olmuyor. zaten haftaya da deplasman oldugu icin o 3lu yine sahada olur. sezer sanki hic calismamis yedek kaldigi surede, hala hazir degil. her topu kaybetti, ayakta bile duramadi. pek umidim yok benim sezerden, ozere bile raziyim onun oynamasindansa ki onu da sattik maalesef. bugun de sezerden ziyade topal-krasic degisikligini tercih ederdim. devre arasi mutlaka ortasaha almaliyiz, basbas bagiriyor bu transfer. ve tabii bir de forvet, kenarda oyunu degistirecek forvet yok. komedi resmen.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

Topal, Meireles - Sezer çıkabiliriz. 4-1-4-1 dönmüş oluruz ki tüm sorunları çözer bu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Topal, Meireles - Sezer çıkabiliriz. 4-1-4-1 dönmüş oluruz ki tüm sorunları çözer bu.
    Cristian Aykut Kocaman'ın prensi, o yedek oturamaz
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Eger Sezerle baslarsak onu bi daha tutamayiz yazik olur.. Sezer mental olarak cok degisik birisi.. Bugun tum takim devre arasinda soyunma odasindayken devre arasinin bitimine 10 dakka kala forma sort cikti ve bir o tarafa bir o tarafa top surdu.. Daha once hic boyle bi olayla karsilasmamistim, ilginc geldi bana..

Hakeme de deginmek istemiyorum ama elde degil.. Kendisini kim cikardi basimiza bilmiyorum ama, insaf..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sezer klasik türk oyuncusuna dönüştü 2-3 maç güzel oynuyunca bir havalar,bir tripler zannedersin Xavi sahada.Top her ayağına geldiğinde gülmekten kendimi alamadım.

Kötü oynayıp kazanıyoruz felsefe bu oyunu mahvet kazan ama nasıl olursa olsun kazan.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bekir'in gol sonrası sevincinin gerçek hali. Ortada yanlış bişey yok yani.

Sezer oyuna girince takıma hava kattı ikinci yarıda ki oyunla galibiyeti hakettik diyebilirim.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Sezer yeteneklerine ihanet edenlerden, kafa anadoluda beden büyük takımda.Sezerin yolu özerin yoluyla aynı olur büyük ihtimal.Koskoca ronaldinho her gün yeni bişeyler öğreniyorum futbol hakkında diyor bizimkilere sorsan hepsi çözmüştür işi, genel bir sorun bu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ECantona View Post
    Sezer yeteneklerine ihanet edenlerden, kafa anadoluda beden büyük takımda.Sezerin yolu özerin yoluyla aynı olur büyük ihtimal.Koskoca ronaldinho her gün yeni bişeyler öğreniyorum futbol hakkında diyor bizimkilere sorsan hepsi çözmüştür işi, genel bir sorun bu.
    Özer'le Sezer aynı kefeye konamaz bile.Özer şans bulamadığı için gitti kasımpaşa maçlarını takip etmiyorsun sanırım.Özer,Sezer'den on kere daha iyi bir oyuncu Keşke Beşiktaşa gitseydi Olcay'ın yerine şu anda gol kralı falan olurdu olcayın kaçırdıklarını o cok rahat atardı.

Potansiyelini yansıtamadı diyelim, ardayla karşılaştırıyordu insanlar o potansiyel de vardı şimdi arda nerde özer nerde.Beşiktaş zaten ayrı hikaye.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kötü bir yerde değilki Kasımpaşa'da 23 Puanla 6 sırada liderin 6 puan gerisinde.İşe öyle bakarsak Andreas Isaksson avrupanın bir cok kulubunda rahat rahat oynuyucak bir kaleci üstüne üstlük isveçin her maç banko kalecesi Kasımpaşa'da.İlk geldiğinde herkes şaşırmıştı.Uche bunlar süper ligin üstünde futbolcular.Son üç haftadır becerisizlikten hep beraber kalıyorlar.
    Last edited by petrol_fb12 : 10.Aralık.2012 at 02:17

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Teller bekirle adamı ayıramamıs

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?v=7rhjdaAFET4

hey koçum benim ne sövmüş öyle

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Facx View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=7rhjdaAFET4

hey koçum benim ne sövmüş öyle
    Duyunca inanmamıştım ama iyi saydırmış Yine de hemşerim olduğundan mütevellit haklıdır diyorum

İkinci yarının bir kısmını izledim. Fenerbahçe haketti maçı. İBB'nin Doka ve Tom'un olmamasından mı genel hali mi böyle anlayamadım ama doğru düzgün pozisyon üretemediler. Kontralarda da pas tercihlerini iyi yapamadılar. Artık derbi zamanı. Umarım haftaya hakemlerin tartışılmadığı olayların olmadığı güzel bir maç izleriz.

Bekir'in fotoya da yorum yok

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri